Şimdi Ara

Tehdit Maili Aldım Yardım Edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    nasıl yani? yaymış derken? nereye yaymış, kim yaymış?
  • 24 saatt geçti ve şimdilik bir belirti yok. World Of Tanks ve Heroes of Generals'den şüpheleniyorum.
  • Tôi là Francis! Bạn không thể dối phó với tôi!

AŞAĞIDAKİ SES KAYDINI DİNLEMENİZ VE FORUMDAKİ ÜYELERE ATMANIZ RİCA OLUNUR.
    vocaroo.com
    Vocaroo | Online voice recorder
    https://vocaroo.com/nHVu1kZAuzo

Tehdit Maili Aldım Yardım Edin

• anbean bende böyle bir mesaj aldım ama diğer mesajlardan farklı gibi geldi. ne olur yardım edin.

Tehdit Maili Aldım Yardım Edin
  • Havlayacak köpek ısırmaz. Korkacak bişi yok.

• Bu mailleriniz ve şifreleriniz genellikle çoğu kurumsal sitenin güvensiz websiteleri yüzünden internette geziyor heçkırlarıj elinde. Misal yemek şeyi adlı site sürekli veri sızdırıyo bu heçkırlarda o verilerden toplu şekilde sazan avlamaya başlıyor

Pedofiliye bulaşmadıysanız korkulacak bişey yok bulaştıysanız da Allah belanızı verir inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, konudan başı belaya giren var mı 10 mayıs günü mail gelmiş :) gereksize düşümüş şimdi fark ettim mailde türkçe meal şöyle diyor

falan filan aynı terane 500 dolar mail açılınca otomatik bildirim düşüyor açıldıktan itibaren 2 gün süren var felan

• Şimdi de bana gelmiş mail, herhangi bir kayıt, parola vs yok elinde, olsa söyler sanırım. Merak ettim Google da araştırdım, insanlar intihar eşiğine geldik vs demiş. Arkadaşlar sakin olun. Kime gönderirse göndersinler, her insanın yaptığı şeyler bunlar, İllaki nefes alan her insan yeri gelmiş +18 içerikte izlemiştir, yaşamıştırda. Aman diyeyim umursamayın para kaptırmayın moralinizi bozmayın. Evet toplum baskısı var belki üstünüzde ama kendinize gelin. Herkes bunu yapıyor lan :) kalın sağlıcakla :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Otomatik phishing mesaji direkt internette arayinca cikiyor. Herkes ciddi ciddi anlatip sormus bir de Herseye kanmayin biraz dolandiricilik yontemlerini arastirin. (Bana da aynisi 2 ay once geldi)

Edit: Bu arada kendi emailinizden gelmis gibi gostermek hic de zor degil, email spoofing diye aratin. Bana da o sekilde geldi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 17 Haziran 2023; 23:40:45 >
  • Inanma banada geldi ama sifren ele grcirilmis degistir sifreni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Haziran 2023; 23:38:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Sifresi ele gecirildigini hic sanmiyorum hocam email spoof olayini arastirin, kendi email hesabinizdan gelmis gibi gosteriliyor direkt. Yine de degistirmek de fayda var ama. Bir de 2FA her zaman acin onemli hesaplariniz icin. (Onu bypass etmenin yolu da var token hirsizligi ile ama o zor bir olay.)

• Konuyu hortlatıyorum ama benimde kardeşe gelmiş
    Kendi mailinden atılmış gibi. Ama mailde kardeşimin kendi telefon numarası var. Numaraya nasıl ulaşmış olabilirler

• w_ante_d W kullanıcısına yanıt

Hocam panelden tc telefon adres anne baba adı herşeye ulaşıyorlar e devletten veri sızıntısı olmuştu korkmayın hiçbirşey olmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.