Şimdi Ara

#### TeamTurk - 97d+99i [POST] #####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : Turk-Team
    Versiyon : 97d+99i [ POST ]
    Server Kapasitesi : 600
    Dedicated : EVET
    Up Time : 7-24
    Website :http://turk-team.no-ip.biz/
    Forum :
    Üyelik Alımı : SITE

...:::Özellikler:::..

Exp: 4500
    Drop : %80
    BB : ON
    Reset Level : 1000
    Max Level : 1000
    Reset Ücreti : 2.000
    Grand Reset : EKLENECEK
    Event : Evet
    Reset Stili : Site
    Max Stats : 32767

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 1
    Dark Wizard : 1
    Fairy Elf : 1
    Magic Gladiator : 2

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : %100
    Soul : %100
    Soul + luck : %100
    Life : %100

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : || + luck : %100
    +11 : || + luck : %100

...:::Event:::..

Blood Castle : Çalışıyor
    Devil Square : Çalışıyor
    Chaos Castle : Çalışıyor
    Castle Siege : Çalışıyor

...:::Admin & GM:::..

Admin : AdmiN & SpawN & ExamLee

Game Master : SheyTan & RoMPaF

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :www.onuriletisim.net/client.rar

Patch :www.onuriletisim.net/patch.rar

...:::Yetkili İletişim Adresi:::..

SpawN | BySpawN@w.cn
    Not : Artık Günde 2 Saat Bilgisayara Giriyorum O yüzden Herzaman Ulaşamayabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySpawN -- 1 Mart 2010; 0:12:07 >

• Tanıtımı üst konuya göre yapılandırınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_33463170/tm.htm
  • Hayırlı olsun
  • Level başı 1 point, mg için 2 point, dl için yazmıyo heralde onun içinde 2 point, hiç güleceğim yoktu
  • hayrLı oLsn uzun ömrLü oLr inş..
  • Yorumlar İçin Teşekkürler

@thearthas

97d'de DL Gördünmü Hiç Acaba .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySpawN -- 27 Şubat 2010; 23:53:39 >
  • Site Kapalı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuTurk Online
    7 yıl önce açıldı
    Silkroad Private Server'lar
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukcan35

Yorumlar İçin Teşekkürler

@thearthas

97d'de DL Gördünmü Hiç Acaba .

Sezon4/5 oynaya oynaya eskileri unuttum dl 1.00L demi gelmişti
  • Ooo Kimler Burdaymış Artis
  • Yorumun için sağol Cankut .. SpawN ben bu arada .!

thearthas senin adın burak'dı sanırsam yanlışmı hatırlıyorum ?
  • Arkadaşım bu sitenin başlıgı flan ne biçim öle?

Bİ İŞ YAPCAKSANIZ ADAM AKILLI YAPIN...
  • Team Dediğin böyle olmaz bu ne yha acemi acemi hareket ediyorsunuz 7/24 olsa ne fayda arkadaşım :S Al hacklemişler siteni Önce düzgünce kurmayı öğrenin bence boşverin 7/24 falan... CLOSED artık tüm charların şifrelerini alırlar.. xD
  • Arkadaşım Benim internetim oLmadıqı için hiçbiR şeYdeN habeRim yoK . önceLikLe onu söyLeyım . :)

@0p!uM

Arkadaşım dediqim qibi internetim oLmadıqı ıcın habeRim y0K bişeYdeN zaten ben kuRmadım siteyi ExAmLeE ' kurdu LaF edeceKSeniZ ona ediN TaMaMMı ?. Burda biLmeden yoRum YaPMmayın .!
  • Az önce massenger da 2 kişi geldi ve sitemi neden hackledin diye saçma sapan şeyler söyledi. Zannedersem arkadaşların sitesini hackleyip benim nick'imi ve ismimi yazmışlar. Yeni bir komployla karşı karşıyayım heralde. Problem değil biz neler atlattık bunlar devede kulak kalır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySpawN

Arkadaşım Benim internetim oLmadıqı için hiçbiR şeYdeN habeRim yoK . önceLikLe onu söyLeyım . :)

@0p!uM

Arkadaşım dediqim qibi internetim oLmadıqı ıcın habeRim y0K bişeYdeN zaten ben kuRmadım siteyi ExAmLeE ' kurdu LaF edeceKSeniZ ona ediN TaMaMMı ?. Burda biLmeden yoRum YaPMmayın .!

Özür dilerim ama konunun sahibi sensin :).. Burda amacım ne tartışmak ne de birşeyler öğretmek sadece hatanız var diye düşündüm.. :)
  • Ben hep burdayım sen yoqsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.