Benim sorum şu: İki pcde farklı işletim sistemi olacak, biri windows xp diğeri ubuntu 10.04. Bu donanımı kullanan veya bilgisi olan arkadaşlara soruyorum, bu konuda sıkıntı yaşar mıyım? Donanımda windows ve linux desteği söz konusu ama iki pcde farklı olması durumu için emin olamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Merhaba;
Böyle bir ürün işinizi görecektir.Yalnız bu verdiğiniz linkteki ürün ps\2 mouse ve klavye desteklidir.Dolayısıyla 2 donanımdan biri ya da 2 si birden usb ise usb destekli olan switch e ihtiyacınız olacaktır.Önemli 2 nokta ise bu switch i bilgisayara bağlarken 2 pc ninde kapalı olup kabloları bağladıktan sonra açılması gereklidir.Aynı zamanda tahminim CTRL tuşu ile pc ler arası geçiş sağlanacaktır.Bilginize..
Saygılarımla.
katılıyorum
buna benzer cihazlar kullandım sorun çıkmaz pek işletim sistemlerinin ne olduğu çok önemli değil
İlginize teşekkürler arkadaşlar. Çok yardımcı oldunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: RealKabus
İlginize teşekkürler arkadaşlar. Çok yardımcı oldunuz.
Umarım işiniz görülür.Kolay gelsin.
Konumu hortlamış ne Bana kvm switch lazım ama bir arkadaş bu cihazlar net görüntü vermiyor, bulanık gösteriyor demişti o yüzden kullanan arkadaşlar böylebir sorun varmı söyleyebilirse sevinirim. birde lcd yada tüplü montör farkedermi
eğer linux u test amaçlı kullanıcaksan microsoft un virtual pc programını kullan hem veri tek bilgisayar işini görür masraf yapmassın
ben 2 adet pc yi 1 monitorden 1 klavye 1 mause dan iare edebilen KVM switch hakkında bilgi istedim zahmet edip yazmışsın ama senin bahsettiğinle hiç alakası yok o dediğin iş için en iyisi wmware
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme