Şimdi Ara

Team Fortress 2 :Takım Arkadaşları aranıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

quote:

Orjinalden alıntı: knuckles_gs

Bende çok oynuyorum TF2 ama sizinle oynamam

çok üzüldüm

Bende öyle gözyaşlarım bardakları taşırdı
  • Bende de var , oynadım da bir süre....Ancak beni pek sarmadı,

cod4 online a devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KFY96 -- 21 Şubat 2008; 9:37:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

by_gökhan 75 ytl ye satıyor bugün konuştuk alsam mı

Abi ben bi bakayım, söylerim sana iyi mi kötü mü hemen alma
  • quote:

by_gökhan 75 ytl ye satıyor bugün konuştuk alsam mı

Xbox360 da önce bir dene istersen sararsa orjinal alırsın takılırız .
  • ekşisözlükde güzel şeyler yazmışlar,dün akşam'da youtube'da birkaç videosunu izledim baya eğlenceli görünüyor..şans vermek lazım bence...
  • xbox ta online hiç denemedim kablo işi ile uğraşamam modem başka odada
    devilsemo sen de dene bakalım nasılmış
  • Oyun sadece online oynanıyor hala single diyor birisi...
  • bana diyorsan single konusunda single ile online grafiklerinin ayrı olmasından bahsediyorum cod4 te single nasılsa online ı da öyle ama bunda değil babayiğit
  • Sınıfları ve haritaları tanımaya başlayınca oyun acayip sarıyor.Tam takım oyunu gerekiyor.Önde Pyro(lav silahlı) arkasında Medic(doktor) birde onları kollayan scoutla ortalığı toz duman ediyorsun.Engineer la kilit noktalara sentry gun inşa edip geleni gideni haklıyorsun.Sniperlar malum.En ilginç sınıf ise Spy (casus) karşı takımdan dilediğin adamın kılığına girip üslerine sızabiliyorsun.Saldırana kadar kim olduğun anlaşılmıyor.Ayrıca bir kaç saniyeliğine görünmez olabiliyor.
  • Oyun mükemmel yav

2,5 saat oynadım, inanılmaz zevkli, grafikler de çok hoş..

Oynadığım en iyi online oyun kesinlikle
  • süpermiş yav sızma da var demek alıyorum karar verdim
    quote:

Orjinalden alıntı: Matherman

Sınıfları ve haritaları tanımaya başlayınca oyun acayip sarıyor.Tam takım oyunu gerekiyor.Önde Pyro(lav silahlı) arkasında Medic(doktor) birde onları kollayan scoutla ortalığı toz duman ediyorsun.Engineer la kilit noktalara sentry gun inşa edip geleni gideni haklıyorsun.Sniperlar malum.En ilginç sınıf ise Spy (casus) karşı takımdan dilediğin adamın kılığına girip üslerine sızabiliyorsun.Saldırana kadar kim olduğun anlaşılmıyor.Ayrıca bir kaç saniyeliğine görünmez olabiliyor.
  • quote:

süpermiş yav sızma da var demek alıyorum karar verdim
    quote:

Sınıfları ve haritaları tanımaya başlayınca oyun acayip sarıyor.Tam takım oyunu gerekiyor.Önde Pyro(lav silahlı) arkasında Medic(doktor) birde onları kollayan scoutla ortalığı toz duman ediyorsun.Engineer la kilit noktalara sentry gun inşa edip geleni gideni haklıyorsun.Sniperlar malum.En ilginç sınıf ise Spy (casus) karşı takımdan dilediğin adamın kılığına girip üslerine sızabiliyorsun.Saldırana kadar kim olduğun anlaşılmıyor.Ayrıca bir kaç saniyeliğine görünmez olabiliyor.

Hemen al abi oynarız, ben çok beğendim

• quote:

sinan bence sen doktor ol kardeşim yaşlısın senin kalbin dayanmaz çatışmaya . yavuz vurulur sen pansuman yaparsın pamuk hemşiiiree hesabı

• o yüzdenmi akşam 12 deyince yatıyon biz günde 5 saat uykuyla yaşıyoruz
  • 2,5 saat oynadıktan sonra baş ağrısı yapıyor bana. tv çok büyük olunca zevkli oluyor ama uzun süre oynayamıyorsun. bir ara diğer tv ye almıştım ps3 ü, küçük diye kötü gelmişti fakat oynama sürem artmıştı. yaşlılık işte ne yapacaksın .
  • peki alcakmısın half life ı sen de al bari ya
  • alırım almasına ama ben vegas 2 yi bekliyordum. sanırım forumda baya katılım olacak vegas 2 ye .
  • ama daha var ona mart sanırım çıkışı ben de alacağım onu
  • Burak senide bekleriz Tf2 ye.Cod 4 çok ciddi oyun geriyor insanı bazen.Tf2 de o gerilim yok oynarken tebessüm ettiriyor.Seslendirmeler animasyonlar atmosfer son derece eğlenceli.Bizim tayfadan bir kaç kişiyide oyuna çekersem süper olacak.
  • aynen tf2 de özellikle ismi pyro olan maskeli adamın medic deyişi bitiriyor beni sırf medic dedirtmek için alıorum onu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.