Şimdi Ara

Tecavüz İftirası Atıp Ölüme Neden Olan Kızın Tahliye Edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adana 3. Çocuk Mahkemesindeki duruşmaya F.B. tutuklu bulunduğu Tarsus Kadın Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Öldürülen Muhammet Reşit Yıldırım'ın babası Ali Yıldırım ve tarafların avukatları da duruşmada hazır bulundu.

F.B. savunmasında, uzaktan akrabası M.Ç. ile arabada ilişkiye girip hamile kaldığını belirterek "Muhammet Reşit'le sadece sosyal medyadan arkadaştık. Kendisi ile hiçbir zaman bir araya gelmedik, ilişkiye de girmedik. Babamın M.Ç'ye bir şey yapmasından korktuğum için Muhammet Reşit'in ismini verdim." şeklinde savunma yaptı.

Sanık F.B.'nin mahkeme hakimine "M.Ç.'ye DNA testi yapıldı mı? M.Ç. ile ilgili herhangi bir dava açıldı mı?" diye sorular sorması dikkati çekti.

Maktulün babası Ali Yıldırım'ın avukatı Halis Yetkiner de sanığın babasına yalan söyleyerek, müvekkilinin oğlunun öldürülmesine neden olmasına karşın hala soğukkanlı tavırlarla hamile kaldığı sevgilisini koruduğunu belirterek F.B.'ye en yüksek cezanın verilmesini istedi.

YAŞI KÜÇÜK DİYE TAHLİYE EDİLDİ

Mahkeme hakimi, F.B'yi iftira suçundan önce 4 yıl hapis cezasına mahkum etti. Yaşının küçük olması nedeniyle cezasını 2 yıl 8 aya indirilip tahliyesine karar verildi.

Avukat Yetkiner, duruşma çıkışında yaptığı açıklamada, F.B.'ye en üst hadden ceza verildiğini aktararak F.B. ile annesi hakkında "tasarlayarak adam öldürmeye azmettirme" suçundan da savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını kaydetti.

NELER YAŞANMIŞTI

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde 14 Ağustos 2017'de silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Muhammed Reşit Yıldırım'ın iş yerinin önündeki hafif ticari araçta tabancayla vurulduğunu belirlemişti. İş arkadaşlarınca aynı araçla hastaneye kaldırılan Yıldırım kurtarılamamıştı.

Cinayet zanlısı olarak tutuklanan E.B., kızı F.B.'nin maktulün tecavüzü sonucu hamile kaldığını öne sürmüştü. Emniyet Genel Müdürlüğü Adana Kriminal Polis Laboratuvarındaki testler sonucu mahkemeye gönderilen DNA raporunda, sanığın kızı F.B'nin taşıdığı cenin ve maktulden alınan doku örnekleri arasında uyum bulunmadığı kaydedilmişti.

Baba E.B.'ye Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesinde "cinayetten" suçundan 23 yıl, "ruhsatsız tabanca bulundurmak" suçundan da 2 yıl olmak üzere 25 yıl hapis cezası verilmişti.

Son duruşmada ise F.B., kürtajla alınan bebeğin babasının Yıldırım olmadığını, babasının yengesinin yeğeni M.Ç. tarafından hamile bırakıldığını itiraf etmiş, babasından korktuğu için Muhammet Reşit Yıldırım'ın adını verdiğini belirtmişti.

Türkiye gibi gerçek dünyadan her manada bir asır geriden gelen ülkelerde işte böyle Asur devletinde bile göremeyeceğiniz saçmalıklarla hayatınız kararabiliyor. Hadi tamam öldün gittin bir şey yapılamaz ama kalanlar için adalet istiyorsun o da yok malesef. Bir masumu mezara, babasını hapise soktu. Kendisi hiçbir suçu yokmuş gibi sokaklarda istediğiyle fingirdeşip yeni kurbanlar bulacak kendine. Tecavüzcüler için idam gelsin, böyle tecavüz iftirasıyla hayatlar karartan sürtükler de tecavüzcüler gibi idam edilsin.

• Hastalıklı bir erkek düşmanısın sen. Mizoşist olduğun çok açık ortada. Sahte tecavüz bildiren kızı eleştirmek "kadın düşmanlığı" oluyor öyle mi? Sen azılı bir erkek düşmanısın.Vücudun erkek düşmanlığı ve nefreti ile dolmuş taşmış. Eminim sen de bir sahte tacizci, sahte tecavüzcü bir kızsındır.Bunu savunduğuna göre.

"İslamist faşistler demişsin" bu ne saçmalık lan.Sen insanları islamcı ve islamcı olmayan diye mi damgalıyorsun.Ben müslüman değilim,deistim mesela. Ve senin yaptığın şu faşistliği gördükçe feminizmin yasaklanması gerektiğinin ne kadar gerekli olduğunu görüyorum.Daha önceki erkek düşmanı yorumlarını da görmüştüm senin.

Sen şimdi kendini ateist veya deist mi zannediyorsun.Feminizmin dogmatik bir din olduğu artık resmen kanıtlanmış bir şey.Verdiğin tepki şeriatçıların ateistlere ve deistlere verdiği tepkiye çok benziyor.İçinde bir gram vicdan ve merhamet kalmamış senin.
  • Dışarıda vurulur olur biter. Buradaki feminist bozuntuları arkasından ağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urkal

Bu mesaj silindi.
    yalan ifadeyi mi savundun bana mı öyle geldi? hak hukuk öğren ondan sonra çık insanların içine, tehlikelisin
  • Müebbetçiler nerde xD reşit olmayan kıza ne gibi bir ceza bekliyordunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • urkal U kullanıcısına yanıt
    Hastalıklı bir erkek düşmanısın sen. Mizoşist olduğun çok açık ortada. Sahte tecavüz bildiren kızı eleştirmek "kadın düşmanlığı" oluyor öyle mi? Sen azılı bir erkek düşmanısın.Vücudun erkek düşmanlığı ve nefreti ile dolmuş taşmış. Eminim sen de bir sahte tacizci, sahte tecavüzcü bir kızsındır.Bunu savunduğuna göre.

"İslamist faşistler demişsin" bu ne saçmalık lan.Sen insanları islamcı ve islamcı olmayan diye mi damgalıyorsun.Ben müslüman değilim,deistim mesela. Ve senin yaptığın şu faşistliği gördükçe feminizmin yasaklanması gerektiğinin ne kadar gerekli olduğunu görüyorum.Daha önceki erkek düşmanı yorumlarını da görmüştüm senin.

Sen şimdi kendini ateist veya deist mi zannediyorsun.Feminizmin dogmatik bir din olduğu artık resmen kanıtlanmış bir şey.Verdiğin tepki şeriatçıların ateistlere ve deistlere verdiği tepkiye çok benziyor.İçinde bir gram vicdan ve merhamet kalmamış senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 10 Mayıs 2018; 20:16:3 >

• urkal U kullanıcısına yanıt
    "Neymis kiz alakasi olmayan birisinin adini vermis" adını mı vermiş, sen ne saçmalıyorsun. Kız olayla hiçbir alakası bile olmayan, sadece sosyal medyadan arkadaşı olduğu birine tecavüz iftirası atıyor. Tecavüz iftirası çocuk oyuncağı mı zannediyorsun sen.Yok yok, sende mizojizm var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 10 Mayıs 2018; 20:14:46 >
  • Kappa Face kullanıcısına yanıt
    "XD" mi, komik olan bir şey mi var bu olayda. Siz ne içiyorsunuz ya, süpriz yumurtadan falan mı çıktınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Yazık sakat heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Alın size feminazi. Yazdıkların buram buram feminazizm kokuyor.

Genel olarak feminaziler, her haltı yiyebilirim, kimse bana karışamaz, ister iftira atarım, ister evli adamla takılırım modunda olup insandan çok hayvana benzeyen yaratıklar bunlar. Hep haberlerde gördüğümüz "bebeği tuvalete attılar, bebeği çöpe attılar..." haberlerindeki baş aktörler bunlar. sıçıp sıçıp oraya buraya bırakıp gidiyorlar.

Bizim anayasa kökten kaldırılıp güncellenmeli. Sanırım bu da ancak bir darbeyle felen mümkün olabilir.

Anayasaya kadın suistimallerine göre maddeler konulmalı. Nafaka felen kaldırılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross Thread

"Neymis kiz alakasi olmayan birisinin adini vermis" adını mı vermiş, sen ne saçmalıyorsun. Kız olayla hiçbir alakası bile olmayan, sadece sosyal medyadan arkadaşı olduğu birine tecavüz iftirası atıyor. Tecavüz iftirası çocuk oyuncağı mı zannediyorsun sen.Yok yok, sende mizojizm var.
    dikkat edilmesi gereken nokta bir suçlunun teşfiki ile bir cinayet işlendi eğer yaş vb sebepleri veya feminizm gibi şeyleri bahane ederek bir suçluyu serbest bırakacaklarsa yargının ne kadar kötüye gittiğininin adeta bir ispatı bu olay

erkek düşmanlarının konuya yazdığı şeyler daha iç karartıcı
  • neleda N kullanıcısına yanıt
    Feminazi diye bir kelime veya kavram yok allah aşkına ya.Bu kelimeyi feministler uydurdu.Şu manipülasyon oyunlarına gelmeyin. Feminazi diye bir örgüt, oluşum falan yok.Bu yorumları yapanlar feministler. "feminazi" kelimesi feministlerin yaptıkları faşistlikleri örtmek için uydurulmuş bir kelimedir. "Onlar feminist değil feminazi" diyerek üstünü kapatıyorlar feministlerin yaptıkları faşistliklerin. Bir tür manipülasyon ve anlamından,manasından saptırma taktiği ve stratejisidir bu. Feministlerin aylık ve yıllık toplantıları oluyor.Sürekli taktik,söylem değişikliklerine gidiyorlar.Psikologlar, sosyolaglar,toplum mühendisleri vs bu işin içinde. Bilmediğiniz o kadar çok şey var ki. Manipülasyonlar ve yalanlar olmasa bu erkek düşmanı cinsiyetçi ideoloji iki günde biterdi.3. dalga feminizm faşist Abd de çıktı.Ondan sonra bütün dünyaya virüs gibi yayıldı.Her şey planlı bir şekilde yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cross Thread

Feminazi diye bir kelime veya kavram yok allah aşkına ya.Bu kelimeyi feministler uydurdu.Şu manipülasyon oyunlarına gelmeyin. Feminazi diye bir örgüt, oluşum falan yok.Bu yorumları yapanlar feministler. "feminazi" kelimesi feministlerin yaptıkları faşistlikleri örtmek için uydurulmuş bir kelimedir. "Onlar feminist değil feminazi" diyerek üstünü kapatıyorlar feministlerin yaptıkları faşistliklerin. Bir tür manipülasyon ve anlamından,manasından saptırma taktiği ve stratejisidir bu. Feministlerin aylık ve yıllık toplantıları oluyor.Sürekli taktik,söylem değişikliklerine gidiyorlar.Psikologlar, sosyolaglar,toplum mühendisleri vs bu işin içinde. Bilmediğiniz o kadar çok şey var ki. Manipülasyonlar ve yalanlar olmasa bu erkek düşmanı cinsiyetçi ideoloji iki günde biterdi.3. dalga feminizm faşist Abd de çıktı.Ondan sonra bütün dünyaya virüs gibi yayıldı.Her şey planlı bir şekilde yapılıyor.
    Yazdiklariniz hakkinda bilgim yok fakat ben yazimda kullandigim "feminazi" kelimesini feministlerin naziler gibi oldugu anlaminda kullandim. Kim nerde toplanmis ne halt yemis ne umursuyorum ne de arastiririm. Naziler neyse feministlerde odur gozumde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye acımasız bir yerdir hayatın başkalarının parçaladığı kızların iki dudağı arasındadır ya 2 metre toprağın altına girersin ya da hayatın kararır.
    Kadınlar çok tehlikelidir dikkatli olun,elimi bile sürmediğim bir kız tarafından buna benzer iftiraya maruz kalmış biri olarak bunları yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 11 Mayıs 2018; 19:24:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Dışarıda vurulur olur biter. Buradaki feminist bozuntuları arkasından ağlar.
    Vurulması vs hoş olmaz bence ama hukuk sanırım bundan başka yol bırakmadı aşırı sağlam bi ceza yiyip tecavüz ifitralarına emsal teşkil etmesi gerekirken 2 yıl 8 ay'a indirip tahliye eden hakimin kalemini .......

Bu salağı savunanlar umarım bu iftiraya maruz kalırlar bi insana hem tecavüzcü gibi ağır bir iftira atıp zor duruma sokup hemde onun ölümüne sebep oluyor hiç suçu olmayan bir insanın yazık günah arkadaş be eğer gerçekten bir tanrı varsa bu pisliği savunucak kadar düşenlerin troll'de olsa bu iftiraya maruz kalmasını diliyorum.
  • Valla eğer bir şekilde bu ülkede dikdatör olsam Türk ordularından birini Adanaya sokar ne kadar keş, serseri, terörist, hırsız, arsız vb. varsa kurşuna dizdiririm. Adanada hayat çok hızlı yaşanıyor. Bu devlette hayatı en hızlı yaşayan Adanalılar. 16 yaşındaki kız hamile kalıyorken sıkıntı yok, ilişki rızalı bir ilişki bile olsa devlet/hukuk kızın yanında. Ne olursa olsun bu bir tecavüz. Baba desen o tam bir mal. Kızına hemende inanmış, gidip bir test yaptıralım da gerçek kimliği belli olsun vb. yok.

Yeminle hammurabi kanunları şuanki Türk anayasasından daha mantıklı ve cezalar yeterince caydırıcı. Ama bizim derdimiz o değil tabi.

Valla tüm dünyadaki feministler toplanıp Türkiye'de yaşasın. Feminist hukukuna sahip 10 numara ülke.

Kanımca Türkiye, Osmanlı'dan sonra 2 adım ilerleyemedi. İktidar kavgalarında boğulup durdu. Bunun arkasından hükümet darbeleri geldi.

Şu irtica geliyeah, laiklik gidiyaeh diyen akpli emice bu ülkenin insanının özeti. Bizim millete s.ken yaranıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.