Şimdi Ara

Team Fortress 2 :Takım Arkadaşları aranıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu size sevdirme konusunda azimliyim.Gelin şimdi elemanlarımız yakından tanıyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matherman -- 22 Şubat 2008; 15:08:33 >

• banada al bu oyunu senin arkadaşın olurum o zaman
  • pc de oynuyorum inanın çok zevkli.

ama pc seçeneği olanların ps3 için almaları biraz lüx e kaçar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xanty

pc de oynuyorum inanın çok zevkli.

ama pc seçeneği olanların ps3 için almaları biraz lüx e kaçar.

Bende hem PC versiyonu hemde XBOX360 versiyonu var ama TF2'yi PC'de oynamak daha zevkli. Gamepad ilede çok rahat oynuyorum ama mouse ve keyboard ikilisi ile daha bi güzel oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

banada al bu oyunu senin arkadaşın olurum o zaman

Öyle arkadaş bulmak kolay.
  • bende var ama xbox için hatta sinan çömezine verdim o oynuyor onda lıve olmadığı için tf2 oynamamıştır

sinan bu arada oyunlarım nerde
  • Yahu alsanıza şu oyunu Oynayalım

Manyak birşey
  • sinanda alıyo madem yaz kardeşim benide listeye,pazartesi oyun elimde

psn imzada var
  • yoksa bendemi alsam, sinan banada alsana
  • bak ben dedim hakan sadece oyun istemek için foruma yazar
    senin oyunları soruyorsan yani sana ait olan xbox oyunlarını az kaldı vereceğim
    eğer benim uncharted ve burnoutu soruyorsan uncharted serhan uygur da yollayacak bana kısmetse yani forumdaki serhan uygur nick li şahıs tarafından dolandırıldım
    ben alacağım tamer de aldı half life ı sana da alırım yav ne olcak bir oyunla batmam ya
  • siz alın olmadı bende alırım. yada sinan a söylerim o alır şaka bir yana bu akşam cod 4 e girelim Z-5500 de bağladım mermiler evin içinde sekiyor dehşet oldu ses sistemi . bu aralar ps3 için ses sistemi düşenen varsa bizim gruptan ?? hiç düşünmeden Z-5500 alabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 22 Şubat 2008; 17:26:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

bak ben dedim hakan sadece oyun istemek için foruma yazar
    senin oyunları soruyorsan yani sana ait olan xbox oyunlarını az kaldı vereceğim
    eğer benim uncharted ve burnoutu soruyorsan uncharted serhan uygur da yollayacak bana kısmetse yani forumdaki serhan uygur nick li şahıs tarafından dolandırıldım
    ben alacağım tamer de aldı half life ı sana da alırım yav ne olcak bir oyunla batmam ya

vay be ben hariç herkese verdin oyunları, demekki ben sıralamada en son kişiyim, tamam bilader sende benim için sonsun bundan sonra, xbox oyunları da hediyem olsun benim oyunlarım seninki gibi kıymetli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 22 Şubat 2008; 17:26:57 >

• tv m bozuk servise gitti
    neyse kaan yatınca salona geçerim
    hayırlı olsun burak ses sistemin
    ben e 2 1 aldım ne yapalım
  • quote:

tv m bozuk servise gitti
    neyse kaan yatınca salona geçerim
    hayırlı olsun burak ses sistemin
    ben e 2 1 aldım ne yapalım

teşekkürler dostum

• senin xbox oyunları zaten güzel ülkemin muhtelif şehirlerinde çok sevdiğim arkadaşlarda dolaşıyor
    (şaka şaka bende yav bi bioshock kaldı )
    hem kendimi affettirmek için sana bir oyun alacağım half life 2
  • istemez
  • kardeşim inan sana unchartedden bahsettiğimden beri bende değil gelsin bizzat eve davet edeceğim yemek ısmarlayıp yanında da oyunları vereceğim
    quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

istemez
  • valla istemiyorum ya, kıl oldum sana sanada yemeğe felan gelmem artık sen git başka dostlarını çağır,
  • ciddimisin sen yav
  • quote:

ciddimisin sen yav

olay bana vereceğin oyun değil, bu konuyu kapatalım, arkadaşımızın konusunu dağıtmayalım,
    yavuz kusura bakma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.