Şimdi Ara

TEK BİR CEVAP YETER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NVIDIA ONBOARD EKRAN KARTLI BOARD DA ATI EKRAN KARTI KULLANABİLİRMİYİM.
    ASUS EAX550GE İLE ASUS M2NMX BORDA TAKILDIĞINDAN UYUM SORUNU YAŞANIR MI?

• sorun olmaması lazım...
  • binbaşım teşekkürler ama sabahtan beri deli oldum bir ekran kartının driverini bulupta yükleyemedim biraz da acemilik var tabi...
    driver konusunda yardımcı olabilirmisiniz??
  • marka önemli degil, teknolojinin desteklemesi yeterli
  • takacağın kart ati olduğuna göre atinin işletim sistemine uyan son driverini indirip kuracaksın. asus diye ya da model olarak aramayacaksın.
  • anakart driverini yüklerken dikkat et cd de onboard ekran kartının driverida vardır onu yükleme yüklersen driverlarda cakışma olabilir x550 yide yüklersen eger eger yükledi isen onboard nvdia driverini kaldır ve driver cleaner pro ile nvidia kalıntılarını sil programın türce destegide var
  • benim sorunum asusun sitesinden baktığımda
    http://www.asus.com.tr/search.aspx?searchitem=1&searchkey=550
    en alttaki ekran kartı ile aynı, fakat everestten baktığımda EAX550GE olarak görünüyor fakat ben bunu sitede göründüğü gibi EAX550HM512/TD/256M diye aldım burada biraz kafam karıştı :)
    linkin down bölümünde hangi driveri indirecem iftar yaklaşıyor bu arada hepinize hayırlı iftarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen asus un sitesinden değil en iyisi buradan indir. xp için ati kartların son sürümü.

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

catalyst software suite bunu indir.
  • o/b vgalı anakartınıza HM destekli bir kart takmanız anlamsız,sonuçta 2 sininde performansı kötü,ve 2 side sistem raminden yiyor
  • yarbayım acemilik işte ettik bir hata 1,5 sene önce almıştım bu ekran kartını bazı şeyleryaşayarak anlaşılır. melal teymenim teşekkür ederim onu indirip kurdum halloldu. bende iftar sonrası kehif cıgaramı içeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.