Bir kaç yere götürdüm ama yapamadılar bir dewre gerekiyormuş onuda bulamadılar yapabilicek olan var mı ?
karaköy tarafında yüksek kaldırım caddesinde müzik dükkanlarının yanında tamirci olması gerekiyordu, hatırladığım kadarıyla
KARAKÖYDE yüksek kaldırım da ERTEKİN TİCARET var... ses ve ışık sistemleri falan her türlü tamiri yapıyorlar ...ben bir kaç defa teknik servisine gitmiştim , orda devasa boyutlarda studio mix aletleri falan orglar falan vardı tamirde ... tel 0212 293 93 90 -293 95 15 bu numaralar dan teknik servisinin numarasını iste ... yardım cı olurlar ...
götürdüm orda bi yere DTL miydi neydi sadece klawyelere bakyorlar ama parçasını bulamadılar karaköyde
DTL Teknik Servis Galipdede Cad. Nakkaş Çıkmazı Şahin İş Merkezi Kat 1 Tünel Beyoğlu İstanbul Tel: (0212)2924897-98 E-Mail: korghakan@mynet.com ............... Org tamirinin piiri olduğunu duyduğum kişiler burada. ayrıca forumumuzdan amplici bir arkadaş da burada Pro. amplilerin tamirini yapıyor. Burası birkaç marka orgun da yetkili tamir servisidir ayrıca. Ertekin Tic. ise asli işi ithalat olan bir firma olup , birçok kılçık arızada bu DTL den faydalanmaktadır. kendi servislerinin çok da iyi olmadığını birkaç sağlam yerden duydum. Saygılar.
Neyi bulamadılar. Tüm yollar tükenince görüşelim. Bende bakmak isterim.
hocam DTL ye verdim aleti boardun üzerinde bir dewre yanmış model biraz eski olduğu için bulunamıyorum ancak yurt dışından getirilebilirmiş oda çok pahalı olur dediler benimde çok morelim bozuldu yenisini alıcak durumumda yok ne güzel amator olarak çalıodum walla morelim sıfıra indi , bende dediğiniz gibi DTL e çok güveniyodum ama onlar bile yapamadı :(