Şimdi Ara

Team Fortress 2 :Takım Arkadaşları aranıyor! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Matherman

Emere çözünürlük konusunda yanlış bilgiler edinmişsin.Episode2 nin kasması normal çünkü port edilmiş bir oyun. Tf2 de yavaşlama yok gayet iyi.

ekledim psn e tf2 için sözüm yok ama ilk oyuna girince 1-2 dk kadar kasarak oynuyorsun ileri basıon 10 sn sonra gidiyor sonradan düzeliyor sendede varmı bu
  • Onları Pc de bitirmiştim zaten Portal ve Tf2 için aldım paketi.Portalda da zaman zaman yavaşlamalar oluyor.
  • quote:

Onları Pc de bitirmiştim zaten Portal ve Tf2 için aldım paketi.Portalda da zaman zaman yavaşlamalar oluyor.

pc deki pakette onlar yokmu zaten
  • Hl2 ile episode1 ayrı ayrı indirip oynamıştım orangebox yoktu o zaman.
  • yavuz tf2 konusunda iyi gaz veriyorsun walla
    ut3 mü alsam tf2 mi alsam kararsız kaldım....
  • ut3 çok farklı videolarını seyret önce youtube dan sonra karar ver bence poorty ciğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

ut3 çok farklı videolarını seyret önce youtube dan sonra karar ver bence poorty ciğim

youtube'da ikisininde videolarını izledim sinan

sonra karar verdim ikisinide aldım

yavuz tf2'de bende varım artık.
    bu arada online'da bölge sorunu yoktur inşallah benim aldığım oyun 3.bölge çünkü....
    düzeltiyorum ilk sayfada yazıyormuş zaten,bölge ayrımı yokmuş yaşlılık işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorty -- 25 Şubat 2008; 13:00:27 >

• Benimkide 3. bölge şöyle bir sorun oldu avrupa hesabıyla bağlanmadı.Amerika hesabıyla giriş yaptım.Avrupa serverlerine bağlanıyor sorun yok.
    Sevindim gelmene.Çok eğleneceğiz emin olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matherman -- 25 Şubat 2008; 13:05:37 >
  • dün akşam biraz kurcaladım tf2'yi..
    oynanış biraz yavaş geldi cod4'e göre hatta ondan sonra cod4'e geçtiğimde kontrollere alışmak için biraz bocaladım ama oyun çok değişik ve eğlenceli...
    animasyonlar karakterler çok matrak özellikle yaralananların medic,mediiiic diye haykırmaları,mühendis beyimizin ingiliz anahtarıyla vura vuura birşeyler inşaa etmesi bayağı güldürdü beni..yaptıkları danslar ayrı bir eğlence...seslendirmelerde harika özellikle raundun bitmesine yakın zamanı geri sayan hatun kişinin tuhaf tuhaf geri sayımı vardı ki oynamayı bırakıp onu dinledim
    karakterlerden medic hoşuma gitti..anaç bir yanım vardır zaten bir heavy'nin peşine takılıp o çarpıştı ben iyileştirdim..
    hatta elemanda alıştı artık bana.ben gelene kadar bekliyordu kendi bölgemizde..normal çarpışmalardan aldığımdan dahada fazla puan aldım bu sayede
    online oyun oynamada bir problemde yok bağlantı bütün oyunlarda full'dü...
    ama yavuz ve zatara10 arkadaş listemde ekli olmasına rağmen oyun içinde göremedim onları o yüzden bende USA psn aldım.belki bu şekilde bulabiliriz birbirimizi..
    USA PSN: poorty

• yav kardeşim gaza getirmeyin yahu, birde tf2 aldıracaksınız bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

yav kardeşim gaza getirmeyin yahu, birde tf2 aldıracaksınız bize

Daha almadın mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

yav kardeşim gaza getirmeyin yahu, birde tf2 aldıracaksınız bize

ben masumum hakan,kader kurbanıyım ben
    elebaşı yavuz
  • Dün akşam az oynadım.Emere online dı onunla beraber takıldık biraz o heavy oldu bende medic ufak çaplı bir katliam yaptık.Yaş kemale erince medic olmak insana daha sevimli geliyor..Başlangıç seviyesinde medic olmak çok mantıklı.Taktik öğreniyorsunAma heavy nin yeri ayrı en büyük katliamlara imzasını atıyor Taunt yaptığınızda (Kare tuşuna basınca her sınıf kendine has bir dans veya hareket yapıyor) Heavy nin silahını öpüp okşamasına hasta oluyorum.Maçın başlamasını beklerken parmaklıklar önünde milletin yaptığı maymunluklar beni çok güldürüyor.Bu akşam 22.00 gibi buluşalım.
  • Reklam amaçlı topiğimin aşağı düşmesine kıyamam .Poorty ile oynamkta kısmet oldu.Gerçi pek iyi bir takım olamdık ama neyse.Poorty Medic kimi görürsen sürekli şarj et.Sağ altta übercharge kutusu dolunca L2 ye basarsan sen ve partnerin 15 saniye kadar ölümsüz oluyorsun.Bu şekilde en katı savunmaları dahi dağıtabilirsin.
  • quote:

Reklam amaçlı topiğimin aşağı düşmesine kıyamam .Poorty ile oynamkta kısmet oldu.Gerçi pek iyi bir takım olamdık ama neyse.Poorty Medic kimi görürsen sürekli şarj et.Sağ altta übercharge kutusu dolunca L2 ye basarsan sen ve partnerin 15 saniye kadar ölümsüz oluyorsun.Bu şekilde en katı savunmaları dahi dağıtabilirsin.

düşürmeyiz yavuz bende varım yanında artık
    akşam için sağol ben pek beceremedim ama çok acemiyim oyunda..maçlarda yapmamız gerekenden,kontrollere,haritalara falan alışamadım ama azimliyim öğrenicem..akşam sen bana birşeyler anlatmaya çalıştın ama sesin çok bozuk geliyordu anlattıklarından birşey anlayamadım maalesef..
    arkadan doktor doktor diyerek koşturmakdan başka birşey gelmedi elimden...(kendimi seyyar satıcı gibi hissettim)
    benim yüzümden bayağıda harcandın ama acemiliğime ver..
    ama yüzümde tebessümle oynadım cidden.takım elemanlarının olsun senin olsun mediiic,doktooor diye can hıraş haykırmaları yok mu bitiriyor adamı..
    durun sizin yerinize ben öleyim demek geliyor insanın içinden ama mukadderat işte...
    forumda oyun hakkında bir topic buldum okuyorum bakalım ne ne işe yarıyormuş öğrenelim..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.