Şimdi Ara

TEB Okula dönüş 210 TL Bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
4
Favori
2.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEB Okula dönüş 210 TL Bonus TEB Okula dönüş 210 TL Bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 19 Ağustos 2022; 10:33:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 250 ne arkadaş ya bir zamanlar 150 vardı 200 vardı ne ara buralara geldi olay hayır harcama tutarı artıyor ödül düşüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Hocam Teb kampanyalarını son güne bırakmak mantıklı extra bir şeyler daha geliyor genelde.

Teb bonus değil harcama limitini 250 yaparak world kampanyası yapmış resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 19 Ağustos 2022; 10:38:56 >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Enflasyonist ortamda harcama tutarı yükselmesi normal. Ancak ödüller gerçekten dilenciye verilen para gibi oldu. 15 TL nedir!

• Yani 3750 TL/210 puan he 🤣 kalsın %5.6 için o kadar para harcamam şahsen harcama hedefleri sürekli yukarı çıkıyor enflasyon oraya uğruyor ama iş puanlara gelince birden enflasyon unutuluyor 😕

• Bonus yüklenme ve geri alım tarihleri nedir?

• matandberenice kullanıcısına yanıt
    Açıklamalarda yazılmamış ama muhtemelen ay sonuna doğru yatar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de öyle ama mh bile bilmiyor ne zaman yatacağını.

Adamlar kampanya yapıyor, puan detaylarını yazmıyor. Bir hafta önce de mh'yi aradım, acilen ilgili birime iletiyorum dedi ama halen siteye yazılmadı tarihler.

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Sayacın yanında 23 Eylül de puan yükleneceği yazıyor. Ama geri alım tarihi yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adioses -- 4 Eylül 2022; 19:30:25 >
  • Halkbank 300 TL yurtiçi market ( market olması yeter ve 4 kez 309 TL üye isyeri olmalı ama. Bir digeri de akbank 350 TL yapmış onda da yurt içi market diyor.

• bu TEB bankası da diğer bankalar da iyice şımardılar zıvanadan çıktılar düşene bir tekmede sen vur misali imza güccük emrah

la bunlar nerede bankacılık mı ne yapıyorlar? bankacacık bunlar!

vatandaşın alım gücü düşmüş herşey her dakika daha da pahalanıyor ama bu TEB ve onun gibi kan emiciler bonus vereceğiz diye haracama limitlerini yükseltip çok düşük millattan önceki bonusları sadaka diye verir oldular son 8 aydır

ben potestomu dile getirmek için başlığa girdim ama

malum okullar açılıyor mecbur alınacak çok eğitim öğretim materyalı ve eşyası olacak

işine gelen mecburen 2-3 kuruş tasarruf edeyim diye mecbur bu yabancı sahiplere sahip bankaların kartlarını kullanacaklar

kapitalist düzen doymak bilmeyen feriştahıyla mecbur kanımızı içecek

ah bu nasıl dünya be? bu nasıl Adalet?

verdiği ödül diye sunduklarını dilenci bile almıyor te be yafu!

• Takipte kalılim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.