Şimdi Ara

tecrübeliler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dersleri bir arada mı götürmeliyim? yoksa 2 ders belirleyip bitirip digerlerine mi geçmeliyim?? lütfen yardım edin boş geçmeyin yorum yapın

• up
  • up
  • yardım edin arkadaşlar...zaman kaybetmek istemiyorum..zaten yaz bitti sayılır
  • up
  • Birlikte goturmelisin eylül sonuna kadar bitse güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esd-esd

Birlikte goturmelisin eylül sonuna kadar bitse güzel olur

hocam birlikte de çok zor oluyor.. agırlıgı 2 derse verip ddaha kısa sürede bitmez mi*?
  • Ya tabiiki günlük programlar yapman gerek sıkilirsin sadece 2 tanesini calisirsan verimli olmaz. Mesela ben bugun oran oranti dan şu kaynağı basit makinadan şu kaynağı şeklinde 3 konu günlük halledilir

• quote:

Orijinalden alıntı: esd-esd

Ya tabiiki günlük programlar yapman gerek sıkilirsin sadece 2 tanesini calisirsan verimli olmaz. Mesela ben bugun oran oranti dan şu kaynağı basit makinadan şu kaynağı şeklinde 3 konu günlük halledilir

akşam 11,30 sabah 5,30 da kalkmak istiyorum..bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Şuan bence bu program gereksiz hemde ileride seni sıkıntıya sokar. Alisirsan dönem başlayınca uyuklayarak ders çalışmak zorunda kalırsın. Bence sabah 8 den 10 a. Git gez toz. 3 den 6 ya çalış sonra git gez toz yazın keyfini çıkar. Kendini sıkma sonrasında bırakırsın o daha kötü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.