Şimdi Ara

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
26
Favori
20.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar
  • bizim oğlan çok korkardı küçükken.özellikle palyaçolardan hala korkuyormu sormak gerek
  • "O" filmini küçükken(7-8) yaşlarımda annemler uyumuşken tak başıma izlemiştim
  • amcam benim profilime girmiş kusura bakamayın forumun bi amcası eksikti
  • Geceleri aynaya bakmamaya çalışıırm Geceleri çok fena oluyor. Etraf karanlık olsa bile ayna etrafı aydınlık gösteriyor hafiften

Billy de korkuttu ayrıca
  • Çok ciddiyim uzun zamandir evimde ayna yok. Geceleri banyoya gitmekten korkup şişeye işeyip candan attigimi hatirlarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şu halka filminde kadın hep şu denizfenerli adaya yada birşeyleri araştırmaya giderken bir müzik çalıyordu hatta bir çok filmde çalar genelde piyanoyla ritm veriyorlar gibi bir hava var nasıl bulabiliriz...
  • Şu Chuky'i izlemiştim küçükken izlediğim gece uyuyamamıştım. Şuan halen ürperiyorum oyuncak bebeklerden.
  • lan tırstım yine
  • Şu tuvalette ayna mevzusundan bende korkuyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fawkess_ -- 3 Şubat 2013; 17:41:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

yahu ne korkuyorsunuz, Jeff Dunham'ın gösterisini izleyin. 1.30 saat ve türkçe altyazı mevcut. Ben yıkılmıştım izlerken

Terörist müslüman yakıştırmasından nefret ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

yahu ne korkuyorsunuz, Jeff Dunham'ın gösterisini izleyin. 1.30 saat ve türkçe altyazı mevcut. Ben yıkılmıştım izlerken

Terörist müslüman yakıştırmasından nefret ediyorum.

Arapların ne kadar pislik olduğunu sende biliyorsun. Türkiye'ye laf atılmadığı sürece izlemeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

ne yalan söyliyim okurken zerre korkmadım...şu resimdeki kuklada Billymiş neymiş hiç korkunç değil.Şuan yanımda olsa boynunu kırıp çöpe atarım

aynen bu ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Çocukluğum chucky izlemekle geçti, belli oluyordur. Bu arada Dead Silence filmine bayılırım, o filmi izledikten sonra internetten vantrolog olmak için birsürü araştırma yapmıştım ve vantrologların konuşma rehberi vardı karın hareketleri falan onları denerdim.Çocukluk işte, hala çok severim.

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar

Su resmi gorunce korkudan bagirdim. Gercekten cok cirkin yaratiklar bunlar. Ulan ben simdi nasil uyucam?

İsmi Billy onun, filmi sakın izleme aman diyim.

Hocam avatardanda anlasiliyor senin is zaten. Her zaman sormak isterdim avatardaki ne diye

Sen simdi filmin ismini buraya yazdin. Bendede bi takinti var. Mecbur izlicem o filmi

Filmin ismini yazmadım gerçi, Dead Silence isimli filmdeki bebek o, bebeğin ismi billy. Bu arada benim avatar child's play serisinden o da izlenmeli kesinlikle.

• Dead Silence cok saglam korku filmi ya izleyin Billy i sanırım bendede var vantrolog kuklasından korkmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum V

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

kuklaymis bebekmis falan bunlardan korkmam ama ayna konusunda tedirginim. odamdaki dolapta bir boy aynasi mevcut ve gece yattigimda bazen ona bakarim ancak su ana kadar hic korkmadim. beni korkutan sey gece tuvalete kalktigimda elimi yikarken kafami kaldirdigimda aynada bir sey görme endisesidir.

Okul filminde vardı öyle bir sahne.

bazen bilerek bakıyorum aynaya
    odaklanıyorum kendime
    kendimden korkup kaçıyorum
  • mükemmel bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Ve bir de musluğa ağız çalkalamak için eğilip geri kalktığında arkamda birini görme düşüncesi var ki, bana kalırsa en gerilimliside bu...

bu olay bende de var. bazen bunun yüzünden geceleri diş fırçalamadan yattığım oluyor.
  • Hepsini okudum eline koluna klavyene sağlık süper olmuş ve aynalardan korkuyorum
  • Dikiz aynası yüzünden araba kullanmayı öğrenmek istemiyorum desem abartmış olmam.Konuda ki bütün korkular var bende.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.