Şimdi Ara

Tek bir soru, kayıtettirme ve kartsız kullanım hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, hemen kısaca sorumu sormak istiyorum. Forumdaki konuları okudum ama tam olarak bir cevap bulamadım.

Yurtdışından amcam vasıtası ile gelen bir Iphone mevcut. Sadece 1 ay için kayıtlı durumda. Amcam daha önce de telefon kayıt ettirdiği için tekrar kayıt hakkı bulunmuyor.

Benim sorum ise şu,

Bu 1 aylık süre dolduktan sonra Iphone' umu sim kartsız olarak sadece müzik dinleme ve wi-fi ile internete girmek kullanabilecekmiyim acaba?
    Yoksa tamamen kilitli mi olacak telefon?

Teşekkürler.

• 1 ay kayıtlı değil, izin veriliyormuş. Düzeltiyim hemen.

Sorum hala geçerlidir, bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.
  • evet dostum benimki şu an kapandı ama telefon görüşmeleri hariç diğerleri hala kullanılıyo hatta imei kayıt dışından kapalı olduğu halde internete bile giriyo çok şaşırdım. bu arada 1 ay sınırı kalkmış mı anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis -- 23 Aralık 2009; 1:29:57 >
  • 1 ay gibi net bir sinir yok hocam,telekom sistemi kayitsiz imei li cihazin haberlesme bandini kullandigini fark etrigi vakit,cihanizi kaydini yaptirana dek gorusmeye kapatiyor.Kayitsiz kullanma suresi,1-2 saat de olabilir,1 ay da.
  • Yazin tatile geldigimde kendi iphone umu 10 gun kullanmistim, kapanmamisti. Bugun yine 10 gunluk bir tatil icin yurda donuyorum. Bakalim kapanacakmi, kapanirsa kac gunde kapanacak.
  • Cevaplar için teşekkür ediyorum.

Örnek olarak amcam Almanya' dan Türkiye' ye tatil için gelmişti. 1 aylık izin veriliyormuş burada kullanması için. Kayıt değil yani. Ayrıca daha önce pasaportu ile başka bir telefonu kayıt ettirdiğinden bunu ettiremeyecek.

@reis

Sanırım soruma aradığım cevap sizden geldi.

Yani telefon kayıt ettirilmediğinde, sadece görüşme için kullanılamıyor bu durumda?

Telefonu sim kartsız olarak, örneğin bir Ipod gibi ve internete wireless ile girmek için kullanabilecek miyim? Telefon kayıtsız olduğu halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 23 Aralık 2009; 8:02:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.