Şimdi Ara

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
26
Favori
20.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: grkmsntrk

lanet olsun arkadaşım yaşım kaç olmuş fakat ben burda nasıl daha yatabileceğimi düşünüyorum.bu konuya açan arkadaşa sesleniyorum gerçekten bahsettiğin herşeyden tüğlerim diken diken diken okudum.ama şu kuklalar beni çok ürpertiyor ve ayrıca aynalarda..

ALLAH sizi kahretmesin

ulan korkucağımı bile bile giriyorum konuya offfff abi yapmayın ya

Cidden tırstım he bende de var bu gerilim özellikle hani Palyaçolar olur ya kutudan çıkar sana doğru gelir geri gider offf offffff
  • vantirilog karnından konusan degil miydi yaa ?
  • Çocukluğum chucky izlemekle geçti, belli oluyordur. Bu arada Dead Silence filmine bayılırım, o filmi izledikten sonra internetten vantrolog olmak için birsürü araştırma yapmıştım ve vantrologların konuşma rehberi vardı karın hareketleri falan onları denerdim.Çocukluk işte, hala çok severim.

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar

Su resmi gorunce korkudan bagirdim. Gercekten cok cirkin yaratiklar bunlar. Ulan ben simdi nasil uyucam?

İsmi Billy onun, filmi sakın izleme aman diyim.

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

O lanet olası palyoço filmleri yüzünden 2-3 yaşından 9-10 yaşına kadar Koulrofobi geçirmişim tabi ozaman böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ama asla ama asla yanlarına bile yaklaşamaz konuşamazdım yanıma eğer biri yaklaşırsa ağlamaya başlardım büyükçe düzeldi herhalde ama hala evdekielr dalga geçer benle konusu açılınca

bir palyaço kuklasından daha korkunç birşey ne olabilir ki?

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar

• Bunun hakkında bir film vardı çok iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

O lanet olası palyoço filmleri yüzünden 2-3 yaşından 9-10 yaşına kadar Koulrofobi geçirmişim tabi ozaman böyle bir şey olduğunu bilmiyordum ama asla ama asla yanlarına bile yaklaşamaz konuşamazdım yanıma eğer biri yaklaşırsa ağlamaya başlardım büyükçe düzeldi herhalde ama hala evdekielr dalga geçer benle konusu açılınca

bir palyaço kuklasından daha korkunç birşey ne olabilir ki?

ahah aynen

• quote:

Su resmi gorunce korkudan bagirdim. Gercekten cok cirkin yaratiklar bunlar. Ulan ben simdi nasil uyucam?

10 saniye bakamadım
  • Shakespear saglam konusmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha resmen bu bizim karşıki komşunun çocuğu .ss

• Hiç korkmadım okurken zevk aldım teşekkür ederim. Bu tahta kuklalardan bir tane olsa yere monte edip sinirlenince yumruk atarım. Tabi box eldiveni takıpta sert olur bunlar.
  •  Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Gece gece iyi geldi saol eski korku filmleri çok sağlamdı ya artık düzgün korku filmi kalmadı omuriliğindeki ürpertiyi hissettirecek saçma sapan paranormal activity falan hikaye çekim kalitesinin düşüklüğüne rağmen unutamadıklarım var missed calldaki müziği duysam telefonu camdan atarım

Bu müzik mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

Geceleri loş ışıkta kesinlikle aynalara yaklaşmam. Korku diyemiyorum çünkü karanlıkta aynaya baktığımı hatırlamıyorum bile. Baksam korkarım kesin. Düşüncesi bile ürpertiyor, o yüzden karanlıkta aynalardan olabildiğince sakınırım.

Babaannem anlatmıştı.Eski zamanlarda geceleri aynaların üstünü çarşaflarla örterlermiş.Sebebi ise geceleri aynaya baktığında kendi görüntüsünün yanında üç harflilerinde görünebilmesiymiş.Batıl bir inanış belki ama, ben hala geceleri aynaya uzunca bakamam.. Benim korkum onları görmekten değil kendimden ama. Aynadaki yansımamın her an korkunç birşey yapabileceği ihtimali geliyor aklıma.Başım aynaya 30 derece dönükken göz ucuyla aynaya baktığımda, yansımamın aniden bana doğru dönecekmiş gibi olma ihtimalini düşünmek bile yeterince tırstırıyor.Ve bir de musluğa ağız çalkalamak için eğilip geri kalktığında arkamda birini görme düşüncesi var ki, bana kalırsa en gerilimliside bu...

Aynı korkular bendede var. Loş ışıkta, karanlıkta, mumla fenerle asla aynaya bakmam.Küçükken okuduğum hikayelerden dolayı olan birşey ve düzelebileceğini sanmıyorum.Beni ayna kaplı bir odaya karanlıkta kapat kafayı yerim büyük ihtimalle. Ama gündüzleri sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Çocukluğum chucky izlemekle geçti, belli oluyordur. Bu arada Dead Silence filmine bayılırım, o filmi izledikten sonra internetten vantrolog olmak için birsürü araştırma yapmıştım ve vantrologların konuşma rehberi vardı karın hareketleri falan onları denerdim.Çocukluk işte, hala çok severim.

quote:

İsmi Billy onun, filmi sakın izleme aman diyim.

Birçok kukla içerikli film izledim ama hiçbiri bu Billy kadar korkutmadı. Gerçekten fena....

• Su anda bir urperti hissettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yalan söyliyim okurken zerre korkmadım...şu resimdeki kuklada Billymiş neymiş hiç korkunç değil.Şuan yanımda olsa boynunu kırıp çöpe atarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

Geceleri loş ışıkta kesinlikle aynalara yaklaşmam. Korku diyemiyorum çünkü karanlıkta aynaya baktığımı hatırlamıyorum bile. Baksam korkarım kesin. Düşüncesi bile ürpertiyor, o yüzden karanlıkta aynalardan olabildiğince sakınırım.

Babaannem anlatmıştı.Eski zamanlarda geceleri aynaların üstünü çarşaflarla örterlermiş.Sebebi ise geceleri aynaya baktığında kendi görüntüsünün yanında üç harflilerinde görünebilmesiymiş.Batıl bir inanış belki ama, ben hala geceleri aynaya uzunca bakamam.. Benim korkum onları görmekten değil kendimden ama. Aynadaki yansımamın her an korkunç birşey yapabileceği ihtimali geliyor aklıma.Başım aynaya 30 derece dönükken göz ucuyla aynaya baktığımda, yansımamın aniden bana doğru dönecekmiş gibi olma ihtimalini düşünmek bile yeterince tırstırıyor.Ve bir de musluğa ağız çalkalamak için eğilip geri kalktığında arkamda birini görme düşüncesi var ki, bana kalırsa en gerilimliside bu...

Aynı korkular bendede var. Loş ışıkta, karanlıkta, mumla fenerle asla aynaya bakmam.Küçükken okuduğum hikayelerden dolayı olan birşey ve düzelebileceğini sanmıyorum.Beni ayna kaplı bir odaya karanlıkta kapat kafayı yerim büyük ihtimalle. Ama gündüzleri sorun yok

Küçükken şeker adamı izlemiştim. Hani şu aynaya bakıp 5 defa adını söyleyince gelen. Ondan sonra bir fobi oluşmuştu bende aynalara karşı.. Belki sende izlemişsindir o filmi ve bilinçaltında yer etmiştir benim gibi..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.