Şimdi Ara

Tek Kişilik Yatak Boyutu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100x200 yatak almak istiyorum. tek kişilik için yeterli olur mu? yoksa 120x200 mü almalıyım?

• Standart biri için 100x200 yeterli.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

teşekkürler. peki çok ekstra özelliği olmayan, rahat bir yatak öneriniz var mı?

• Kişiden kişiye değişir fakat şöyle söyleyeyim. Visco, vücudun şeklini alan yataklar rahat oluyor, içine gömülüyorsunuz fakat biraz duruş bozukluğu var ise yani beliniz biraz içerde duruyorsa ayakta dururken(benim o şekilde) ciddi ağrı yapmıştı, sizde de aynı durum var ise visco rahat olmasına rağmen tavsiye etmem. Ortopedik yaylı yatak alınabilir. Fiyat olarak uygun olan benimde netten daha önce aldığım sorun yaşamadığım US Sleeping e bir göz atabilirsiniz. Visco da mevcut, yaylı da mevcut. İhtiyaca göre seçilebilir.

Hocam yastik icin ne onerirsin? Yumusak bi yastik kullaniyorum ama her sabah boyun agrisiyla uyaniyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Yastıklarda da dolgun olmayan yumuşak yastıklar boyun ağrısı yapabiliyor. Kafa tamamen içeri gömüldüğü zaman boyuna stres biniyor. Gramajı yüksek dolgun olan yumuşak yastık deneyebilirsiniz. Halk arasında otel yastığı diye geçer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek kişilik yolculuk
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Faıthful kullanıcısına yanıt

Hocam spinal support da çökme şikayetleri mevcut.

İkisinin arasından Majestat first class ı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

teşekkürler ben de onu düşünmüştüm. spinal support ayrıca 18 cm kalınlığı varmış çok az geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.