Arkadaşlar note booklarda sistem çöktüğü zaman dvd den kurulum yapıyorsunuz sistem herşeyiyle birlikte geliyor XP, güncellemeler, office, anti virus programı ve gerekli diğer programlar
Böyle bir kurulum cdsi hazırlayabileceğim herhangi bir program yada yöntem var mı???
Yani 0km bir makinada tek kurulumla istediğim bütün programların winamp, winzip winrar, office vs vede istediğim ayarlarda örneğin xp de başlat menüsünün klasik başlat şeklinde gelmesi gibi, herşeyi halletmek istiyorum.
Not: Norton Ghost gibi gölge yöntemiyle değil kurulumla
Bunun için dostum cab ve diğer dosyalara ciddi müdaheleler gerekiyor.Bunu yapan program varsa harika olur tabi.Sanki 3.oarti yazılımlar windows'un parçasıymış gibi kendiliğinden kurulacak.Bu konuda mesafe alırsak harika olur.
bu unattended dediğimiz olay bu işe yaramıyormu windows cd sindeki deploy.cab dosyasında yanıtları oluşturup ona göre istediğin şeleri yüklüyo.araştırmak lazım biraz bunu..
Yukarıda ki deploy.cab sadece hızlı kurulum işlemlerinde kullanılabiliyor. Cd içerisinde ki diğer cab larda oynama yapabilirsin
olmazmı ben cd yi takıyorum sadece bilgisyarın cd den aaçılmasını onayalıyorum 1-2 saat sonra geliyorum hd bölünmüş xp + araçlar ofis istediğim tüm prg ler yüklenmiş sadece kullanıcı adı giriyorsun o da müşteri için yoksa o nada gerek yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme