Şimdi Ara

Tek katlı müstakil evin terasında su yalıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köyde tek katlı 86 m2 düz teraslı bir ev yaptırdık. Çatı yapmaksızın kenarlarına 4 sıra tuğla ördürdük. Terası kullanmak istiyorum. Üstüne masa, sandalye vs. koyup çay muhabbet işleri için yaşam alanı haline getirmek istiyorum. Şu an ham beton halinde. Aşağıki odalara nem, rutubet ve su damlaması yapmaması için sırasıyla hangi işlemleri yapmalıyım. Teşekkürler.

Not. Isı yalıtımı önceliğimiz değil. İçerden tavana köpük vs. kullanıldı. Tek katlı müstakil evin terasında su yalıtımı

• Çözüm olursa ben de bekliyorum ama tek çare konstrüksiyon çatı gibi görünüyor
  • fkaraokur F kullanıcısına yanıt
    Havuzlardaki su kaçağını bile püskürtme kimyasallarla çözüyorlar . Sizin içinde en kolayı o olacaktır . Ancak eğime iyi bakın ona göre bi yere gider yapmanız gerekir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bitümlü membranları rahatlıkla tercih edebilirsiniz, hatta iki kat 3 mm poliester keçeli bitümlü örtü kaplamasından sonra eğer terasta yeterli eğim yoksa ince bir eğim şapı atarak seramik kaplamaya hazır hale getirebilirsiniz. Daha detaylı inceleme için aşağıdaki detay çözüme bakabilirsiniz

Tek katlı müstakil evin terasında su yalıtımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çatı Katı Dubleks Ev
    4 yıl önce açıldı
    binada en üst katta oturmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.