Şimdi Ara

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
26
Favori
20.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Düşbaz

ohoooo siz asıl bombayı kaçırmışsınız

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar

Chucky konuda mevcut. Sanirim siz gozden kacirmissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu çok iyi şu önceki sayfada araştırma yaptığınız kimsenin yaklaşamadığı yerin konusunu bekliyorum ben.
  • Hiç girmicektim bu konuya, sayenizde odadan çıkamıyorum
  •  Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar

Korkunuzun üzerine gidin beyler.

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Bu konu çok iyi şu önceki sayfada araştırma yaptığınız kimsenin yaklaşamadığı yerin konusunu bekliyorum ben.

Yakın zamanda...
  • Ürkünçlü konularını seviyom senin devam et
  • Bunlardan korkmuyorum aksine gülüyorum. Bu arada helal olsun üşenmeyip yazmışsın.
  •  Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar

bununla bayağı iyi zooken yapılır

• quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Ürkünçlü konularını seviyom senin devam et

Teşekkürler. Yeni konu yakın zamanda

Takipte kalınız
  • Çok güzel bölüm olmuş tam benlik.

Birçok kişiden alıntı yapıp konuya katılmak istedim. Bi kaç şey anlatmak istedim ancak yapamayacağım. Yazmaya mı üşeniyorum ? Yoksa W.Shakespeare in de dediği gibi istediğimi anlatamamaktan mı korkuyorum ?. Bilmem hangisi.

Ancak konu çok güzel.
    ve
    Korkmayı seviyorum. Hemde çoook.
  • bu konuyu severim acık canlı kalsın.
  • İzmir'de kukla festivali

Dünyanın en büyük ikinci kukla festivali olan 7'nci İzmir Uluslararası Kukla Günleri, İzmirlilere merhaba dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda başlayarak Kordon'da süren yürüyüşe yüzlerce İzmirlinin yanı sıra Sokak Sanatları Atölyesi, Forum Bornova Kukla Oyunu Yarışması'na katılan 20 ilköğretim okulu öğrencisi, kukla sanatçıları katıldı. Gündoğdu Meydanı'nda son bulan yürüyüşte, Zeytin Kostüm Evi tarafından hazırlanan dev boyutlu kuklalar ilgi çekti. Sokak Sanatları Atölyesi üyelerinin tavşan ve kanguru kostümleriyle dolaşması eğlenceli görüntülere sahne oldu. Arzu Şimşek Şenol'un sahibi olduğu Zeytin Kostüm Evi tarafından hazırlanan büyük ebatlardaki Nasreddin Hoca, Hacivat-Karagöz, semazen, denizkızı ve yılan kuklaları da korteje renk kattı. Korteje damgayı ise festivale Bulgaristan'dan katılan Fireter topluluğunun ateşli gösterisi vurdu. Özel giysi ve aksesuarlarıyla yürüyen ve ateşli aparatlarla sergilediği gösteriyle coşku ve beğeniyle alkışlandı.

Festival başkanı Selçuk Dinçer, "İzmir Uluslararası Kukla Günleri'nin dünyanın en büyük ikinci festivali haline gelmesinde yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, dünyanın en iyi kukla sanatçılarının yer aldığı ve bir ay sürecek gösterileri izlemelerini önerdi.

Festivalin program akışı `izmirkuklagunleri.com" adlı internet adresinden takip edilebileceği bildirildi.

http://www.farklihaber8.com/haber/kultur-sanat/izmirde-kukla-festivali/29918.aspx

• Konuya girdim ve aklıma tekrar Dead Silence deki bily geldi. İlk çıktığında ne korkardım ondan. Şuan bile ürperdim doğrusu
  • gerçekten özellikle billy beni çok etkilemişti ama ben çok korkarım küçükken ağlardım palyaço görünce kukla görünce terler gerilirdim hala aynı ya zaten böyle filmler izleyenler bi garip adamlar çoğu özentilik olsun diye izliyor şu kukların tipine bak bi Allah için

birde bundan korkan tekmiyim çok merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketchup. -- 7 Nisan 2013; 0:15:43 >
  • Zup
  • Çok korkunç
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

Geceleri loş ışıkta kesinlikle aynalara yaklaşmam. Korku diyemiyorum çünkü karanlıkta aynaya baktığımı hatırlamıyorum bile. Baksam korkarım kesin. Düşüncesi bile ürpertiyor, o yüzden karanlıkta aynalardan olabildiğince sakınırım.

Babaannem anlatmıştı.Eski zamanlarda geceleri aynaların üstünü çarşaflarla örterlermiş.Sebebi ise geceleri aynaya baktığında kendi görüntüsünün yanında üç harflilerinde görünebilmesiymiş.Batıl bir inanış belki ama, ben hala geceleri aynaya uzunca bakamam.. Benim korkum onları görmekten değil kendimden ama. Aynadaki yansımamın her an korkunç birşey yapabileceği ihtimali geliyor aklıma.Başım aynaya 30 derece dönükken göz ucuyla aynaya baktığımda, yansımamın aniden bana doğru dönecekmiş gibi olma ihtimalini düşünmek bile yeterince tırstırıyor.Ve bir de musluğa ağız çalkalamak için eğilip geri kalktığında arkamda birini görme düşüncesi var ki, bana kalırsa en gerilimliside bu...

Aynen ya çok kötü bir durum. Özellikle musluk kısmını dün yaşadım. Yurtta genel banyolardan birine girdim. Sakal traşı olayım dedim gecenin ikisi gibi nerden estiyse.:) Kestim sakalları falan işte yüzümü yıkıyorum, yıkarken aklıma birden bu durum geldi. O an adrenalin tavan yaptı vücudumda. Korka korka kafamı kaldırıp aynaya baktım. İşimi hızlıca bitirip kaçtım banyodan o korkuyla hiç olacak iş değil

• quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

Geceleri loş ışıkta kesinlikle aynalara yaklaşmam. Korku diyemiyorum çünkü karanlıkta aynaya baktığımı hatırlamıyorum bile. Baksam korkarım kesin. Düşüncesi bile ürpertiyor, o yüzden karanlıkta aynalardan olabildiğince sakınırım.

Babaannem anlatmıştı.Eski zamanlarda geceleri aynaların üstünü çarşaflarla örterlermiş.Sebebi ise geceleri aynaya baktığında kendi görüntüsünün yanında üç harflilerinde görünebilmesiymiş.Batıl bir inanış belki ama, ben hala geceleri aynaya uzunca bakamam.. Benim korkum onları görmekten değil kendimden ama. Aynadaki yansımamın her an korkunç birşey yapabileceği ihtimali geliyor aklıma.Başım aynaya 30 derece dönükken göz ucuyla aynaya baktığımda, yansımamın aniden bana doğru dönecekmiş gibi olma ihtimalini düşünmek bile yeterince tırstırıyor.Ve bir de musluğa ağız çalkalamak için eğilip geri kalktığında arkamda birini görme düşüncesi var ki, bana kalırsa en gerilimliside bu...

Aynen ya çok kötü bir durum. Özellikle musluk kısmını dün yaşadım. Yurtta genel banyolardan birine girdim. Sakal traşı olayım dedim gecenin ikisi gibi nerden estiyse.:) Kestim sakalları falan işte yüzümü yıkıyorum, yıkarken aklıma birden bu durum geldi. O an adrenalin tavan yaptı vücudumda. Korka korka kafamı kaldırıp aynaya baktım. İşimi hızlıca bitirip kaçtım banyodan o korkuyla hiç olacak iş değil

Bende de var aynaya baktığımda kendimi görememek ya da garip bisi görmek özellikle geceleri

Bazı kuklalar benide geriyor sevindim yalnız olmadığıma

• Korktum lan

• Topic çok iyi önceden okumustum yine okudum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.