Şimdi Ara

TEB MARİFETLİ HESAP (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
29
Favori
98.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajı editlemeyi unuttum hocam bu sabah baktım evet otomatik olarak parayı çekmiş yine vadesize..
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    2500 tl kısmına faiz işlemiyor ondan atıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Faiz getirisi çok olsun diye daha çok para yatırmanı sağlamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teb marifetli hesabi, ornegin %25 ten acinca, 3 ay boyunca %25 alinabiliyor mu? Yoksa banka faiz indirince otomatik duzeltme mi oluyor? (Artista yuksek alabilmek icin ac-kapa yapildigini biliyorum ama tersi otomatik mi indiriliyor acaba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 18 Ekim 2018; 23:34:58 >
  • idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    Düşüş sizi etkilemez hocam..
  • Arkadaşlar bu teb marifetli ilk kez açınca 3 ay boyunca %25 veriyor peki 3 ay sonra ne oluyor?
  • 3 senedir teb hesabım var. Şu an cepteteb günlük %14 veriyor. Çok düşük hesabı kapatıp açsam günlük faiz artar mı? Artarsa kaç olur ya da artırmak için ne yapabilirim?
  • Arkadaşlar teb marifetli hesabı ilk kez açınca 3 ay boyunca %25 veriyor peki 3 ay sonra ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Arkadaşlar teb marifetli hesabı ilk kez açınca 3 ay boyunca %25 veriyor peki 3 ay sonra ne oluyor?
    https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/

"Faiz Oranları" tıklayın.
  • mevduat faiz oranları düştü diyorlar?? Benim marifetli hesap 25 ten 8 olmuş :) 3 ay falan da olmadı yani :)
  • Benimde %8'e düşmüş bugün. İng'de bitmişti 1 yıl hoşgeldin faizi. Deniyim diye bugün ing'ye gönderdim. %22 faiz veriyor şu an
  • 3 ay olmadığına emin misiniz hocam bende şimdi baktım 25 aktif gözüküyor.
  • Cepteteb hesabına bağlı marifetli hesap açamıyorum. Anladığım kadarıyla gidip TEB şubesinden bir vadesiz hesap açmalıyım, akabinde bu hesaba bağlı marifetli hesap açmalıyım. Bilenler cevap verirse sevinirim.

• Arkadaşlar teb in normal şubesine gidip vadesiz hesap açsam sonra mobil uygulamadan marifetli hesap açabiliyormuyum? Bu şekilde her türlü kampanyadan örneğin 3 ay %25 den yararlanırmıyım? internetten başvuru bana uygun değil kurye vs bulamaz beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsanH

Cepteteb hesabına bağlı marifetli hesap açamıyorum. Anladığım kadarıyla gidip TEB şubesinden bir vadesiz hesap açmalıyım, akabinde bu hesaba bağlı marifetli hesap açmalıyım. Bilenler cevap verirse sevinirim.
    Aynen öyle. Cepteteb hesabına bağlanmıyor marifet hesabı.
  • Beinm de %22 ye düşmüş ne alaka anlamadım
  • Faizim düştü diyen arkadaşların 3 ay ları dolmuştur. İlk önce dolmadı sanıyoruz ama faiz yükseldiğinde hesabı kapat aç yaptığımızdan hesabın açılış tarihi son kapat aç tarihini gösteriyor. Bu nedenle yanılıyoruz. Hesabın ilk açıldığı tarihi baz almamız gerekiyor. Sonradan yaptığımız kapat aç tarihlerini değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsanH

Cepteteb hesabına bağlı marifetli hesap açamıyorum. Anladığım kadarıyla gidip TEB şubesinden bir vadesiz hesap açmalıyım, akabinde bu hesaba bağlı marifetli hesap açmalıyım. Bilenler cevap verirse sevinirim.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 24 Ekim 2018; 19:18:30 >
  • Bu ülkenin kurtuluşu yüksek faizden geçiyor, faizleri daha da yükseltmeliler, büyüme oranından biraz feragat edilebilir bence başka türlü yabancılar paralarını getirmezler, yatırım yapmaktansa paralarını yatırırlar, benim görüşüm faizlerin biraz daha yükseleceği yönünde, 2019'un başlarında bunu görebiliriz.
  • Arkadaşlar teb in normal şubesine gidip vadesiz hesap açsam sonra mobil uygulamadan marifetli hesap açabiliyormuyum? Bu şekilde her türlü kampanyadan örneğin 3 ay %25 den yararlanırmıyım? internetten başvuru bana uygun değil kurye vs bulamaz beni.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.