Şimdi Ara

Tek başına tatil yapmak nasıl olur ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 33 yaşındayım bugüne kadar hiç tek başıma tatile çıkmadım. işyerinde bu aralar baya bir sıkıntım var yarında senelik izne çıkacam sonrasında ise büyük ihtimal işten çıkaracaklar beni. önümüz bayram bayramda tek başıma tatile çıkmak istiyorum. acaba tek başına tatil nasıl olur buna gerçekten ihtiyacım var. mesela bize ordu yakın aramızda ordu ya gitmiş yada orda yaşayan var mı ? nasıl bir yerdir gezilecek yerler neresi vardır ?

Özellikle psikolojik anlamda çok kötüyüm inşallah bu ramazan bu bayram bana iyi gelir ne dersiniz ???

• Güzel oluyor cebinde parada varsa tavsiye ederim.

• çok şükür paradan yana sıkıntımız yoktur ...

ordu da gezilecek eresi var acaba ??

• 7805 7 kullanıcısına yanıt

yerınde olsam 7 gun 8 gece karadenız turlarına katılırdım. ara neti bulursun hemde uygun fiyata. bilahsa doğu karedenizi gezmeni tavsiye ederim.

• valla aslında benim niyetim urfa antep tarafını gezmek ti ama ordada mağlum deprem sel derken çok gezilecek ortam yoktur. karadenizi hiç görmedim bugüne kadar kendi arabam var biraz doping olsun diye gezmem lazım iş hayatı beni bitirdi mahvetti...

• Ordu güzel ama tatil yapılacak bir özelliği yok. Araba varsa Artvin daha iyi. Doğayı ve sakinliği seviyorsanız Kastamonu bu zamanda cennettir. Doğu Karadeniz'deki illerde bir şey yok. Yaylalara çıkmak gerekiyor. Hava uygun olmayabilir bu zamanda.

Ama kafa dağıtmak, yeni bir şeyler görmek, tatile gittiğinizi hissetmek istiyorsanız Kapadokya en yakın yer. 7 gün uzun tabii. Para sorunu olmadığına göre İstanbul gezilebilir.

Ben 7 günlüğüne tatil yapacak olsam 2 gün Kapadokya'ya, 1 gün Amasya'ya, 4 günü Kastamonu'ya ayırırdım. Benim işim yeşillik, dere, dağ, orman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AEB06AB0 -- 26 Mart 2023; 21:20:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet nevşehir kapadokya orasıda yakın bize...

neyse bakalım kısmet biraz daha düşünelim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.