Şimdi Ara

Tek Bobin Çift Bobin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aynı watt aynı rms teki subwooferlarda, tek bobin ve çift bobin arasındaki ses tonlaması nasıldır?

• Ohm düştükçe şiddet artar kalite azalır.
    2 ohm çiftbobin şiddetli çalar ama 4ohm tek bobin o kadar çalmasada biraz daha kaliteli ses alırsın.
    Amfiye göre seçim yapmakta fayda var mono amfin yoksa çift bobin Alsanda o şekil kullanamassın zaten.
    Sistemini yazarsan ona göre bakarız
  • life_is_good kullanıcısına yanıt
    Teyp
    Pioneer MVH-S105UI
    Subwoofer
    Sony XS-NW1200 1.800W
    Ovaller
    Pioneer Ts-A6970F 600 Watt
    Stereo amfi
    Sony XM-N1004
    Mono amfi
    Soundmax Sxd2000 yada Roadstar Rda-1010
    Tonlu ve derin bass seviyorum.

Cevabın için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakberStone -- 23 Nisan 2019; 0:56:46 >
  • MakberStone M kullanıcısına yanıt
    2 adet jbl gt5 ton ve derin bass alabilirsin
    Jbl:

Tek bass olsun diyorsan soundmagus öneririm tonlu ve serttir
    Sm:

Bassın çalma şeklinde kabin çok önemlidir bunlara göre bir kabin yaptırabilirsin. Birde şuan Sony bassını stereo amfi ile kullanıyorsun galiba. Stereo amfi ile verim alamassın mono amfi alınca bi denemende fayda var. Soundmax mono amfiyi öneririm kendim kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: life_is_good

2 adet jbl gt5 ton ve derin bass alabilirsin
    Jbl:

Tek bass olsun diyorsan soundmagus öneririm tonlu ve serttir
    Sm:

Bassın çalma şeklinde kabin çok önemlidir bunlara göre bir kabin yaptırabilirsin. Birde şuan Sony bassını stereo amfi ile kullanıyorsun galiba. Stereo amfi ile verim alamassın mono amfi alınca bi denemende fayda var. Soundmax mono amfiyi öneririm kendim kullanıyorum.
    Sony xs nw1200 için Soundmax Sxd2000 yada Roadstar Rda-1010 amfi düşünüyorum.Sistemde mono amfi olacak.Sizin önerdiğiniz soundmagus u benim mono amfiler besliyebilir mi peki?

Evet besleyebilir çift bobin olduğu için 2ohmda 700 vermesi yeterli amfinin. Roadstar 720 diyo hemen hemen 600-700 arası verecektir tahminen. Soundmax 2ohmda 1000 veriyo bu daha doğru seçim olacaktır tam değerini vermese bile bu bassı besleyecek gücü fazlasıyla var. Tavsiye ederim
  • life_is_good kullanıcısına yanıt
    Değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim.👍
    Önemli değil her zaman :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.