Bildirim
tecrübeliler yardım
MERRELL MORPHLITE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLYLZVF1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
up -
yardım edin arkadaşlar...zaman kaybetmek istemiyorum..zaten yaz bitti sayılır -
up -
-
Birlikte goturmelisin eylül sonuna kadar bitse güzel olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: esd-esd
Birlikte goturmelisin eylül sonuna kadar bitse güzel olur
hocam birlikte de çok zor oluyor.. agırlıgı 2 derse verip ddaha kısa sürede bitmez mi*? -
Ya tabiiki günlük programlar yapman gerek sıkilirsin sadece 2 tanesini calisirsan verimli olmaz. Mesela ben bugun oran oranti dan şu kaynağı basit makinadan şu kaynağı şeklinde 3 konu günlük halledilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: esd-esd
Ya tabiiki günlük programlar yapman gerek sıkilirsin sadece 2 tanesini calisirsan verimli olmaz. Mesela ben bugun oran oranti dan şu kaynağı basit makinadan şu kaynağı şeklinde 3 konu günlük halledilir
akşam 11,30 sabah 5,30 da kalkmak istiyorum..bunu nasıl düzeltebilirim? -
Şuan bence bu program gereksiz hemde ileride seni sıkıntıya sokar. Alisirsan dönem başlayınca uyuklayarak ders çalışmak zorunda kalırsın. Bence sabah 8 den 10 a. Git gez toz. 3 den 6 ya çalış sonra git gez toz yazın keyfini çıkar. Kendini sıkma sonrasında bırakırsın o daha kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X