arkadaşlar müzik dinlemek için 2.0 bir sistem arıyorum TECHNİCS SB-3130 hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilirmiyim?
technics sb3030 kullanmaktayım bahsettiğiniz 3130 modeli aynı ve oldukça memnunum şöyle ki dinlediğim müzik tarzı ağırlıklı jazz ve türevleri enstrüman ağırlıklı müzik dinlemeyi seviyorum technics leri rotel amfi ile birlikte sürüyorum hoparlör kablosu ise monster ayrıca hoparlörlerimin altına granitten ayak yaptırdım bu da performansı önemli ölçüde artırdı. Öncelikle technics leri hangi amfi ile süreceğiniz oldukça önemli çok aşırı güç isteyen bir hoparlör değildir kapalı kutu yani portsuz kabin oluşundan dolayı alt frekansları düzgün verir her ne kadar floorstand yapıda olmasada 3 yollu olduğu için bookshelf gibi değil daha büyüktür ayak kullanılması yerden kulak hizası kadar yükseltilmesini öneririm merak ettiğiniz şeyler olursa elimden geldiğimce cevaplamaya çalışırım.
İyi günler , Merhaba....Sanırım konu hortlamış olacak:) eğer hala yardımcı olmak isterseniz çok sevinirim.Technics sb3130 modeli ile Fisher Hifi SME 165 modeli arasında kaldım.Bu konuda çok geniş bir bilgiye sahip değilim.Kullandığım amfi ise Fisher CA-7000 serisi.Bir öneride bulunabilirseniz çok memnun olacağım.Teşekkür ederim.İyi günler dilerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme