Şimdi Ara

Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
26
Favori
20.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

kuklaymis bebekmis falan bunlardan korkmam ama ayna konusunda tedirginim. odamdaki dolapta bir boy aynasi mevcut ve gece yattigimda bazen ona bakarim ancak su ana kadar hic korkmadim. beni korkutan sey gece tuvalete kalktigimda elimi yikarken kafami kaldirdigimda aynada bir sey görme endisesidir.

Aynı korkuya sahibiz.. Yukarıda da yazdım zaten.. Hollywood bu mevzuyu filmlerde o kadar çok işlediki, artık klişe oldu.

Video'da korkumuzun kısa bir özeti sunulmuş

Korkumdan dolayı videoyu izleyemedim izleyen var mı?

• Kukla mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Gece gece iyi geldi saol eski korku filmleri çok sağlamdı ya artık düzgün korku filmi kalmadı omuriliğindeki ürpertiyi hissettirecek saçma sapan paranormal activity falan hikaye çekim kalitesinin düşüklüğüne rağmen unutamadıklarım var missed calldaki müziği duysam telefonu camdan atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Dikiz aynası yüzünden araba kullanmayı öğrenmek istemiyorum desem abartmış olmam.Konuda ki bütün korkular var bende.

Ya sorma. O korku acayip bisey. Arabana binersin icerdeki o dikiz aynasini ayarlamak icin cevirdiginde arka koltukta biri belirir ya offff. Sirf bu yuzden geceleri isten cikip arabama bindigimde otoparktan cikip anayola gecinceye kadar o dikiz aynasina bakmiyorum.Nasil yenecegim bu olayi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Dikiz aynası yüzünden araba kullanmayı öğrenmek istemiyorum desem abartmış olmam.Konuda ki bütün korkular var bende.

Ya sorma. O korku acayip bisey. Arabana binersin icerdeki o dikiz aynasini ayarlamak icin cevirdiginde arka koltukta biri belirir ya offff. Sirf bu yuzden geceleri isten cikip arabama bindigimde otoparktan cikip anayola gecinceye kadar o dikiz aynasina bakmiyorum.Nasil yenecegim bu olayi bilmiyorum.

Yenilebileceğini sanmıyorum.Aslında olmayacağını biliyoruz ama işte.
  • bulunsun
  • Dead Silence çok iyiydi, Billy adamım ya.
  • Tırstım
  •  Tedirgin edici kuklalar, kötü ruhlu oyuncaklar, ürkütücü palyaçolar, lanetli aynalar

Şu şerefsizin filmini çok küçükken izlemiştim. Baya korkutmuştu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eldest55

palyacolar her zaman her yerde korkunctur

Stephen King'in romanından uyarlanan It filmini izledikten sonra oradaki Pennywise isimli palyaço yüzünden, çocukluğumun belli bir dönemi bu renkli adamlardan nefret ederek geçti..

Elzemsin sen güzel misin lan evlenelim senle ne dersin
  • Güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

quote:

Stephen King'in romanından uyarlanan It filmini izledikten sonra oradaki Pennywise isimli palyaço yüzünden, çocukluğumun belli bir dönemi bu renkli adamlardan nefret ederek geçti..

Lan'lı evlenme teklifi de aldım ya, artık ölsemde gam yemem : )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

quote:

Lan'lı evlenme teklifi de aldım ya, artık ölsemde gam yemem : )

Güzel olmadı mı ama

• bulunsun
  • quote:

quote:

quote:

Yenilebileceğini sanmıyorum.Aslında olmayacağını biliyoruz ama işte.

Eskiden bunun paranoya olduğunu düşünürdüm.Yani aşırı endişe veya korkuyla karakterize edilen, sıkça mantıksız kuruntularla bilinen bir rahatsızlık.Sonra ise sorunumun sadece depresif bir durum olduğunu öğrendim.Tanıştığım bir psikolog, psikiyatride bu problemin çözümünün çok kolay ve zahmetsiz olduğunu söyledi.Paranoya rahatsızlığının bazen şizofreniyle sonuçlandığını, tedavisinin çok güç ve ömür boyu sürebildiğinden bahsetti.Benimki tamamen psikolojik bişey biliyorum..

• konu çok ilgincime gitti küçüklükten beri palyaçoları sevmem daha 4-5 yaşındayken palyaçonun geldiği odadan ağlayarak kaçtığımı annemler söyler bu korkulardan hepsine azıcık sahibim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

Eline saglik

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Güzel konu gercekten.

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Gece gece iyi geldi saol

quote:

Orijinalden alıntı: alizwel

güzel konu eline sağlık

quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Sağlam konu olmuş.

quote:

Orijinalden alıntı: Janeiro

gerçekten çok güzel bi çalışma olmuş..

quote:

Orijinalden alıntı: Bleeeed

Konu süper, eline sağlık

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

güzel konu.

quote:

Orijinalden alıntı: emreninsevgilisi

mükemmel bir konu.

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Hepsini okudum eline koluna klavyene sağlık süper olmuş ve aynalardan korkuyorum

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Güzel olmuş

Teşekkürler arkadaşlar...

• son derece sağlam konu olmuş. amcamda konuya yorum yazmış gülmekten öldüm konuya girince benim kadar gülen kimse yoktur eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malum kişi -- 4 Şubat 2013; 1:16:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

kuklaymis bebekmis falan bunlardan korkmam ama ayna konusunda tedirginim. odamdaki dolapta bir boy aynasi mevcut ve gece yattigimda bazen ona bakarim ancak su ana kadar hic korkmadim. beni korkutan sey gece tuvalete kalktigimda elimi yikarken kafami kaldirdigimda aynada bir sey görme endisesidir.

Aynı korkuya sahibiz.. Yukarıda da yazdım zaten.. Hollywood bu mevzuyu filmlerde o kadar çok işlediki, artık klişe oldu.

Video'da korkumuzun kısa bir özeti sunulmuş

Korkumdan dolayı videoyu izleyemedim izleyen var mı?

Aynayi cevirdiginde arkada biri cikiyor hep filmlerden alinti kisa kisa sahneler derlenmis

• eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.