Şimdi Ara

TEC B-443 barkot yazıcı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde çok az kullanılmış TEC B-443 barkot yazıcı ve Symboll marka barkot okuyucu var. yazıcının driverını buldum ve sadece yazıcı olarak ekledi pc ye. Bu cihazın nasıl çalıştığı konusunda bilgisi olan var mı.? Bu ikisini hangi programla kullanmalıyım. Hiç böyle bir cihaz kullanmadığım için ve cihazın driverlarıda elimde olmadığı için cihazı çalıştıramıyorum. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

• Windowsun yazıcı olarak eklemesi normal. Diğer ayarları kullandığınız ya da kullanacağınız programın içinden yapacaksınız ...
  • hangi programı kullanacağım konusunda bir fikrim yok. Bu konuda ne tavsiye edersiniz?
  • Tam olarak ne yapmak istediğinize bağlı program seçimi. Ben Lks önerebilirim. Geniş bir kullanım alanı var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango34 -- 22 Temmuz 2010; 15:12:12 >
  • Barkot yazdırmak istiyoruz ama bir türlü beceremedik. lks dediğiniz program muhasebe programı değilmidir?
  • Lks nin geniş bir kullanım alanı var diye örnek verdim. Muhasebe, cari, stok gibi bir çok modülü var. Barkodda yazdırabilirsiniz. Sadece barkod yazacaksanız ona göre yazılımlar da var.
  • Merhaba,
    ek kolay çalıştırma yöntemi bir label editör programı edinmenizdir. Toshiba için LABELVİEW uygundur.
    program üzerinde ayarları rahatlıkla yapabilirsiniz. fakat etiketi ayarlamak, yazıcıyı ayarlamak meşakatlidir. muhtemelen uğraşacaksınız.
    http://www.barkod.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.