Şimdi Ara

Tek Bir SBye Odaklanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle The Killing Road gibi birçok başarılı forum üyelerinden duyduğum bir olay bu,Nasıl tek bir soru bankasına odaklanabiliyorsunuz ? Bunu yapan arkadaşların bir soru bankasını bitirmesi kaç gün sürüyor ve Neden böyle bir yöntemle çözüyorlar ?

Kritik bir diğer sorum ise şu ; Atıyorum matematik çözerken diğer derslerden geri kalmıyorlar mı veya ödev gibi bir durum olduğunda ödeve dönüp başladıkları Soru Bankasını yarıda mı bırakıyorlar ?

• up,Niye bu kadar ölü buralar ?

• Heyrugod kullanıcısına yanıt
    16dk yanıt gelmedi diye öldü mü oluyo len. Benim 3-4 gün mesaj almamış konularım var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umutdarici kullanıcısına yanıt

haklısın hocam.

Hocam bu öğrenciler genelde konuları şu sıralar çoktan bitirmiş durumdaydı o yüzden tekrar niyetine sırayla çözüyorlardı ama konuyu öğrenme aşamasında tek kaynağın yeterli olduğunu düşünmüyorum

• Soru bankası değil ama apotemi fasiküllerine yoğunlaşıyordum bende sadece. Fonksiyon 7 gün, trigonometri 10-11 gün sürdü

• Geçen yıl uyguladigim yöntem.Eger hızlı çözüyorsan veya calisma saatin fazlaysa yaklasik 4 5 gunde bir sb bitiyor zaten.O zaman kitap bitirip öbürüne geçme hedefi koyuluyor genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8099EF3D8 -- 28 Ekim 2020; 19:15:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam faydalı oluyor mu ?

Özellikle tyt mat için düşünüyorum bu taktiği

Kişiden kişiye epey değişir.Calisma saatin fazlaysa hepsine uygulayabilirsin,tüm derslere.Fakat oturup tek kitaba günlerce uğraşmak faydalı olmaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam doğrudur,bende de konuların çoğu var %75 oranında hakimim diyebilirim tyt kısmında;Şu saatten sonra ben de alayına SB mi eriteyim ?

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aytye kasım gibi geçiceğim de baştan apotemi fasiküllerini bitirmek hata mı olur apotemi fasiküllerine ocak ayında mı çözmeye başlamalıyım

• Şuan soru bankası temizle hocam. En azından bir kitap bitir. Ondan sonra geçersin

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Eyüpb’den gitcem zaten çıktısını alcam+endemil sb çözcem

• Olur bence hocam. 345’in son kısımlarını da çıkartırsınız isterseniz. Yeterli olur bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.