Şimdi Ara

Tek DVD Writer la DVD kopyalamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir DVD yazıcım var, bitane daha DVD okuyucu olmadan DVD filim kopyalaya bilirmiyim? Nero7 kullanıyorum, Neronun böle bi özelliğini bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• kopyalarsın.. nero 7da DVDcopy özelliği var

Önce hddye image alır sonra dvdye yazar. 8x ile yaklaşık 20dk sürer bi dvd kopyalama
    DVDcopyde "on the fly" seçeneğini işaretlersen diğer dvdroma ihtiyac duyar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 4 Haziran 2006; 17:59:01 >
  • dostum dvd kopyala yapıyorum (dvd film dvd nin içindeyken) bu tür bir cd ye yazamazsınız diyor, boş cd koyuyorum ama hiç image falan almıyor nasıl yapıcam biliyormusun?
  •  Tek DVD Writer la DVD kopyalamak?

Tek DVD Writer la DVD kopyalamak?

Nero startsmartta dvdcopy seçeneği var!.Eğer hddde 5gb kadar boş yer yoksa DVDyi kopyalayamaz.

Onun dışında clone dvd programı var sanrım film için onuda deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 4 Haziran 2006; 18:19:46 >

• CloneDVD2 programı guzel bi arayuzu olan ve dvd okuyucun yok ise dvd kopyalayabilicegin cok ama cok rahat bir program.. ama tabiiki 4.3 gb gibi bi yerin olması lazım harddiskinde.. neroda yapıldıgını bende bilmiodum ama bu program cok basit kesinlikle oneririm..
  • eyvallah kardeşi çok saol zahmet oldu bi deniyim.
  • hem nero hem de clonedvd2 kopya korumalı dvd'leri kopyalamaz, o yüzden sorun yaşamış olabilirsiniz. bu nedenle anydvd adlı programı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUN DVD'Sİ KOPYALAMA
    17 yıl önce açıldı
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.