Türkiyenin birkaç tanecik kâr eden kurumlarından biri olan Teiaş kurumu resmi gazeteden çıkan kararla 2023 başında özelleştirilecek. Yazıklar olsun. Sat sat nereye kadar ulan https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2021/07/20210703-13.pdf < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battlefield Maşuku -- 3 Temmuz 2021; 7:34:50 > |
TEİAŞ ÖZELLEŞTİRİLİYOR!
-
-
Para bitti. Hepsini çaldılar. Yenilerini çalmaları gerekiyor. -
Bu gidişle gelen hükümete yönetecek bir ülke kalmayacak.
-
Aklıma gelen bütün kötü ve çirkin sözleri yazayım diyorum sonra bunların bu icraatlarına bakıyorum bu sözler hafif kalır deyip vazgeciyorum. Teşekkürler hepsine !!! -
yakında donunuz bile satılmış olacak
-
Müste hak! -
Öyle acele ediyorlar ki, hükümet değişmeden kanalı kitleyip MKE, TEİAŞ ve ne kadar kurum varsa satıp YİD ile kitleyebildikleri kadar şeyi kitleyecekler.
-
Sektörün içinden biri olarak acilen özelleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sistem rezalet. Hiç bir iş yürümüyor. Her gidişimde beddua ederek çıkıyorum.
-
Tek kar eden kurum, onu da yiyecekler ahahahah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 3 Temmuz 2021; 17:20:44 > -
yiyin la zaten herkes uyuyor
-
Şu an inanmış gibi yaptım geldi mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 3 Temmuz 2021; 18:0:57 > -
Siz bilirsiniz hocam -
La bunlar her şeyi sattı/özelleştirdi de bunlar neyi yönetiyor?
Hele bana bi söyleyin ya
-
Hangi sektör ? Teiaşın ne iş yaptığından bi haberinizin olmadığına eminim
-
TEİAŞ'ın üstüne kayıtlı çok arazi var. Konu elektriğin özelleştirilmesi değil.
Türk Telekom özelleştirilmeden öncede çok arazisi vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: .Müdür.Sektörün içinden biri olarak acilen özelleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sistem rezalet. Hiç bir iş yürümüyor. Her gidişimde beddua ederek çıkıyorum.
Eleştirilere bakma sen . Bize konuyu detaylı bir şekilde anlatır mısın? biz bilmediğimiz için bu özelleştirme bize yanlış geliyor. teiaş zaten son tüketiciye hizmet veren bir sektör değil bildiğim kadarıyla. Daha önce elektrik dağıtım şirketleri özelleştirildiğinde elektrik ucuzluyacak dedi hz tayip ama tam tersi zam yedik. Bize bu işin aslını bir anlat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 4 Temmuz 2021; 10:29:5 > -
Bedeviler telekomun taşınmazlarını satıp kurumu hortumladıktan sonra sapını bize bıraktılar. Kimse de hesap sormadı. Oradan da komisyonlar havuza gitti demek ki. -
Elektirik zamları fena gelecek diyorum
-
2. Türk Telekom vakası hatta daha büyüğü. Tabi anlayabilene! -
quote:
Orijinalden alıntı: .Müdür.Sektörün içinden biri olarak acilen özelleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sistem rezalet. Hiç bir iş yürümüyor. Her gidişimde beddua ederek çıkıyorum.
Sektörün içinde değil ama bana biraz kıyısı köşesindeymişsiniz gibi geldi
Para bitti. Hepsini çaldılar. Yenilerini çalmaları gerekiyor.
|
Bu gidişle gelen hükümete yönetecek bir ülke kalmayacak. |
Öyle acele ediyorlar ki, hükümet değişmeden kanalı kitleyip MKE, TEİAŞ ve ne kadar kurum varsa satıp YİD ile kitleyebildikleri kadar şeyi kitleyecekler. |
Şu an inanmış gibi yaptım geldi mi |
yiyin la zaten herkes uyuyor |
yakında donunuz bile satılmış olacak |
Benzer içerikler
- nur tuğba aktay boşandı
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- kürtler atatürk"ü sever mi
- erlik gerçek adı
- disney plus üyelik iptali
- en zengin ülke
- sıfır araba fiyatları
- trendyol kime satıldı
- fiat 600 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X