Şimdi Ara

TEB Kredi Kartıyla Faizsiz, Masrafsız 1000Tl, 6 Taksit (HAZİRAN güncel) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
21
Favori
21.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

şu günlerde şiddetle nakite ihtiyacım vardı ilaç gibi gelecek.. konuyu açan arkadaşa teşekkürler. bir de para hangi hesaba yatacak?

Hesabınız yoksa hiç bir yere yatamıyor
    Öncesinde hesap açın.

vadesiz hesabınıza aktarılmış diye mesaj geldi şimdi. yine de gelmez mi ?

Demekki yeni hesap açıldı otomatik olarak.
    İnternet şubesi kullanmıyor musunuz?

evet bi kontrol edeyim en iyisi

baktım simdi 1000 tl yatmıs. hemen enpara hesabıma gönderdim. 5 tl masraf oldu sadece. en azından hiü riskinden kurtulmuş oldum. teşekkürler teb

Hesap isletim ucreti almiyor mu aninda? Akbank mesela parayi aninda emiyor. 3 e 5 e bakmadan ne varsa...

ben de bayağı şaşırdım ama almamışlar. 2 yıl önce finansbank'tan bu konuda darbe yediğim için.. yine 1000 lira teklif etmişlerdi. faizsiz masrafsız 12 ay geri ödemeli. kabul ettim, hesaba yattı. anında 320 lira sömürdüler. yılların hiü'sünü ...

• Arkadaşlar 500 TL limitim var bunu nasıl attırabilirim? Her ay asgarisini ödüyorum 91 TL mi ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene hiç 1000 lira deneyen oldu mu. Malum bir takvim yılı sınırlaması vardı.

• bu ay bi önceki çektiğimin son tksitini odedim ve tekrar çektim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

bu ay bi önceki çektiğimin son tksitini odedim ve tekrar çektim.
    fark faiz falan yok değil mi yine yansıyan 166 tl değil mi bilgi verirseniz sevinirim ona göre çekerim
    fark faiz falan yok değil mi yine yansıyan 166 tl değil mi bilgi verirseniz sevinirim ona göre çekerim
  • kesreti K kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz açık provizyonlarda görünüyor taksitler yansımadı henüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hesaba yansıdığında fark olup olmadığını söylerseniz sevinir. hesap işletimde sorun olmaz zaten çalıştığım banka
  • 7 ay önce almıştım son taksiti geçen aydaki ekstrede ödedim şimdi mesaj attım yine verdi krediyi..takvim yılı değiştiğinden vermiş oldu sanırım..seviyorum bu TEB'i ya :D üniversiteb kartım var, işletim ücretim yok yıllık 3,6 TL kart ücretim var..iadesi için aradım harcadığım zamana yazık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

quote:

Orijinalden alıntı: kesreti

quote:

hesaba yansıdığında fark olup olmadığını söylerseniz sevinir. hesap işletimde sorun olmaz zaten çalıştığım banka

Dönem içi işlemlerde.
     TEB Kredi Kartıyla Faizsiz, Masrafsız 1000Tl, 6 Taksit (HAZİRAN güncel)

teşekkürler abicim ben de alayım hemen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kesreti

quote:

Dönem içi işlemlerde.
     TEB Kredi Kartıyla Faizsiz, Masrafsız 1000Tl, 6 Taksit (HAZİRAN güncel)

yav kardeş kusura bakma nereye ne yazıp yolladın bulamadım da

• quote:

4616 ya

sorunsuz çektim yardımcı olanlara teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

7 ay önce almıştım son taksiti geçen aydaki ekstrede ödedim şimdi mesaj attım yine verdi krediyi..takvim yılı değiştiğinden vermiş oldu sanırım..seviyorum bu TEB'i ya :D üniversiteb kartım var, işletim ücretim yok yıllık 3,6 TL kart ücretim var..iadesi için aradım harcadığım zamana yazık :D

Benden geçen temmuz 70 tl kart ücreti aldılar zor kurtardım şikayetvara yazınca geri verdiler... Nakite taksit güzel de ben tebin borcunu bir türlü kapatamadım gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

7 ay önce almıştım son taksiti geçen aydaki ekstrede ödedim şimdi mesaj attım yine verdi krediyi..takvim yılı değiştiğinden vermiş oldu sanırım..seviyorum bu TEB'i ya :D üniversiteb kartım var, işletim ücretim yok yıllık 3,6 TL kart ücretim var..iadesi için aradım harcadığım zamana yazık :D

Benden geçen temmuz 70 tl kart ücreti aldılar zor kurtardım şikayetvara yazınca geri verdiler... Nakite taksit güzel de ben tebin borcunu bir türlü kapatamadım gitti

Üniversiteb de hesap işletim ücreti yok diye biliyorum, yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar para isteyen olmadı :D

• Çetim parayı harika oldu.
  • an itibariyla bende yararlandım. çektim parayı :)
  • ÜniversiTEB Bonus Card Ücreti 6.9 TL
  • Ben üniversitede öğrenciyim limitim 150 tl işte çalışmıyorum banada verirler mi

• şubat ayında deneyen veya çekebilen var mı 1000 tl yi. malum geçen sene her ay çekilebiliyordu. belki banka eski uygulamaya döner
  • kesreti K kullanıcısına yanıt
    Denendi, basarisiz maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Denendi, basarisiz maalesef

Kötü olmuş limitim müsait olduğunda bir de denerim sonuç değişmez ama ümit iste...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.