Şimdi Ara

TEB Öteleme Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TEB Kredi Kartınız'la harcamaları öteliyoruz. "OTELEME" yazıp 4616'ya gönderin, 31 Aralık 2013'e kadar yapacağınız tüm harcamalarınız 2 ay ötelensin.
    Hemen Başvurun

Kampanya 3 - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    Katılmak isteyen müşterilerin bankada kayıtlı cep telefonlarıyla "OTELEME" yazıp 4616’ya kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanyaya katılan müşterilere kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilendirme mesajı geldikten sonra yapılan harcamalar 60 gün süreyle ötelenecektir.
    Kampanyaya katılan müşterilerin tüm kartlarıyla yapılan işlemler ötelenecektir.
    Kampanya süresi bitmeden kampanyadan çıkmak isteyen müşteriler "IPTALOTELEME" yazıp 4616’ya kısa mesaj gönderebilirler. Mesajın iletildiği tarihten sonraki harcamalar ötelenmeyecektir.
    Kampanyaya ticari kartlar dahil değildir.
    Kampanyaya katılım için gönderilen kısa mesajlar Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,5 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,4 TL olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ly_10ur -- 19 Aralık 2013; 0:53:05 >

• öteleme sonucu ne kadar vade farkı olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

Öteleme Kampanyası

TEB Kredi Kartınız'la harcamaları öteliyoruz. "OTELEME" yazıp 4616'ya gönderin, 31 Aralık 2013'e kadar yapacağınız tüm harcamalarınız 2 ay ötelensin.
    Hemen Başvurun

Kampanya 3 - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    Katılmak isteyen müşterilerin bankada kayıtlı cep telefonlarıyla "OTELEME" yazıp 4616’ya kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.
    Kampanyaya katılan müşterilere kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilendirme mesajı geldikten sonra yapılan harcamalar 60 gün süreyle ötelenecektir.
    Kampanyaya katılan müşterilerin tüm kartlarıyla yapılan işlemler ötelenecektir.
    Kampanya süresi bitmeden kampanyadan çıkmak isteyen müşteriler "IPTALOTELEME" yazıp 4616’ya kısa mesaj gönderebilirler. Mesajın iletildiği tarihten sonraki harcamalar ötelenmeyecektir.
    Kampanyaya ticari kartlar dahil değildir.
    Kampanyaya katılım için gönderilen kısa mesajlar Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,5 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,4 TL olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

garanti de var, TAM TIRT zira onunda işlem ücreti diye gizli faizi var, öyle de böyle de alıyorlar anlayacağınız

• Ten otelemede nedir diye girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay öteleme msjı geldi geçen.vade 1.99

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebin öteleme kampanyasına daha öncede katıldım hiçbir ücret almıyor, cepte para kampanyasıda var ondada ücretsiz faizsiz 6 ay taksitle 1000 tl veriyor.
  • Link verde bakalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdf__18

tebin öteleme kampanyasına daha öncede katıldım hiçbir ücret almıyor, cepte para kampanyasıda var ondada ücretsiz faizsiz 6 ay taksitle 1000 tl veriyor.

+1 daha önce ben de TEB'in öteleme kampanyasından faydalandım, her ay da 1000TL kredi çeker kullanırım, vade farkı, faiz falan yok. Ortalığı bulandırmayın

O değil de, aklıma bir hinlik geldi, acaba CEPTE PARA'nın taksitlerini de atlatabilir miyiz bununla Eğer yapılabiliyor ise, süper olur, 3 ay geri ödemesiz, 6 ay taksitli 1000TL, iş görür

• quote:

Orijinalden alıntı: erakan

quote:

tebin öteleme kampanyasına daha öncede katıldım hiçbir ücret almıyor, cepte para kampanyasıda var ondada ücretsiz faizsiz 6 ay taksitle 1000 tl veriyor.

+1 daha önce ben de TEB'in öteleme kampanyasından faydalandım, her ay da 1000TL kredi çeker kullanırım, vade farkı, faiz falan yok. Ortalığı bulandırmayın

O değil de, aklıma bir hinlik geldi, acaba CEPTE PARA'nın taksitlerini de atlatabilir miyiz bununla Eğer yapılabiliyor ise, süper olur, 3 ay geri ödemesiz, 6 ay taksitli 1000TL, iş görür

1 ay ötelemede ve ya 3 taksitte işleme konu olan tutarın %2 si tutarında masraf yansıtılıyor.134 liraya uçak biletimi aldım yaklaşık 3 liraya 3 taksit yaptırdım..
    Bunun dışında müşteri hizmetleri,aradığımda 6 ve 9 taksite daha yüksek oranda(%9 civarı) masraf çıkardı,3 taksit yeterli...
    Yani bilginiz yoksa hiçbirşey savunmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 19 Aralık 2013; 4:00:24 >

• man utd kullanıcısına yanıt
    Ücret alındığı bilgisinin kaynağı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    Teb müşteri hizmetleri olduğunu yazdım zaten ayrıca telefonuma gelen sms.

Yukarıda intercorem de yazmış 1.99 ama müşteri hizmetleri de dediğim gibi 2 ye yuvarlayıp söyledi. 1 ay öteleme=3 taksit=%2
    6 ay 9 ayda baya uçuyor oran..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 19 Aralık 2013; 4:25:30 >
  • oteleyınce cok zor odenıyor,
    Hesabınızı ıyı yapın arkadaslar.

• Sitede de ücretli olduğu yazmıyor, arayıp sormak lazım.

http://www.teb.com.tr/bireysel/oteleme-kampanyasi.aspx

• Ikisi farkli seyler ücretli olan tekil işlemler için basvuru yada internet bankaciligindan yapiliyor sms ile katilacağiniz bu öteleme ise katilim dönemi icinde tüm islemleri ötele.

Kampanya Detayları:  *   Kampanya 3 - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında geçerlidir.  *   Katılmak isteyen müşterilerin bankada kayıtlı cep telefonlarıyla "OTELEME" yazıp 4616’ya kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.  *   Kampanyaya katılan müşterilere kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilendirme mesajı geldikten sonra yapılan harcamalar 60 gün süreyle ötelenecektir.  *   Kampanyaya katılan müşterilerin tüm kartlarıyla yapılan işlemler ötelenecektir.  *   Kampanya süresi bitmeden kampanyadan çıkmak isteyen müşteriler "IPTALOTELEME" yazıp 4616’ya kısa mesaj gönderebilirler. Mesajın iletildiği tarihten sonraki harcamalar ötelenmeyecektir.  *   Kampanyaya ticari kartlar dahil değildir.  *   Kampanyaya katılım için gönderilen kısa mesajlar Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,5 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,4 TL olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.Genel ve sektör bazlı olarak kampanya detayları için : http://www.teb.com.tr/Bireysel/oteleme-kampanyasi.aspx

+ olarak geçtiğimiz ay dahil olmayan akaryakıt ve gıda islemleri de kampanyaya bu ay dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekara7Tepe -- 19 Aralık 2013; 8:19:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

quote:

1 ay ötelemede ve ya 3 taksitte işleme konu olan tutarın %2 si tutarında masraf yansıtılıyor.134 liraya uçak biletimi aldım yaklaşık 3 liraya 3 taksit yaptırdım..
    Bunun dışında müşteri hizmetleri,aradığımda 6 ve 9 taksite daha yüksek oranda(%9 civarı) masraf çıkardı,3 taksit yeterli...
    Yani bilginiz yoksa hiçbirşey savunmayın..

TEB'de bu kampanyalar genelde her ay yenileniyor. Esas siz bilgisizliğinizin kurbanı olmuşsunuz ve fazladan para ödemişsiniz. Eğer uçak biletini almadan önce bu kampanyaya katılsaydınız, o 3 lirayı ödemezdiniz... İnsanları yanıltmayalım, alışveriş yaptıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp, ben bu alışverişi taksitlendirmek istiyorum derseniz veya o alışveriş için özel kodlu sms atarsanız masraf ve faiz ödersiniz çünkü bu işlemler kampanya dahilinde değil, normal bankacılık hizmeti dahilindedir... Dikkat ederseniz burada bahsettiğimiz şeyin bir kampanya olduğunu fark edeceksiniz

Gerçi sizin nick'i sıcak fırsatlarda görüyorum ama bu alışveriş boşluğunuza gelmiş herhalde

• erakan haklı arkadaşlar alınmıyor ben aradımda sordum bu kampanya dahilinde ücret alınmıyor aradığımı görevli bile bu kampanyada komisyon olmadıgını bilmiyordu 2-3 ayda bir yapıyor teb bunu kampanayaya dahil olmassanız elbette öteleme için %1.99 oderseniz bunu iyi okuyun iyi alış verişler.
  • http://www.teb.com.tr/Bireysel/oteleme-kampanyasi.aspx

http://www.tebbonus.com/tr-TR/Kazancli-Alisveris/kampanyalar/Pages/pato_2013.aspx

Bu iki kampanyayı karıştırmış sanırım arkadaşlar. 1.99 meselesinin kaynağı bu muhtemelen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

Sitede de ücretli olduğu yazmıyor, arayıp sormak lazım.

MH ile görüştüm, OTELEME yazıp 4616'ya gönderin, ücretsiz öteleme yapıyor onay mesajı sonrası yapacağınız tüm harcamaları.

Bana süper oldu :) 10k çekim yaptıracaktım, 2 ay öteleyecek :) diğer kampanyası ile yapsaydım tam 420 TL ücret ödeyecektim, yaşa TEB

• quote:

quote:

MH ile görüştüm, OTELEME yazıp 4616'ya gönderin, ücretsiz öteleme yapıyor onay mesajı sonrası yapacağınız tüm harcamaları.

Bana süper oldu :) 10k çekim yaptıracaktım, 2 ay öteleyecek :) diğer kampanyası ile yapsaydım tam 420 TL ücret ödeyecektim, yaşa TEB

Taksit yaptırıyor musun bilmiyorum da, Cepte Para ile birleştirirsen 1000TL'lik kısmı da 6 aylık taksitlendirmiş olursun...

Bu arada Cepte para'nın ilk taksitini de öteliyor mu arkadaşlar, deneyen yok mu?

• quote:

quote:

quote:

Taksit yaptırıyor musun bilmiyorum da, Cepte Para ile birleştirirsen 1000TL'lik kısmı da 6 aylık taksitlendirmiş olursun...

Bu arada Cepte para'nın ilk taksitini de öteliyor mu arkadaşlar, deneyen yok mu?

Cepte paranın ilk taksidi her zaman bir sonraki ekstreye yansır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.