Şimdi Ara

Tek başıma çıkacağım 3 günlük tur için tavsiyeleriniz? (Foto Eklendi) (Tur Tamamlandı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
5
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yardımlarınız için saolun. Turkcell faturaya yansıma olacak şekilde programı satın almaya çalışıyorum ama posta kodu hatası veriyor. Denemediğim posta kodu kalmadı. Siz böyle bir sorunla karşılaşmış mıydınız?

Telefon tutucu şuan için fazla lüks geldi. Bahsettiğiniz markanın fiyatı 90 TL lerden başlıyor ki, bu fiyata öncesinde çadırımı yenilemem, bagaj ve heybeli çanta almam daha doğru olurdu. Gerçi bunun da bir ihtiyaç olduğunu aklıma düşürdünüz. :) Kendi el emeğim göz nurumla işimi görecek bir tutucu yapabileceğimi düşünüyorum. Yarın bu işe de bir el atayım.

Bu arada beceriksiz bir kargo şubesi ile karşı karşıyayım;
    Aras kargo müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiye göre kargomun ayın 25'inde gelmesi gerekiyordu, gelmedi ve şikayet yazdım. 26'sı akşama doğru binanın önüne kargo aracı yanaştı ve kapıya koşarak dış kapı otomatiğine bastım. Bekliyorum, ne gelen var ne de giden. Tekrar cama koştum ve gördüm ki kargo yukarı dahi çıkmadan yol almaya başladı. Şubeye ulaşmaya çalıştım ama ne mümkün? Sürekli müşteri hizmetlerine aktarılıyorum ve kargomu bir türlü ulaştıramıyorlar. Evde olmadığım gerekçesi ile kargomu şubeden teslim almam gerektiği yazısı ile karşılaşınca iyice çıldırdım. Kargo için 2 gündür evde hazır kıt'a bekliyorum, adamlar kata çıkmadan şubelerine dönüyorlar. Decathlon ile görüştüm, durumu izah ettim, gerekli mercilere sikayet edeceklerini, 27'sinde kargomun geleceğini, gelmediği takdirde iade alabileceklerini dile getirdiler.

• Erhan Güven kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Erhan Bey.

Geziyi daha fazla erteleme fırsatım ne yazık ki yok. 12 günlük yıllık iznimin yarısını bitirdim bile. 1 haftadır kondisyon adına bir şeyler yapıyorum, şuan kendime güvenim biraz olsun arttı. Hem yorulduğumda oturur dinlenirim, tek başımayım ne de olsa. Herhangi bir guruba yetişme kaygım olmayacak.

Kayseri Nevşehir arası 66km, çok bir yakıt masrafım olmayacaktır. Herhangi bir ciddi sıkıntıda ise araba ile gitmiş olmak işime yarayacaktır diye ümid ediyorum.
  • Yolunuz açık olsun, kazasız belasız gelin! :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErturkB E kullanıcısına yanıt
    evet bisiklet aksesuarları pahalı oluyor ne yazık ki. genel olarak spor aksuarları pahalı oluyor aslında. önemli olan, kullanışsız aksesuar ile kullanışlıyı ayırd etmek. bu da biraz kullanarak, deneyim kazanarak oluyor. örneğin size deneyimlerime dayanarak bir öneride daha bulunayım, bisikletin arkasına yanıp sönen (genellikle kırmızı renkli) led ışıklardan alırız. hemen her bisikletli alır ki zaten önemli de bir gerekliliktir. herhangi bir bisikletçiye giderseniz bu led ışıkların pahalı olduklarını görürsünüz. adam kelimenin tam anlamıyla hiçbir özleliğe olmayan led ışığı sırf markası Sigma diye 40TL ya satıyor. hiçbirini almayın, decathlondaki şu ürünü alın:http://www.decathlon.com.tr/vioo-clip-300-on-arka-bisiklet-fari-id_8315426.html şu ana kadar kullandıklarımın en iyisi ve ucuzu. pilli led lambalarda pil gücü %100 den %60 a gelse anında led parlaklığı zayıflar, bunda ise led hep aynı patlaklıkta yanıyor. pilli led lambalarda pil alma derdi ile baş edilmiyor, bu ise şarjlı. hem de yanında data transferini de destekleyen micro usb kablo ile geliyor. daha ne olsun. siz de bisiklete başladınız, eninde sonunda led almba alacaksınız, bundan alın.

cep telefonu tutma aparatı önemli bir gereklilik değil. söylemiş olmamın nedeni ise, eğer bir gün almak isterseniz piyasadaki kötü tarasıma sahip, telefonu sıkan, markasız tutuculara dünya para vermektense (onlar da ucuz değiller çünkü) adam gibi gerçek mühendislik ürünü bir tutucu alın diye.

kondusyon konusunda da diğer arkadaşa katılıyorum. kondüsyon kısa sürede de kazanılır. antremanlar yapın, antreman dönüşü protein ağırlıklı yemek yeyin. tamamdır.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Hocam gerekli ve gereksiz ürünler hakkında çok haklısın. Kargom geldi ve ilk gereksiz ürünümü de almış olduğumu gördüm. Sırt çantası fotoğraflarda gördüğümden çok daha küçük geldi ve neredeyse sadece uyku tulumunu koyuyorum başka yer kalmıyor.

Anlayacağınız şuan bir bagaj şart oldu. İnternetten araştırdığım ve almayı düşündüğüm bagajı sipariş etsem 1 hafta da onun gelmesi sürer ve bu sefer hiç tura çıkamam. Mecburen herhangi bir bisikletçiden temin edip, artık kısmetimize ne çıkarsa almak durumundayım.

Arka far almıştım ama söylediğiniz gibi pil derdi çıkacak. 2 adet CR032 pille çalışıyor ki pillerin çifti 8 lira. 3 sefer pil değiştirdiğimi düşünsek, sizin önerdiğiniz çok daha mantıklı bir seçim olacak. Bu sebeple sonraki decathlon siparişime 2 adet ekleyeceğim.

Genel olarak siparişimle gelen uyku tulumu, mat, gözlük ve yağmurluk iş görür niteliklerde.

Almam gerekenleri tekrar gözden geçirdiğimde, acil ve önemli olarak aklıma gelenler;

- Bagaj ve bagaj lastiği (en azından heybe konusunda şimdilik acele etmeyeceğim)
    - Kask
    - Ön far
    - İç lastik, alyan takımı ve tamir kiti

Bunları da tamamlayıp artık yola düşmenin vakti geldi. Pazartesi, en geç salı ya çıkacağım. İstikamet hala yağmurlu görünüyor, umarım meteoloji yanılıyordur.

CR32 pil için tanesi 4TL çok pahalı. normalde tanesi 2TL diye biliyorum. ben ebay'den almıştım 25li paket, tanesi 1TL ya gelmişti. sinek kadar pili bile çinden istiyoruz bak halimize

o çantayı ne amaçla almıştınız bilmiyorum. uyku tulumu zaten sırt çantasına koymak için baya büyük bir obje. devasa boyuttaki treking çantalarındabile uyku tulumu-mat-çadır üçlüsü çantanın dış kısmına monte ediliyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin.

bakın ben turlara giderken tur başlangıç alanına ulaşım esnasında eşya taşıma içini şöyle yapıyorum; benim valiz tarzı ama valiz kadar devasa büyük olmayan spor tarz bir el çantam var. çok hafif, çok ince, ve hacmi de iyi bir çanta. bu çanta sırta da takılabiliyor (asıl üretiliş amacı sırt değil ama gerektiğinde sırta da takılabilir şekilde yapılmış) eşyalarımı buna koyup sırtıma alıyorum. uyku tulumu-mat-çadır üçlüsünü ise, bagaja tutturuyorum lastik ile. heybe yok. turun başlangıç alanına ulaşınca tüm eşyalarımı tur görevlilerine teslim ediyorum, gün içerisinde kullanacağım ufak tefek eşyaları da poşet çantaya koyup, gene lastik ile bagaja bağlıyorum ve turumu bu şekilde sırt çantasız olarak yapıyorum. bu durumda tabiki heybe hiç kullanmadım şu ana kadar.

sizin decathlon'dan aldığınız yazlık uyku tulumunu geçen sene ben de almıştım. aldığımla kaldım, kullanmadım hiç. çünkü yaz ayı bile olsa geceleri özellikle sabaha karşı hava soğuk oluyor. o uyku tulumunda 15 derece falan diyo, gece sabaha karşı 15 derece falan hikaye, çok daha soğuk oluyor. aslında asıl mevzu o andaki sıcaklık da değil, çadırınızın ne derece rüzgarda kaldığı da çok önemli. mesela bu yaz muğla da yaptığımız turlarda rüzgar alan plajda çadır kurunca üşüdük, ama çadırı plajın azcık iç kısmına duvar arkasına kurunca zerre üşümedik (bu bizim düşüncesizliğimiz değildi, kamp alanı sahilde ise mecbursun, deniz ile aranda duvar yoksa oturup duvar öremezsin) her neyse, ben sizin aldığınız uyku tulumunu aldığımda bursa'ya tura gidecektim ama uyku tulumunda emin olamadığım için evin içinde çadır kurup, kapıyı pencereyi açıp, o uyku tulumu ile yattım gece baya üşüdüm. gerçi o zamanlar yaz değildi, hava soğuktu biraz yani. üşüyünce de gidip baya baya yüksek bi rakam ödeyerek ferrino uyku tulumu aldım ve tura onunla gittim.

ön far olayına gelince, piyasadaki bisiklet farları da tiksinç şekilde pahalı. adı bisiklet farı olduğu için beş para etmez, hiçbir özelliği olmayan şeyleri çok pahalıya satıyorlar. ben gittim cree6 led'e sahip güzel bir el feneri aldım. fener+kaska bağlama aparatı+iki adet şarj edilebilir pil+şarj aleti = 60TL. tabi bu bir el feneri ve bunu gidona monte etmek lazım. onu da şöyle bir amatör yöntemle yaptım:

Tek başıma çıkacağım 3 günlük tur için tavsiyeleriniz? (Foto Eklendi) (Tur Tamamlandı)

evet yanlış görmüyorsunuz pet şişe boğazını kestim. komik ama çok işe yaradı bu, manyak tutuyo feneri, istediğim an feneri çekip çıkartıyorum, şak diye çıkıyor anında, istediğim an takıyorum. çok güzel çalışıyor. sanki özellikle fabrikada üretilmiş bi kelepçe gibi iş gördü. fener de güçlü, baya ışık veriyo. tabi güçlü bisiklet farkları var denk gelirse alın ama ne yazık ki piyasadaki çoğu bisiklet farı hem dandik hem de ucuz değil.

sizi korkutmak istemem ama bisikleti sevip de böyle tur falan yaparsanız baya para gidiyor. ben geçen sene ilk bisiklet alacağımda 2100TL ya focus almayıp 1500TL ya salcano aldım diye seviniyordum, 500-600TL için. sonra bisikleti aldık aman tanrım giden paranın haddi hesabı yok. geçen öyle kafadan bi hesap yaptım, sadece bisiklete aldığım malzemelerin tutarı neredeyse 2500TL. dikkat, buna kıyafet ya da kamp malzemeleri dahil değil, buna diğer tur giderleri hiç dahil değil. bu sadece bisiklete aldığım yedek parça ya da diğer bisiklet ekipmanlarının tutarı. düşünün artık. zamanında 300-500'ün hesabını boşa yapmışım. şu anda alacak olduğum yol bisikletinde hiçbir masraftan kaçınmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 27 Haziran 2015; 22:21:33 >

Selamlar,

Mesajınıza cevap vermeden önce artık ufaktan fotoğraf paylaşım zamanı geldi sanırım. :)

Tek başıma çıkacağım 3 günlük tur için tavsiyeleriniz? (Foto Eklendi) (Tur Tamamlandı)

Bu sabah gelen kargom ve bisikletimi aldığım yerden yaptığım son alışveriş ile eksiklerimin %90' ı tamamlandı. Fotoğraflarda görünmeyen alyan seti ve tamir aparatları da tamamdır.

Ciddi ihtiyaç olarak iç lastik ve fener, ıvır zıvır olarak boyacı naylonu, çengelli iğne, bıçak gibi kolay halledilebilir şeyler kaldı. Yağışların dinmesini beklerken hem bu eksiklerimi gideririm, hem de tam techizat biraz kondisyon çalışırım diye düşünüyorum.

"01001101" , Bahsettiğiniz gibi oldukça mastaflı bir iş oldu. Sadece bugün 350tl daha harcadım. Gelen kargom 150tl idi. Neredeyse 750-1000tl aralığında da benim masrafım oldu.

Öğrenmek isteyen olursa neyi ne kadara aldığımı tek tek yazabilir, ürünler hakkında detaylı bilgi verebilirim.

"01001101" , Aslında benimde zaten yanımda götüreceğim çok amaçlı bir el fenerim var. Bende sizinkine benzer bir yöntem ile bisiklete sabitleyebileceğimi düşünüyorum. Umarım başarılı olabilirim.

Bu arada fikir veren her arkadaşa tekrardan ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Sizlerin fikirleri sayesinde bu noktaya kadar gelebildim. Bundan sonrasında da yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.

• baya bi tamamlamışsınız gibi eksikleri. sizin adınıza sevindim.

tavsiye edilecek daha birçok şey çıkar tabiki ama şimdi düşününce aklıma gelmiyor. sadece ince detay bir şey aklıma geldi, eğer köpek korkunuz varsa köpek kaçıran aletler var. insanın duyamadığı ama köpeklerin duyabildiği bir ses yayıyor. bu sesi duyan köpek kaçıyor. ebay'da satılıyor, bizim arkadaş aldı ve bir kez kullandık, cidden işe yaradı, yanı başımızda ısrarla bizi rahatsız eden köpek anında topukladı bu aletin düğmesine basınca. fiyatı da pahalı değil. eğer almak isterseniz ileriki dönemdeki turlarınızda işe yarar. malum köpekler bisikletlileri, daha doğrusu bisikletleri pek sevmiyolar :)
    Bu zamana kadar köpek kovucuların işe yaradığını ilk kez sizden duydum. Kısmetse sonraki turlar için marka ve modelini öğrenmek isterim.

Ön çantayı hiç hesapta yokken aldım ama harika bir şey çıktı, buna biraz değineyim. Markayı yakından tanıyorsunuz, Topeak. Alyan setim ve bagaj da aynı markaya ait. Dış ve iç malzemesi inanılmaz kaliteli ve envai çeşit gözü var. Fotoğraf makinesinin çantası çok eskimişti. Bu gidon bagajı kolaylıkla sökülüp askısı ile aynı zamanda makine için birebir ve çok kullanışlı bir çanta olabiliyor. İçine Canon Powershot, 8 pil, 3'lü evye ve tamir takımı, Pil ve telefon şarj cihazı, bağlantı kabloları, çanta yağmurluğu ve askısı, gözlük, telefon ve cüzdan koymama rağmen hala bir çok gözü boş. Tam bir kurtarıcı oldu.

Sırt çantama yedek kıyafet, el fenerim ve kişisel bakım ürünlerimi koyacağım. Çanta yol boyunca bagaja bağlı kalacak. Yürüyeceğim zaman çantayı sırta, makineyi omza takıp turuma devam edeceğim.

1 haftadır tura hazırlık yapıyorum ama bagaj ve gidon çantasını alıp, elimdekileri bisiklete yüklemediğim süre boyunca, kendimi tura hiç bu kadar hazır hissetmemiştim.

topeak kaliteli ve amaca yönelik ürünler yapar. diğer birçok fason marka sadece ürün yapıp para kazanmak için, sadece üretmiş olamk için üretirler. topeak daha kalitelidir. mesela topeak race rocket mini pompa, gerçekten harika bir pompadır.

geçen gün topeak resmi sitesinden ürünlerine baktım, çok garip çözümleri var adamların. su matarası gözüne çanta koyuyorsun mesela, su matarası tutacağını da gidona takıyorsun (dik olarak) böylelikle elinin altında bardak koyma yeri oluyo. bazı pahalı tur bisikletlerinde gidon boğazı kısmında gömülü olarak bardak koyma yeri olur, aynen onun gibi.

bizim yusuf samet yaraş diye bir arkadaşımız var, klasik yol bisikleti (çelik kadro bisiklet, 3 vites) tur yapıyor. tüm eşyasını küçücük bir alana sığdırmış inanamazsınız. arkada bagaj ve heybe var. üstünde şişme mat-uyku tulumu. çadır ise gidonun altında uzunlamasına gidona bağlanmış, küçük bi çadır zaten. gidonun altına sığıyor yani, hiç belli olmuyor bile. bir de gidon çantası takmış, tamamdır. sırt çantası bile yok. tüm eşyası bu. gidon çantasının üstü şeffaf, oraya da tablet pc koymuş. ön teker göbeğinde dinamo ile bitmeyen elektrik bitmeyen şarj kaynağı. gel keyfim gel. adam o yol bisikleti ile geçen sene karya'da benim dağ bisikleti ile tırmanmakta güçlük çektiğim taşlık yollardan tırmandı. hemde onca yük ile.

bu arada ileride turlarınıza devam ederseniz mutlaka bir şişme mat alın. normal mat'a göre avantajları saymakla bitmez. hem yer kaplamaz, indiğinde küçücüktür. hem çok hafiftir. hem de yatarken çok çok rahatttır. bende kendiliğinden şişen mat var. çok memnunum. 80TL ya mı ne almıştım. normal mat da zaten nerden baksan 15-20TL vardır tahminim yani bence fiyat farkına değer. zaten şu anda ciddi turcu olupda halen klasik mat kullanan varmıdır bilmiyorum.

bir de havlu konusuna değindik mi hatırlamıyorum. olmazsa olmaz tur malzemelerinden biri mikrofiber havlu mutlaka alın:http://www.decathlon.com.tr/kingcham-mikrofiber-l-havlu-80130-cm-id_8184476.html bu havlular ev havluları gibi çantanızda yer kaplamazlar, ev havlularına oranla çok çok daha çabuk kururlar, ve çok daha hafiftirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 28 Haziran 2015; 1:23:51 >

Havluyu beğendim. Alınacaklar listeme ekledim. :)

Yeni mat, yeni çadır gibi bazı şeyleri bu tur dönüşünde tekrar düşüneceğim. Bu tur benim için tam olarak ihtiyaçlarımı doğru belirleyebilmek adına güzel bir fırsat. İyi bir çadır için bu sebeple acele etmedim. Mat de zaten 10tl ye aldığım, çöpe gitse üzülmeyeceğim bir mat.

Arkadaşın tam bir gezginmiş. Ben daha yolun başındayım. :) Sanırım asla da o boyutta bir turcu olamayacağım. İş tempom ve vardiyalarım çok fena. Hafta içi bir gün iznim var. Bu sebeple henüz ufukta uzun turun U'su yok :)

Son olarak Topeak güzel, artık internette gördüğüm her ürününü tereddütsüz alabilirim.
  • boş vaktimde okuyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErturkB

Bu zamana kadar köpek kovucuların işe yaradığını ilk kez sizden duydum. Kısmetse sonraki turlar için marka ve modelini öğrenmek isterim.

Ön çantayı hiç hesapta yokken aldım ama harika bir şey çıktı, buna biraz değineyim. Markayı yakından tanıyorsunuz, Topeak. Alyan setim ve bagaj da aynı markaya ait. Dış ve iç malzemesi inanılmaz kaliteli ve envai çeşit gözü var. Fotoğraf makinesinin çantası çok eskimişti. Bu gidon bagajı kolaylıkla sökülüp askısı ile aynı zamanda makine için birebir ve çok kullanışlı bir çanta olabiliyor. İçine Canon Powershot, 8 pil, 3'lü evye ve tamir takımı, Pil ve telefon şarj cihazı, bağlantı kabloları, çanta yağmurluğu ve askısı, gözlük, telefon ve cüzdan koymama rağmen hala bir çok gözü boş. Tam bir kurtarıcı oldu.

Sırt çantama yedek kıyafet, el fenerim ve kişisel bakım ürünlerimi koyacağım. Çanta yol boyunca bagaja bağlı kalacak. Yürüyeceğim zaman çantayı sırta, makineyi omza takıp turuma devam edeceğim.

1 haftadır tura hazırlık yapıyorum ama bagaj ve gidon çantasını alıp, elimdekileri bisiklete yüklemediğim süre boyunca, kendimi tura hiç bu kadar hazır hissetmemiştim.

Köpekler küçümsenmeyecek kadar zaralı. Birkaç tane köpeğin (Allah korusun) arkanızdan koşma ihtimali var. Bence bu olayı ihmal etmeyin. Köpek kovucuları falan sadece evcil köpeklerde yani hassas köpeklerde işe yarar. Sokak köpeklerinin bundan korkacağını sanmıyorum. Ben bu tür olaylar için Ses tabancası (Kurusıkı) kullanıyorum. Gerçekten işe yarıyor. Bende siz gibi bisiklet sevdalısıyım. Bisikletimle dağlara çıkıyorum (Köyde oturuyoruz). Ayrıca bu tabancalar işaret fişeği (havai fişek) atabiliyor. Acil bir durumda bu fişekle kınum bildirebilirsiniz. Baya da masraf etmişsiniz ama bütçeniz kaldıysa veya ilerde olucaksa ufak bir kurusıkı alınabilir. Karakola fatura ile kaydettirip yanınızda taşıyabilirsiniz(bu işlem ücretsiz). Bu silah size kendinizi hem güvende hissettirecektir hemde zararlı hayvanları sizden uzak tutacaktır. Satın almak da çok kolay sadece adliyeden sabıkan olmadığına dair belge(2dk sürüyor bu işlem) e-devletten de çıkarılabiliyor bu belge. Çantanıza da rahatlıkla sığar. Eğer düşünürseniz model tavsiyesinde bulunabilirim. Hayırlı Yolculuklar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muzafferste

quote:

Köpekler küçümsenmeyecek kadar zaralı. Birkaç tane köpeğin (Allah korusun) arkanızdan koşma ihtimali var. Bence bu olayı ihmal etmeyin. Köpek kovucuları falan sadece evcil köpeklerde yani hassas köpeklerde işe yarar. Sokak köpeklerinin bundan korkacağını sanmıyorum. Ben bu tür olaylar için Ses tabancası (Kurusıkı) kullanıyorum. Gerçekten işe yarıyor. Bende siz gibi bisiklet sevdalısıyım. Bisikletimle dağlara çıkıyorum (Köyde oturuyoruz). Ayrıca bu tabancalar işaret fişeği (havai fişek) atabiliyor. Acil bir durumda bu fişekle kınum bildirebilirsiniz. Baya da masraf etmişsiniz ama bütçeniz kaldıysa veya ilerde olucaksa ufak bir kurusıkı alınabilir. Karakola fatura ile kaydettirip yanınızda taşıyabilirsiniz(bu işlem ücretsiz). Bu silah size kendinizi hem güvende hissettirecektir hemde zararlı hayvanları sizden uzak tutacaktır. Satın almak da çok kolay sadece adliyeden sabıkan olmadığına dair belge(2dk sürüyor bu işlem) e-devletten de çıkarılabiliyor bu belge. Çantanıza da rahatlıkla sığar. Eğer düşünürseniz model tavsiyesinde bulunabilirim. Hayırlı Yolculuklar :)

Bisikletin suluğu ile köpeğe doğru su sıkarsanız, köpek arkasına bakmadan 1 km uzağa kaçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

quote:

quote:

Bisikletin suluğu ile köpeğe doğru su sıkarsanız, köpek arkasına bakmadan 1 km uzağa kaçar.

Ya su yoksa veya köpek su bittikten sonra geri gelirse suyu yedikten sonra köpek daha sinirlenirse. Şahsen ben geçen gün zor kurtuldum silah olmasa kesin ısırmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzafferste -- 28 Haziran 2015; 14:36:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya su yoksa veya köpek su bittikten sonra geri gelirse suyu yedikten sonra köpek daha sinirlenirse. Şahsen ben geçen gün zor kurtuldum silah olmasa kesin ısırmıştı

youtubedan videolara bakın anlarsınız , birde geçen sene ki türkiye turunda da oldu aynı olay köpek geldi suyu yedi o videoya da bakabilirsiniz üstelik köpek bisikletçilerin köpeği idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 28 Haziran 2015; 14:52:08 >

• http://www.ozceylanbisiklet.com/Konnix-BISIKLET-HEYBE-CANTA-7-CEPLI-SU-GECIRMEZ,PR-96.html

http://www.ozceylanbisiklet.com/Plus-Heybe-Canta-34-Litre,PR-5875.html

bu tarz bir ürün alsaydınız tur için daha uygun olurdu sırt çantası taşımanız çok zor olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

youtubedan videolara bakın anlarsınız , birde geçen sene ki türkiye turunda da oldu aynı olay köpek geldi suyu yedi o videoya da bakabilirsiniz üstelik köpek bisikletçilerin köpeği idi.

Yani ben olmaz demiyorum zaten olmayabilir diyorum. Ama her zaman yanında su bulunmaya bilir vs. Sorun olabilir Hemen suluk çıkmaya bilir vs ama ısıracağı varsa zaten ısırır

• İlla bu videoyu istiyosun yani

• quote:

İlla bu videoyu istiyosun yani

Söylediklerime aykırı birşey göremedim burda. Sahibi gelmeseydi o adam ölmüştü. Farkettiysen hepsi arkasına toplanmıştı ve o adamın kaçma ihtimali sıfırdı. Anlamadım neden bu videoyu gönderdiğinizi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.