|
Bildirim
|
Hastalıklı bir erkek düşmanısın sen. Mizoşist olduğun çok açık ortada. Sahte tecavüz bildiren kızı eleştirmek "kadın düşmanlığı" oluyor öyle mi? Sen azılı bir erkek düşmanısın.Vücudun erkek düşmanlığı ve nefreti ile dolmuş taşmış. Eminim sen de bir sahte tacizci, sahte tecavüzcü bir kızsındır.Bunu savunduğuna göre.
"İslamist faşistler demişsin" bu ne saçmalık lan.Sen insanları islamcı ve islamcı olmayan diye mi damgalıyorsun.Ben müslüman değilim,deistim mesela. Ve senin yaptığın şu faşistliği gördükçe feminizmin yasaklanması gerektiğinin ne kadar gerekli olduğunu görüyorum.Daha önceki erkek düşmanı yorumlarını da görmüştüm senin. Sen şimdi kendini ateist veya deist mi zannediyorsun.Feminizmin dogmatik bir din olduğu artık resmen kanıtlanmış bir şey.Verdiğin tepki şeriatçıların ateistlere ve deistlere verdiği tepkiye çok benziyor.İçinde bir gram vicdan ve merhamet kalmamış senin. |
yalan ifadeyi mi savundun bana mı öyle geldi? hak hukuk öğren ondan sonra çık insanların içine, tehlikelisin
|
Yazık sakat heralde
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 10 Mayıs 2018; 20:16:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 10 Mayıs 2018; 20:14:46 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 11 Mayıs 2018; 19:24:13 > |
|
|