Arkadaşlar KO da sistem başlıktaki gibi olmuş . Hileyi hurdayı çok sevmem ama 2 pc ile 2 chara da giremiyeceksem niye oynuyorum bu oyunu .
2 pc ile 2 chara girebilmem için bir yöntem var mı ? Bilen varsa çok makbule geçer . (Premium hariç)
bence oyunun amacı ticaret olmamalı tek ip ile tek chara girmek mantıklı bi uygulama olmuş eğer doğruysa
Vpn uygulaması kullanarak bağlanabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Alqolikkk
bence oyunun amacı ticaret olmamalı tek ip ile tek chara girmek mantıklı bi uygulama olmuş eğer doğruysa
Ya tabi ki ticaret olmamalı ama yurtta olduğunu düşün ya da benim arkadaşım kuzenleriyle ortak kullanıyor . Ve ya öğrenci evinde olduğunu düşün . Ya da kardeşim oynamıyor ama oynadığını düşün . Vs vs örnekler çoğaltılabilir .
quote:
Orijinalden alıntı: bayahmet12
quote:
Ya tabi ki ticaret olmamalı ama yurtta olduğunu düşün ya da benim arkadaşım kuzenleriyle ortak kullanıyor . Ve ya öğrenci evinde olduğunu düşün . Ya da kardeşim oynamıyor ama oynadığını düşün . Vs vs örnekler çoğaltılabilir .
haklısın internet cafelerde ne olcak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bayahmet12
quote:
haklısın internet cafelerde ne olcak
İnternet cafeler , internet cafe olduklarına dair belge vs. ile başvurup 6 taneye kadar izin alabiliyorlar diye duydum .
bayahmet12
kullanıcısına yanıt
Rivayettir onlar. 20 masası olan internet kafede 6 masa açacak 500 masası olan kafede