Şimdi Ara

tek ip ucu logix (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar garib bi sorunum var. hilton apartlarını bilirsiniz eşyalı kiralık ev, ev de sadece bir adet kablolu ücretsiz internet var. kabloyu bilgisayara takıp giriş yaptığımda internet sayfasında site yönetiminin verdiği kullanıcı adı ve şifresini girince internete giriş yapa biliyorum sorun ise bunu wifi ye çevirmeye tam 100 tl istiyorlar bende açıkçası bu parayı vermek istemiyorum normalde önceki evde komşudan aldığım kablolu interneti zyxel vmg3312-b10b modemle wifiye çevire biliyordum. burada ise bunu yapamıyorum farklı bir ağ gibi gözüküyor zaten ilk bilgisayarı açtığımda alttaki resimdeki gibi bi yer çıkıyor kullanıcı adımı ve şifremi yazınca giriş yapa biliyorum bunu modemden nasıl yapa bilirim wifiye ve kablolu ağı çoğalta bilirim. Elimde ki tek ip ucu logix. K.adı veşifreyi girdiğim yerde en altta bu yazıyor google dan biraz araştırdım ama hiç bişey yakalayamadım. modem üzerinde bütün fantezeleri de denedim. Şimdiden TEŞŞEKKÜRLER...

• Bilgisayar üzerinden diğer cihazlara interneti dağıtmayı deneyin.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    o şekilde yapamam bilgisayar yok çünkü
  • Zyxel vmg3312-b10b cihazı router olarak kurulum yaparken 802.1x diye bir seçenek var ise onu seçip, internete giriş için kullandığınız kullanıcı adı ve şifreyi girin.
  • forgatten2 F kullanıcısına yanıt
    802.1x yok böyle bir seçenek. Bide binada kablolu ağ var kablosuz yok dağıtımı kablosuzdan kablolu ve kablosuza çevirecem. modemin wan girişine daireye gelen lan kablosunu takıyorum. internet erişimini 1 dakikalığına veriyor ama sonra kesiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.