oynamıyor bu oyunu kimse neden acaba..yani türkler.
Aaha iki ihtiyar birbirine girmiş
tebrikler ilk senin düşeceğini tahmin etmiştim devilsemo
Orjinalden alıntı: devilsemo
Aaha iki ihtiyar birbirine girmiş
[/quote
ben ilk çıktığında 360ta oynadım oradada kimse yoktu, aslında zevkli oyun
Dağılın dağılın dağıtmışsınız topiği.Duygusal dedeler sizi.Ne yaptın Sinan sen yahu Hakan dan başka herkese vermişsin (Oyunları).Şaka bir yana Tf2 oynarken bizim dedeler olacaktı ki şimdi ah ulan ah diyorum!.Cod4 ten bunaldığında iyi stres atılıyor bu oyunda.
barıştık verecek 2 oyun, sözü var, hl2 ve b.paradıse hediye edecekmiş affettirmek için kendini
bende küsmek istiyorum o halde
sinan sadece bana verdiğini sanıyordum,topiği okuyunca gördümki herkese verecem diye söz vermişin,olmaz ama böle
quote:
Orjinalden alıntı: Innocence
sinan sadece bana verdiğini sanıyordum,topiği okuyunca gördümki herkese verecem diye söz vermişin,olmaz ama böle
İyice üçkağıtçılığı ele almış desene
arkadaşıma üçkağıtcı dedirtmem
hakanın dilinden kurtulmak için burnoutu getirdim bugün yanımda yav kargoluycam (kargo da benden)
quote:
Orjinalden alıntı: levihakan
arkadaşıma üçkağıtcı dedirtmem
Üçkağıtcı işte
keşke ps3 yerine xbox alsaydım ya pişmanım
niye ki emere
Emere seni Psn e ekledim kabul ediver.
quote:
Orjinalden alıntı: emere
neden
quote:
Orjinalden alıntı: levihakan
quote:
Orjinalden alıntı: emere
neden
adamlar oyunu en kötü 1280*1024 te oynuyor biz 1280*720 de oynuyoruz bu çok farkediyor söylenenlere göre bütün oyunlar xbox ta daha iyi grafikli çıkıyor orabge boxta bunların içinde episode two ps3 te çok kasıyor xboxta çok rahat oynuyorlarmış son olarakta ps3 cafelere yayıldıkça modası geçicek özel olmaktan çıkıcak xbox ta öyle birşey yok
Emere çözünürlük konusunda yanlış bilgiler edinmişsin.Episode2 nin kasması normal çünkü port edilmiş bir oyun. Tf2 de yavaşlama yok gayet iyi.
ben xbox360'ı günde 12 saat bir cafede çalışırken düşünemiyorum