Bildirim
Tek Fare Çoklu Cihaz Evrensel Bağlantı Özelliği Geldi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biraz zorladı ama 7. ekran bağlandı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 28 Ocak 2022; 13:29:54 > -
Sadece iOS'lar arasında mı oluyor hocam bu? Windows ve mac arası da ayarlanabiliyor mu?
-
Sadece Apple ekosistemi, Windows ve Mac arasında üçüncü parti yazılımları ile oluyor, ShareMouse diye bir yazılım mevcut fiyatı biraz yüksek.quote:
Orijinalden alıntı: phoenix_88Sadece iOS'lar arasında mı oluyor hocam bu? Windows ve mac arası da ayarlanabiliyor mu?
-
Anladım hocam. Share mouse'a para vereceğime logitech airflow ve switch özellikli mouse aldım. Windows ve mac arasında tek mouse ile rahatça geçiş yapıp dosya kopyala-yapıştır yapabiliyorum.
-
Gayet güzel ben o özelliği efektif kullanamıyorum, iki Mac arasında doğru düzgün çalışmıyor bende.quote:
Orijinalden alıntı: phoenix_88Anladım hocam. Share mouse'a para vereceğime logitech airflow ve switch özellikli mouse aldım. Windows ve mac arasında tek mouse ile rahatça geçiş yapıp dosya kopyala-yapıştır yapabiliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X