Şimdi Ara

Team Fortress 2 hakkında hiç bişey bilmiyorum yeniyim yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Oyuna girerken steamdan giriyorum yani oyun pc ye yüklenmemiş. Oyuna steamdan playa tıklayarak giriorum steamı kapatıpta oyunu pc ye yükleyip pc den girme gibi bi ihtimal yokmu ?
    2- Oyunda nickimi nasıl değiştiricem bilmiyorum. Oyundaki nickim kendi msn adresim :D Bunu değiştirmek istiyorum.
    3- Oyunda level sistemi varmı ? eğer varsa lvl atladıkça kıyafet silah fln alabiliyomuyum oyun parasıyla (bedava olarak yani gerçek parayla değil) ayrıca skill felan açılıyomu her class için ?
    4- Level sistemi varsa üyelik sistemide vardır. Yani oyuna Id ve Pw ile girme ama ben hiç böyle girmiyorum direk steamdan play tıklayıp serverlara girip classımı seçip oynuyorum böyle olduğunda istediğin kadar lvl atla kayıtlı kalmaz yanlışmıyım ?
    5- Oyun içi hiç kasmıyor ama oyuna girerken resmen 5 dk bekliyorum bu oyun içi beklemelerini nasıl aşabilirim ?
    6- Oyun bende türkçe değil ama forumda araştırdım türkçe olanlar varmış bu nasıl oluyor ?

Tüm yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.

• 1-Oyunu Steam ile oynamak zorundasın,kurtuluşu yok,
    2-Steam ayarlarında 'Friends' bölümünden yada oyun içindeyken SHIFT+TAB basıp 'Settings' bölümünden,
    3-Level yok,skill yok,
    4-Madde 3,
    5-Herkesde olan normal bir durum,
    6-Steam'in ayarlarından dilini Türkçe yaparsan oyununda Türkçe olur.
  • 6-yalniz seslendirmeler Türkçe olmaz sadece yazı ve menüler Türkçe olur bilgin olsun
  • Oyun çok kastığı için sildim, spy alıp başkasının kılığına giriyordum ve onlardanmış gibi gözüküyordum. Önümde 5 tane düşman asker vardı bi tanesini arkadan bıçakladım diğerleri görmedi tam onlarıda bıçaklayacakken pc kastı. Bu birkaçkez daha tekrarlayınca çok sinirim bozuldu hakkımı alamadığım için oyunu sildim. Nyese yinede sağolun yorumlar için :)
  • video grafiklerini en düşüğe geçirseydin belkide daha hızlı olabilirdi biraz options kurcalasaydın.

ben bu oyun indirime girsinde satın alayım diye aylarca beklemiştim millet bedavaya bulmuş burun kıvırıyo aga.
  • Ben indirmiştim oyunu da sonra sildim, hem pek beğenmedim hem de çok lag vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku-s

Ben indirmiştim oyunu da sonra sildim, hem pek beğenmedim hem de çok lag vardı

Server dan server a değişir ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya girdiğim bütün serverlarda kayma oluyordu adamlarda, csde de hep oluyor aynı şey nasıl çözücem bilmiyorum??
    (COD 4 oynuyodum MP onda yoktu bişey..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku-s

ya girdiğim bütün serverlarda kayma oluyordu adamlarda, csde de hep oluyor aynı şey nasıl çözücem bilmiyorum??
    (COD 4 oynuyodum MP onda yoktu bişey..)

Hepsini steam den mi oynuyorsun?
  • dün COD 4 tekrar yükledim onda da oldu, sonra Registry Mechanic yükledim 380 hata varmış.bi güzel düzelttim geçti

Soruna gelince evet hep steamden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.