Şimdi Ara

Tecil bittikten sonra yüksek lisans ile tecil yapabilir miyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar öncelikle, 21 Temmuz 2025 tarihinde tecilim bitiyor ve temmuz ayının ortalarında üniversitelere yüksek lisans kayıtları yapılıyor yani ucu ucuna bir durum söz konusu.

Bazı yerlerde 21 Temmuz'dan önce kayıt yaptırdığımda bile 1 ay öncesinden erteleme talebi oluşmadığı için kabul edilmediği yazıyor bu durumda yüksek lisansım kabul edilmediği halde hem kaçak durumuna düşüyorum hem de ağustos celbine düşüp kasım ayında askere gidebiliyorum bu da çok geç bir tarihe denk geliyor en azından mayıs celbinden yararlanıp ağustosta askere gidip 3 ay kazanabilirim;

Bazı yerlerde ise, tecilin bitse bile 31 Aralık 2025 e kadar yoklama yaptırmayıp kaydınız yapıldığında tekrardan tecil edilebiliyormuş.

Bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır diye düşünüyorum, şimdiden teşekkürler.

• Daha once yoklama yapmadiysan tecilin temmuzda bitiyorsa yil sonuna kadar vaktin var tecil etmek icin,

Su durumda kacak durumuna 1 ocak 2026 itibari ile dusersin tecil ettirmezsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 29 Mart 2025; 11:45:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.