Şimdi Ara

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
26
Favori
20.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâm

Hiç ayna konulu bir film izlemedim ama dehşet tedirgin olurum. Hele gece lavaboya gittiğimde aynaya bakmamaya çalışırım. Sebebini de bilmiyorum. Elzemsin konuların süper ellerine sağlık Geçen bir konu vardı tam hatırlamıyorum da poltergeist mi ne hakkındaydı, onda çok tırstım ama ne yalan söyleyim okurken zevk alıyorum. Korkuya devam

Teşekkürler..

Bahsettiğiniz konu Poltergeist Olayları - Dünya'nın Lanetli Yerleri - Tekinsiz Mekanlar

http://forum.donanimhaber.com/m_66384526/mpage_4/f_/key_//tm.htm#71225358

Korkuya devam demişsiniz. O zaman şunun haberini vereyim. Bir konuyu araştırıyorum.. 70'li yıllarda yaşanan gerçek bir olay. Aradan geçen bunca yıla rağmen halen daha birçok insanın yanından bile geçmek istemediği bir yerin hikayesi.. Konu üzerinde araştırmalarım devam ediyor. Yeterli materyallere ulaştığımda paylaşıma sunarım..

Takip ediniz..

Keyifli forumlar.

Konu başlığını görür görmez senin açtığını tahmin ettim. Konuların zevkli ama bu tür konular yerine genel anlamda daha bilgilendirici konular açsan sevinirim. Mesela Philadelphia Deneyi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkinde okumamıstım sımdı okudum. aynalara bakamaz oldum cıddıyım o kızın halı ne ya

• Ben de çocukken hacivat ve karagözden korkardım.Hep de merak etmişimdir, benim gibi hacivat ve karagözden korkan var mı?
     Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ben de çocukken hacivat ve karagözden korkardım.Hep de merak etmişimdir, benim gibi hacivat ve karagözden korkan var mı?
     Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar

ben de bu programın müziğinden korkardım. özellikle evliya çelebi'nin atı küheylan'ın mürekkebi devirdiği ve akabinde çalan müzik fena birşey. aradan geçen bunca zamana rağmen halen daha dinlerken bir tuhaf oluyorum.. küçükken neler çekmişiz be..

• Chuky atlamamak gerek

• Yazıda bahsedilen "O" isimli filmi değil de, aynı isimli kitabı okumanızı tavsiye ederim.
    Stephen King kitabıdır. Ciddi anlamda korkutur.
    Palyaço korkum yoktur ama kitabı okuduğum dönem oldukça korkmustum palyaçodan.

• Basligi okuyunca 90 larda chucky mi ne vardi adini hatirlamiyorum su anda, bi korku filmi vardi kuklali filan ulan korkardik gene de izlerdik, o geldi aklima :) baslangicinda deri bi cantadan kagitlar filan ucusurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

Basligi okuyunca 90 larda chucky mi ne vardi adini hatirlamiyorum su anda, bi korku filmi vardi kuklali filan ulan korkardik gene de izlerdik, o geldi aklima :) baslangicinda deri bi cantadan kagitlar filan ucusurdu

Filmin basinda oyle bir sahne varmiydi hatirlamiyorum ama child's play olabilir yani chucky. Polisten kacan bir katil, oyuncak magazasina giriyor. Yaralaniyor ve ölmek üzereyken ruhunu bir oyuncak bebegin icine aktariyor.

• Çok iyi hocam Billy'nin gözlerinin içine bakamadım ama filmi bu gece izleyeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohoooo siz asıl bombayı kaçırmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 6 Şubat 2013; 20:15:26 >
  • Hocam çok güzel bir konu hazırlamışsın ellerine sağlık.
  • Billy etkileyici,palyaçolardanda nefret ederim ve biraz korkarım
  • Ayna korkusu bende var, hem de yoğun bir biçimde. Evde veya yurtta benden başka biri yoksa, var ve uyuyorsa kesinlikle aynaya bakamam.

Aslında insan portrelerinden de korkma potansiyelim vardı ama Harry Potter'daki tablolar sağolsun başlamadan bitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri9135

Chuky atlamamak gerek

listemizde mevcut zaten kendileri
  • Palyaço falan ayrı bi konuda,benim gibi karanlıkta otururken bi şeylerin seni izlediğini,yanında birisinin durduğunu şiddetli bi şekilde hisseden var mı ? Karanlıkta odadan tuvalete falan giderken birisi tam arkamdaymış gibi hissediyorum tüylerim falan ürperiyor hemen ışığı açıyorum.Karanlık fobim var galiba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Palyaço falan ayrı bi konuda,benim gibi karanlıkta otururken bi şeylerin seni izlediğini,yanında birisinin durduğunu şiddetli bi şekilde hisseden var mı ? Karanlıkta odadan tuvalete falan giderken birisi tam arkamdaymış gibi hissediyorum tüylerim falan ürperiyor hemen ışığı açıyorum.Karanlık fobim var galiba :(

Karanlıkta endişelenme, yersiz panikleme ya da korkma gibi sorunlarınız varsa Niktofobik olabilirsiniz. Pek çok çocuk karanlıktan korkar. Bu korkunun çocuklukta yaşanması son derece doğaldır. Ancak, bu korku ile başa çıkılmazsa, sorun genelde ciddi rahatsızlıklara sebebiyet verebilir. Pek çok niktofobik, çocukluğunda yaşadığı ve etkilerini günlerce tekrar tekrar hissettiği belirli bir zihinsel ve duygusal travma bulabilir. Diğer korku türlerinin aksine, karanlık korkusundan kaçınmanın daha zor olduğunu unutmamakta yarar var. Palyaçolardan korkuyorsanız sirklerden uzak durursunuz. Kedilerden korkuyorsanız, onlardan uzak durabilir ve onları sahiplenmemeyi tercih edebilirsiniz. Buna rağmen, gündüzü takip eden bir gece ve karanlık her zaman vardır.

Karanlık yerlerde bulunmaktan endişe duymak kabul edilebilir bir korku olarak görülebilir, ama bu korku, kişi tüm zihinsel enerjisini karanlığa yoğunlaştırdığında, kısa süre içinde fobi haline gelir. Bu, insanda karanlık tarafından yutulma hissi ve çok şiddetli bir panik yaratabilir.Bu korku, insanın gücünü emen en büyük korkular arasında gösterilebilir kesinlikle, çünkü karanlık korkusu olan insanların çok azı kendilerini bu korkudan kolayca kurtarabilmiştir.Hipnotik terapi de karanlık korkusunun kökenini tanımlama açısından çok faydalıdır. Kişinin korkusunun temel nedeni keşfedilerek, sorunun üstesinden gelmenin en uygun yolu bulunur.Kontrollü panik uyarıcıları da, karanlık korkusu hassasiyetini azaltmada etkili bir biçimde kullanılır. Bu terapi, kişiyi karanlık korkusunu en güçlü yaşadığı anı hatırlaması konusunda cesaretlendirmek için kullanılır ve terapiste kişiyle konuşarak korkusunu daha iyi anlama ve daha iyi bir tepkinin nasıl oluşturulacağını belirleme fırsatı verir.

Korku ne kadar erken ele alınırsa, korkuyu kontrol altına alma ihtimali de o kadar güçlü olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

Palyaço falan ayrı bi konuda,benim gibi karanlıkta otururken bi şeylerin seni izlediğini,yanında birisinin durduğunu şiddetli bi şekilde hisseden var mı ? Karanlıkta odadan tuvalete falan giderken birisi tam arkamdaymış gibi hissediyorum tüylerim falan ürperiyor hemen ışığı açıyorum.Karanlık fobim var galiba :(

Karanlıkta endişelenme, yersiz panikleme ya da korkma gibi sorunlarınız varsa Niktofobik olabilirsiniz. Pek çok çocuk karanlıktan korkar. Bu korkunun çocuklukta yaşanması son derece doğaldır. Ancak, bu korku ile başa çıkılmazsa, sorun genelde ciddi rahatsızlıklara sebebiyet verebilir. Pek çok niktofobik, çocukluğunda yaşadığı ve etkilerini günlerce tekrar tekrar hissettiği belirli bir zihinsel ve duygusal travma bulabilir. Diğer korku türlerinin aksine, karanlık korkusundan kaçınmanın daha zor olduğunu unutmamakta yarar var. Palyaçolardan korkuyorsanız sirklerden uzak durursunuz. Kedilerden korkuyorsanız, onlardan uzak durabilir ve onları sahiplenmemeyi tercih edebilirsiniz. Buna rağmen, gündüzü takip eden bir gece ve karanlık her zaman vardır.

Karanlık yerlerde bulunmaktan endişe duymak kabul edilebilir bir korku olarak görülebilir, ama bu korku, kişi tüm zihinsel enerjisini karanlığa yoğunlaştırdığında, kısa süre içinde fobi haline gelir. Bu, insanda karanlık tarafından yutulma hissi ve çok şiddetli bir panik yaratabilir.Bu korku, insanın gücünü emen en büyük korkular arasında gösterilebilir kesinlikle, çünkü karanlık korkusu olan insanların çok azı kendilerini bu korkudan kolayca kurtarabilmiştir.Hipnotik terapi de karanlık korkusunun kökenini tanımlama açısından çok faydalıdır. Kişinin korkusunun temel nedeni keşfedilerek, sorunun üstesinden gelmenin en uygun yolu bulunur.Kontrollü panik uyarıcıları da, karanlık korkusu hassasiyetini azaltmada etkili bir biçimde kullanılır. Bu terapi, kişiyi karanlık korkusunu en güçlü yaşadığı anı hatırlaması konusunda cesaretlendirmek için kullanılır ve terapiste kişiyle konuşarak korkusunu daha iyi anlama ve daha iyi bir tepkinin nasıl oluşturulacağını belirleme fırsatı verir.

Korku ne kadar erken ele alınırsa, korkuyu kontrol altına alma ihtimali de o kadar güçlü olur.

Yok yahu o kadar ileri derecede değil.Tedaviyle falan uğraşamam zaten 21 yaşındayım idare ediyorum böyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

Ayna korkusu bende var, hem de yoğun bir biçimde. Evde veya yurtta benden başka biri yoksa, var ve uyuyorsa kesinlikle aynaya bakamam.

Aslında insan portrelerinden de korkma potansiyelim vardı ama Harry Potter'daki tablolar sağolsun başlamadan bitti.

2 hafta yurtta kaldım,gecenin bir vakti uyanıp tuvalete gitmiştim.Ve tuvalet ve aynalardan felaket korkarım.Uyku sersemliği ve aşırı sıkışmış olmamdan sanırım tıpış tıpış gidip gelmiştim

Bizim yurtta bir banyoda klozet var, bir de küçük alaturka tuvalet var. Gece kalkarsam alaturka tuvalete giderim orada ayna yok

• Benim hiç öyle kukla, ayna, palyaço vs. gibi korkularım yoktur.Bi ara geceleri tuvalete gitmeye çok korkardım.Sonra dedim ki kendi kendimi bu şekilde uyumak mı daha zor, tuvalete gidip korkmak mı?Sonuçta tuvalet isteği daha baskın geldi.Bir daha da korkmadım.Hem ne kötülük gelirse ölüden değil, diriden gelir.

Benim bi arkadaşım var, en ufak bir korkusu yok.Hatta bana bir şeyler görürsem daha iyi olur ibret alırım diyor.O da ayrı bir manyak.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.