Bildirim
TECHNİCS MÜZİK SETİ YARDIM!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kendi hoparlörlerimi bağlı?Modifiye varmı?(Tiz vs. bağladınmı?) -
kendi hoperlörü bağlı hiçbir modifiye yok. -
evelden böyle bişey yapıyormuydu?
kaç senelik müzik setin ? -
sekiz senelik müzik seti 2 senedir böyle tamire götürmeye korkuyorum parça falan çalıyorlar diye. -
stc diye entegre devresi nin ömrü bitmiş olabilir.
fazla ses yükseltme si yaptığında otomatik olarak ses çıkışlarını yakmamak için böle bişey yapıyordur.
artık miladı dolmuş elin mahkum götüreceksin tamire . yoksa bu böle dewam eder. hatta ses 62 ye bile gelmeden yapar. -
eyvallah bilgiler için sağolasın bide bu technics in servisi varmı bildiğin. -
62d altında dinlendiginde yani uzun süre kapanma yapıyormu
-
62 nin altında dinleyince kapanma olmuyor.quote:
Orjinalden alıntı: @armagedon@
62d altında dinlendiginde yani uzun süre kapanma yapıyormu
-
o zaman şöyle iza edeyim sen setin sesini açtıgında ses çıkış katının voltajını yani gerilimini arttırmış oluyorsun bu sebeble çıkış katındaki düzensizlik nedeniyle böyle iyi cihazlarda koruma devresi setikapatır cihazın ses katında problem meydana gelmiş cihaza baktırman gerekiyor eyer istanbulda
oturuyorsan yardımcı olurum -
arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz technicsi görünce buraya girdim.
acelem olduğu için başka forum açmadım.
2 el technics amfi +kolon
anfi 4 katlı technics anfi toshibacd çalar+ kaset çalar bide en üstte bi şey vardı onu unuttum
kolonlar 2x 170 , 80 cm boyunda 20 cm bass hoporleri var. çift tweetır'ı var
cihaz 3-4 yıllık az kullanılmış
FİYAT 1.200 YTL istiyor. Nasıl uygun mu? acaba -
bence değil bu arada konuyu değiştirmeden başka bir topik açmanı öneririm -
Hocam ne entegresi aman yani milad dolması nedir Kardeş sengit hoparlörlerini bir kontrol ettir kesin ya mid yada tizlerde belkide baslarda kısadevre(yanma) olmuştur sakın ha gidipde tamire verme entegrenin ömrümü bitermiş ARKADAŞLAR YANLIŞ YÖNLENDİRMEYELİM Dostum olmadı özelden konuşlaım Panasonic Servisiyim ( Bu arada Bazaen Çok Gülüyorum Çözüm Cevaplarına) -
lordlenchester arkadaşıma aynen katılıyorum.Kesinlikle mid yada tizlerde yada basslarda kısa devre vardır.Genellikle mid(ses) ve tizlerde böyle bir sorun yaşanıyor.Böyle bir durumda ise müzikseti çıkışlarını yakmamak için otomatik olarak koruma devresini çalıştırır.Bence sorunu burada ara.Panasonic müziksetlerinin çıkışlarında %10 sorun olur.
iyiçalışmalar...... -
Bende TECHNİCS kullanıyorum, yalnız sesini hiçbirzaman sonuna kadar açma imkanım olmadı, yarıyı geçemedim hiçbirzaman, malum apartman hayatı........
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X