Şimdi Ara

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
26
Favori
20.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oziko

Dead Silence çok iyiydi, Billy adamım ya.

imza konudan önce miydi, sonra mı?
  • gece pc başında otururken yada bir şeyler ile uğraşırken o ışık kapalıdır ya, o sırada da biri sizi izliyormuş gibi bi hisse kapılıp sürekli etrafa aptal aptal bakınırsınız ya. Heh adını bilmediğim o korkuyu ben hala ağır derecede yaşıyorum
  • Ayna korkusu bende de var ya, holde ayna var evde tekken mutfağa gideceğim zaman hızlıca gidiyorum ordan. Aynı şekilde banyoda yüzümü yıkayacağım başımı kaldırdığım an bir şey olacakmış gibi korku kaplıyor içimi. Hayır bir şey olacağı da yok ama niye korkuyorum yav anlamıyorum. Bir daha korkmayacağım diyorum ama o an yine korkuyorum. Bir de o an salak salak içimden konuşuyorum cin, şeytan, illuminati, zihin kontrolü falan bunları aklım getiriyorum ekstra korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 4 Şubat 2013; 5:01:57 >
  • Palyaço ce chucky komik ve basit geliyor. Ama kuklayı evime kesinlikle sokmam. Biri bana kuklayla şaka yapsa kalpten giderim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kukla ve aynalardan çok korkarım bende o Billy ne ya vallahi titredim görür görmez.
  • Gene elzemsin, madamın dibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Hangisini dersem kendini rahat hissedersin?

Edit: Sonraydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oziko -- 4 Şubat 2013; 16:59:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hangisini dersem kendini rahat hissedersin?

valla billy yeterince tedirgin ediyor beni.. ha önce, ha sonra

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç ayna konulu bir film izlemedim ama dehşet tedirgin olurum. Hele gece lavaboya gittiğimde aynaya bakmamaya çalışırım. Sebebini de bilmiyorum. Elzemsin konuların süper ellerine sağlık Geçen bir konu vardı tam hatırlamıyorum da poltergeist mi ne hakkındaydı, onda çok tırstım ama ne yalan söyleyim okurken zevk alıyorum. Korkuya devam
  • Takip.korkutucu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelâm

Hiç ayna konulu bir film izlemedim ama dehşet tedirgin olurum. Hele gece lavaboya gittiğimde aynaya bakmamaya çalışırım. Sebebini de bilmiyorum. Elzemsin konuların süper ellerine sağlık Geçen bir konu vardı tam hatırlamıyorum da poltergeist mi ne hakkındaydı, onda çok tırstım ama ne yalan söyleyim okurken zevk alıyorum. Korkuya devam

Teşekkürler..

Bahsettiğiniz konu Poltergeist Olayları - Dünya'nın Lanetli Yerleri - Tekinsiz Mekanlar

http://forum.donanimhaber.com/m_66384526/mpage_4/f_/key_//tm.htm#71225358

Korkuya devam demişsiniz. O zaman şunun haberini vereyim. Bir konuyu araştırıyorum.. 70'li yıllarda yaşanan gerçek bir olay. Aradan geçen bunca yıla rağmen halen daha birçok insanın yanından bile geçmek istemediği bir yerin hikayesi.. Konu üzerinde araştırmalarım devam ediyor. Yeterli materyallere ulaştığımda paylaşıma sunarım..

Takip ediniz..

Keyifli forumlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâm

Hiç ayna konulu bir film izlemedim ama dehşet tedirgin olurum. Hele gece lavaboya gittiğimde aynaya bakmamaya çalışırım. Sebebini de bilmiyorum. Elzemsin konuların süper ellerine sağlık Geçen bir konu vardı tam hatırlamıyorum da poltergeist mi ne hakkındaydı, onda çok tırstım ama ne yalan söyleyim okurken zevk alıyorum. Korkuya devam

Teşekkürler..

Bahsettiğiniz konu Poltergeist Olayları - Dünya'nın Lanetli Yerleri - Tekinsiz Mekanlar

http://forum.donanimhaber.com/m_66384526/mpage_4/f_/key_//tm.htm#71225358

Korkuya devam demişsiniz. O zaman şunun haberini vereyim. Bir konuyu araştırıyorum.. 70'li yıllarda yaşanan gerçek bir olay. Aradan geçen bunca yıla rağmen halen daha birçok insanın yanından bile geçmek istemediği bir yerin hikayesi.. Konu üzerinde araştırmalarım devam ediyor. Yeterli materyallere ulaştığımda paylaşıma sunarım..

Takip ediniz..

Keyifli forumlar.

Sabırsızlıkla bekliyorum sayın hocam.

• ürkütücü kukular olarak okudum beynimi s****.

• bir elzemsin klasiği eyvallah hocam
  • İçeriği zenginleştirmen lazım çok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: thisisnick

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar

• Ayna değil de karanlık korkusu var bende. Gece evin koridorunun sonuna ya da yatarken odanın içine bakmak ürkütüyor. Sanki biri geçecek gibime geliyor.

• güzel konu olmuş gerçek den biraz daha çeki düzen ve hocam tam olur
  • süper konu takip

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.