Şimdi Ara

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
26
Favori
20.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • küçükken benden 1 yaş büyük kız kardeşimin et bebek dedikleri aptal ama korkunç bir bebeği vardı. inanılmaz tırsardım ondan. İnadına ablam üzerime atar, bazen uyurken gece yatağıma koyar sabah uyandığımda baş ucumda bulur zıplayarak kalkardım. Evimizin koridoru çok uzundu. Geceleri o koridorda sürat rekorları kırardım çünkü o bebeğin arkamdan uçarak geldiğini zannederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Dikiz aynası yüzünden araba kullanmayı öğrenmek istemiyorum desem abartmış olmam.Konuda ki bütün korkular var bende.

Ya sorma. O korku acayip bisey. Arabana binersin icerdeki o dikiz aynasini ayarlamak icin cevirdiginde arka koltukta biri belirir ya offff. Sirf bu yuzden geceleri isten cikip arabama bindigimde otoparktan cikip anayola gecinceye kadar o dikiz aynasina bakmiyorum.Nasil yenecegim bu olayi bilmiyorum.

bir de minibüs şöförü olduğumu düşündüm gece sürerken hiç yolcu yokken aynaya bakarsın ve en arkada oturan birini görürsün gece yatarken bu aklıma geldi ve uyuyamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

quote:

quote:

Geceleri loş ışıkta kesinlikle aynalara yaklaşmam. Korku diyemiyorum çünkü karanlıkta aynaya baktığımı hatırlamıyorum bile. Baksam korkarım kesin. Düşüncesi bile ürpertiyor, o yüzden karanlıkta aynalardan olabildiğince sakınırım.

Babaannem anlatmıştı.Eski zamanlarda geceleri aynaların üstünü çarşaflarla örterlermiş.Sebebi ise geceleri aynaya baktığında kendi görüntüsünün yanında üç harflilerinde görünebilmesiymiş.Batıl bir inanış belki ama, ben hala geceleri aynaya uzunca bakamam.. Benim korkum onları görmekten değil kendimden ama. Aynadaki yansımamın her an korkunç birşey yapabileceği ihtimali geliyor aklıma.Başım aynaya 30 derece dönükken göz ucuyla aynaya baktığımda, yansımamın aniden bana doğru dönecekmiş gibi olma ihtimalini düşünmek bile yeterince tırstırıyor.Ve bir de musluğa ağız çalkalamak için eğilip geri kalktığında arkamda birini görme düşüncesi var ki, bana kalırsa en gerilimliside bu...

İşte bu. Gece aynaya bakarken arkada başka bir varlık görmek... Düşüncesi bile titretmeye yetiyor beni. Aklıma bundan daha korkunç bir şey gelmiyor benim. Herhalde biri bana öyle bir şaka filan yapsa ciddi psikolojik zarar görürdüm.

Helal olsun korkmayan adamı korkak ettiniz cidden tırsmaya başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phant0mAssassin

Ben böyle şeylerden çok korkarım

Bende
  • Güzel konu teşekkürler

• Ya arkadaş daha önce bu konuyu görmediydim daha yeni rastladım keşke hiç görmeseydim kukla-palyuçular benim adeta kabusum nerde bi palyanço görsem karşı caddeye geçerim yaş 22 ama öyle birde biz küçükken goosebumps diye bir dizi vardı orda da nalet kuklalar 7 8 yaşındayken kabusum olmuştu gündüzleri kız kardeşimin oyuncak bebeklerine dalardım tekme tokat geceleri kaçardım hey gidi hey
  • quote:

quote:

Geceleri loş ışıkta kesinlikle aynalara yaklaşmam. Korku diyemiyorum çünkü karanlıkta aynaya baktığımı hatırlamıyorum bile. Baksam korkarım kesin. Düşüncesi bile ürpertiyor, o yüzden karanlıkta aynalardan olabildiğince sakınırım.

Babaannem anlatmıştı.Eski zamanlarda geceleri aynaların üstünü çarşaflarla örterlermiş.Sebebi ise geceleri aynaya baktığında kendi görüntüsünün yanında üç harflilerinde görünebilmesiymiş.Batıl bir inanış belki ama, ben hala geceleri aynaya uzunca bakamam.. Benim korkum onları görmekten değil kendimden ama. Aynadaki yansımamın her an korkunç birşey yapabileceği ihtimali geliyor aklıma.Başım aynaya 30 derece dönükken göz ucuyla aynaya baktığımda, yansımamın aniden bana doğru dönecekmiş gibi olma ihtimalini düşünmek bile yeterince tırstırıyor.Ve bir de musluğa ağız çalkalamak için eğilip geri kalktığında arkamda birini görme düşüncesi var ki, bana kalırsa en gerilimliside bu...

Babannen doğru söylemiş

• Lan korkacağımı bile bile girdim baya tırstım su aynalardan diğerlerinde pek mi sorun yok

Bi de su kimsenin yanından gecmek istemediği yeri merakla bekliyorum

• lan bu nasıl şarkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ans Destroyer -- 12 Ağustos 2013; 9:07:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

/>

/>

lan bu nasıl şarkı

Süper müzik

• Güzel konu
  • Yine bir elzemsin klasiği. Bide.bizi bırakıp gitmeseydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben küçükken Edi ile Budu'den de korkardim. Susam sokagindan da ayni şekilde. Sanki ruhumun içine bakiyor gibiler

• İlk sayfadaki mesajımı görünce yine korktum. Küçükken mcdonalds ta palyaço yu gördüğümde altıma işediğim günden beri korkuyorum..

• Kenafir gozlu pis yaratiklar. Palyacolari da kim sevimli diye yutturmaya calismis merak ediyorum hepsi birbirinden korkunc

• quote:

Orijinalden alıntı: incioz

Kenafir gozlu pis yaratiklar. Palyacolari da kim sevimli diye yutturmaya calismis merak ediyorum hepsi birbirinden korkunc

Bana da hep korkunç gelir ya sokakta görsem korkmam ama bu tiptekilerden falan tirsiyorum.

Hatta kamera sakası vardı bakın

Kesinlikle kalp krizi geçiririm

• merhaba ben vantirilok kuklası arıyorum fakat internette bulamıyorum. ve eğer mümkünse bebekler set halindeyse almak istiyorum ama satıldığına dair en ufak bi linke rastlayamadım. veyahut nasıl yapıldığını bilsem . yardımcı olacak arkadaş varsa cevabı bekliyorum lütfen :)
  • konuya girdiğime pişman oldum :d
  • Benim böyle korkularım yok.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.