Şimdi Ara

Tek Fare Çoklu Cihaz Evrensel Bağlantı Özelliği Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgilenenler için, gayet güzel çalışıyor. 6 ekran arasında tek fare ve klavye ile kusursuz şekilde kontrol sağlayabiliyorum.

Monterey 15.3 developer sürümü ve iOS 15.4 developer sürümü arasında bu özellik kullanılabilir. M1 Max işlemciyle bu sayı 8 ekrana çıkabilir.

• Biraz zorladı ama 7. ekran bağlandı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 28 Ocak 2022; 13:29:54 >
  • Sadece iOS'lar arasında mı oluyor hocam bu? Windows ve mac arası da ayarlanabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Sadece iOS'lar arasında mı oluyor hocam bu? Windows ve mac arası da ayarlanabiliyor mu?

Sadece Apple ekosistemi, Windows ve Mac arasında üçüncü parti yazılımları ile oluyor, ShareMouse diye bir yazılım mevcut fiyatı biraz yüksek.
  • Theologist kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Share mouse'a para vereceğime logitech airflow ve switch özellikli mouse aldım. Windows ve mac arasında tek mouse ile rahatça geçiş yapıp dosya kopyala-yapıştır yapabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Anladım hocam. Share mouse'a para vereceğime logitech airflow ve switch özellikli mouse aldım. Windows ve mac arasında tek mouse ile rahatça geçiş yapıp dosya kopyala-yapıştır yapabiliyorum.

Gayet güzel ben o özelliği efektif kullanamıyorum, iki Mac arasında doğru düzgün çalışmıyor bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.