Şimdi Ara

Tek bilgisayarı 2 farklı yerden kullanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var. Bir çiftlik idare ediyorum ve idari binada sağım sisteminin bağlı olduğu bir bilgisayar var. Birde Hayvanların durduğu ahır var ama ahır binadan bağımsız ve büyük. Ben ahırın içinde de bilgisayardaki bilgilere daha doğrusu programa ulaşmak istiyorum.

Bunu öncelikle 3G li bir tablet alıp Teamviewer la çözmek istedim.Daha doğrusu aklıma sadece bu geldi. Ama Teamviewerlada kullanım çok pratik olmuyor. Onun yerine Ahırada bir notebook alsam idari binadaki bilgisayarın ekranına yani masaüstüne bağlanmam mümkün mü ? Bilgisayarın olduğu yerle ahır arası yaklaşık 30 metre. Gerekirse Lan kablosu vs de çekebilirim.Tabi önceliğim kablosuz transfer olacaktır. Mümkün değil ise Tablet alıcam ve teamviewer ile kullancaüom sanırım. Yardım ederseniz çok sevinirim.

• Yok mu bilgisi olan ?
  • TeamViewer
  • Bana tablet gözüktü ozaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProdigy

Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var. Bir çiftlik idare ediyorum ve idari binada sağım sisteminin bağlı olduğu bir bilgisayar var. Birde Hayvanların durduğu ahır var ama ahır binadan bağımsız ve büyük. Ben ahırın içinde de bilgisayardaki bilgilere daha doğrusu programa ulaşmak istiyorum.

Bunu öncelikle 3G li bir tablet alıp Teamviewer la çözmek istedim.Daha doğrusu aklıma sadece bu geldi. Ama Teamviewerlada kullanım çok pratik olmuyor. Onun yerine Ahırada bir notebook alsam idari binadaki bilgisayarın ekranına yani masaüstüne bağlanmam mümkün mü ? Bilgisayarın olduğu yerle ahır arası yaklaşık 30 metre. Gerekirse Lan kablosu vs de çekebilirim.Tabi önceliğim kablosuz transfer olacaktır. Mümkün değil ise Tablet alıcam ve teamviewer ile kullancaüom sanırım. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Yerel ağ üzerinden baglı olan tum pc lerı yonetmenız mumkun örneğin sınıf class programları var onlr ile. Unıversıtede kullanıyruz ama ıamı aklmda dgıl fkat teamwıever bundn dah prtıktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim. Ben kullanıcak olsam belki kasıp öğrenirim nasıl kullanılacağını ama babama kullanıcak sürekli. Teamviewer ı öğrendi evdeki bilgisayardan bağlana bağlana. Anlık görüntü alabileceğim Team den hızlı birşey yok sanırım. Biyandan nettende bakıyorum ama bi sonuca ulaşamadım henüz.
  • en mantıklısı tablet alın iyi birşey keyfini sürün derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki PC yi aynı yerden yönetmek
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProdigy

Teşekkür ederim. Ben kullanıcak olsam belki kasıp öğrenirim nasıl kullanılacağını ama babama kullanıcak sürekli. Teamviewer ı öğrendi evdeki bilgisayardan bağlana bağlana. Anlık görüntü alabileceğim Team den hızlı birşey yok sanırım. Biyandan nettende bakıyorum ama bi sonuca ulaşamadım henüz.

paralı bir program ama ticaretle uğraşıyorsanız değer bence... link altta

http://www.radmin.com.tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.