|
Bildirim
|
ŞİMDİYE KADAR Kİ TECRÜBELERİMİ AKTARAYIM.
- Altungold olmaz çünkü kuyum geçiyor. Ben 10 TL. AG alternatif bank posundan denedim ( garanti de saat olarak geçiyordu, belki aksesuar görünebilir diye). Müşteri temsilcisi dahil olmadığını söyledi. Altungoldun hiç bir posu geçmez. - Hepsiburada geçiyor. Müş.Tem. dahil dedi. Ama Çift kart kullandım, diğeri garanti. Garanti işlem halen geçerli değil, Dönem içine düşünce geçerli olur diye düşünüyorum. Çift kart kullanınca 1 gün sonra işlemlerde göründüğünü buradan yazmışlardı. -Trendyol bonus üye işyeri değil. Garanti saymaz, ama TEB her zaman giyim olarak saymıştır. - Daha önceleri gittigidiyor ve N11 saymıştı. N11 altın posunu saymama ihtimali yüksek. Çünkü alınan ürüne göre kodlar geliyormuş, o kodları kampanya kodları ile karşılaştırıyorlar. ** Sayaç anlık işlemiyor sanırım, geçerli olan işlemim 0/4 görünüyor. Yarın göreceğiz hepsini. ***- Edit ekleme : Hepsiburada çift kart parçalı denedim. Hem Teb hem garanti ( babalar günü 500/30 bonus) olumlu. Garanti anlık işlem göstermiyor, dönem içinden çıktan bir kaç saat sonra görebiliyorsunuz. Genelde ertesi gün sabah saat: 7-8 gibi. - Teb sayaç işliyor ancak dönem içine düştükten sonra 8-10 saat geçmesi gerekiyor. Dönem içine bazen 2 günde düşüyor. |
Paramda "asayiş berkemal" arkadaşlar
|
Geçtiğimiz Ramazan ve Temassız kampanyalarında her seferinde (kasıtlı olarak) müşteri hizmetlerini arayıp kampanyaya dahil mi diye sordum. Sonra da eğer bunun için sayaç yapmış olsaydınız ne siz ne müşteriler yorulurdu dedim. Demek ki yalnız değilmişim. :)))
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikfelsefesi -- 12 Haziran 2019; 11:57:58 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 12 Haziran 2019; 16:31:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 12 Haziran 2019; 16:30:24 > |
|
|