Şimdi Ara

tek nokta enjeksiyonlu araçlarda lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
18.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek nokta enjeksiyonlu aracıma tüp takıldı. sıralı lpg değil.Çalıştırırken bazen pat diye bir ses geliyor. Nedeni ne olabilir? aldesa marka lpg.O ses haricinde sorunum yok. Gayet az yakıyor.LPG eylül de taktırdım.Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatısanız sevinirim.

• Eger patlama yapiyorsa karisim fakir olarak ayarlanmis olabilir.

Ama benim bildigim tek nokta enjeksiyonlu araclar once benzin ile calisip sonra gaza gecerler. Yani benzinle calisma sirasinda bu ses geliyor sanirim.
  • benimde tek nokta aracım var.lovato marka otomatik taktırdım.çok şükür hiçbir problemim olmadı.çalışması filan iyi.sen iyi bir ayar yaptır bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcdata76

Eger patlama yapiyorsa karisim fakir olarak ayarlanmis olabilir.

Ama benim bildigim tek nokta enjeksiyonlu araclar once benzin ile calisip sonra gaza gecerler. Yani benzinle calisma sirasinda bu ses geliyor sanirim.

katılıyorum gaz kafasını bi kontrol ettir birde önce benzinde çalıştır sonra araba devirlenince gaza geçiş yap daha sağlıklı olur bizim arabada öle 1.4siena orjnl lpg fabrika çıkışı otomatikman gaza geçiyo bi devirden sonra zaten satan serviste bu kullanımı önerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulasseven

Tek nokta enjeksiyonlu aracıma tüp takıldı. sıralı lpg değil.Çalıştırırken bazen pat diye bir ses geliyor. Nedeni ne olabilir? aldesa marka lpg.O ses haricinde sorunum yok. Gayet az yakıyor.LPG eylül de taktırdım.Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatısanız sevinirim.

arkadaşım ben de tek nokta lpg taktırmayı düşünüyorum
    bir sakıncası yoksa montaj fiyatını yazabilirmisin

sağol
  • ben izmirde oturuyorum. 450 milyona taktırdım. ruhsata daha isletmedim. bi 100 milyonda o tutar dedi usta ama yakıt konusunda çok memnunum. parasın çoktan çıkardı bile yalnız az bi performans kaybı var. 5. vitesde. Brc 550 demisti. onu tercih etmedim. tip olarak depo stepne yerine takıldı.bagajda yer kaplamadı. Ç ok iyi. % 55- % 60 sehiriçi tasarruf. (burda lpg 1.23 ytl benzin 2.85 ytl )
  • quote:

ben izmirde oturuyorum. 450 milyona taktırdım. ruhsata daha isletmedim. bi 100 milyonda o tutar dedi usta ama yakıt konusunda çok memnunum. parasın çoktan çıkardı bile yalnız az bi performans kaybı var. 5. vitesde. Brc 550 demisti. onu tercih etmedim. tip olarak depo stepne yerine takıldı.bagajda yer kaplamadı. Ç ok iyi. % 55- % 60 sehiriçi tasarruf. (burda lpg 1.23 ytl benzin 2.85 ytl )

İkiçeşmelik yokuşundan çıkarken ışıklarda kalkıp ikinci vitese geçince arabanın lpg li olduğunu farkediyorum. bu arada 1.23 e gazı nereden alıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de izmirde oturuyorum sanırım arkadaş klavye hatası yaptı 1.23 ytl ye lpg yok izmirde 1.32 ytl...

ama varsa biz de alalım kaçırmayalım
  • bujilerini ve buji kablolarını değiştir.veeeeee buji tırnaklarının arası 6.5 mm olacak.aracın ne marka bilmiyorum ama yoksa allah korusun hava filtereni eline alırsın.(aynen benim gibi:))

quote:

Tek nokta enjeksiyonlu aracıma tüp takıldı. sıralı lpg değil.Çalıştırırken bazen pat diye bir ses geliyor. Nedeni ne olabilir? aldesa marka lpg.O ses haricinde sorunum yok. Gayet az yakıyor.LPG eylül de taktırdım.Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatısanız sevinirim.
  • ya arkadaşlar doğrumu okuyorum tek nokta enjeksiyon lu araçlar benzinle çalışıp sonra otomatik gaza mı geçiyor bu işlerden anlayan birisi açıklık getirebilirmi bu konuya.
  • selamlar. aracım benzinde çalışıyor. 2000 devirde gaza geçiyor. Eğer 2000 değeri bulmadan yani gaza basmadan yada çok az bastığımda çalışırken pat sesi geliyor. bazen araba stop ediyor.A ma gaza basıp çalışınca sorun yok.
    bu arada ben torbalıda oturuyorum ve gazı 1.23'e akpet den (euro lpg) alıyorum.Akpet bulursanız izmir'de orda da aynıdır galiba.
  • turkei35 arkadaş. aracım 2001 şahin 1.6 i.e .senin aracında ne gibi sorun oldu?araban ne marka?
  • O zaman sorun benzindeyken gerceklesiyor. LPG ye gectikten sonra hicbir sorun olmadigina gore(2000 devirden sonra) benzin sisteminde(muhtemelen enjektorde) bir sorun olabilir.
    quote:

selamlar. aracım benzinde çalışıyor. 2000 devirde gaza geçiyor. Eğer 2000 değeri bulmadan yani gaza basmadan yada çok az bastığımda çalışırken pat sesi geliyor. bazen araba stop ediyor.A ma gaza basıp çalışınca sorun yok.
    bu arada ben torbalıda oturuyorum ve gazı 1.23'e akpet den (euro lpg) alıyorum.Akpet bulursanız izmir'de orda da aynıdır galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dox

ya arkadaşlar doğrumu okuyorum tek nokta enjeksiyon lu araçlar benzinle çalışıp sonra otomatik gaza mı geçiyor bu işlerden anlayan birisi açıklık getirebilirmi bu konuya.

Evet o şekilde oluyor. Benim tek nokta enjeksiyoınlu aracıma (palio 1.4 EL) takılan BRC sistem de motor benzınde calısıyor, 3000 devire gelınnce kendı kenıdne gaza gecıyor. Benım bır mudahelem yok. Stop edip tekrar calısırınca yıne benzınde calısıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iergun

quote:

Orjinalden alıntı: dox

ya arkadaşlar doğrumu okuyorum tek nokta enjeksiyon lu araçlar benzinle çalışıp sonra otomatik gaza mı geçiyor bu işlerden anlayan birisi açıklık getirebilirmi bu konuya.

Evet o şekilde oluyor. Benim tek nokta enjeksiyoınlu aracıma (palio 1.4 EL) takılan BRC sistem de motor benzınde calısıyor, 3000 devire gelınnce kendı kenıdne gaza gecıyor. Benım bır mudahelem yok. Stop edip tekrar calısırınca yıne benzınde calısıyor.

teşekkürler o zaman bu olay çok iyi bir durum şu anda aracım serviste hayırlısı ile yarın alıcam inş bir sorun çıkmaz.(1998 model tipo 1.4 i.e.)
  • Hafta sonları kuşadasına yazlığa gidip geliyorum. Torbalı kuşadası arası 58 km'dir. gel git 15 ytl gaz yakıyor. (toplam 116 km). fakat benzinliyken 35 ytl (97 oktan alıyordum o zamanlar.)yakıyordu. anlaşılacağı gibi %60 tasarruf.lpg akpet ve moil'de 1.23 ytl halen.
  • Tek nokta aracınıza buradaki mikser ile lpg montajını sorunsuz yapabilirsiniz.
    Yakıtta biraz daha tasarruf sağlayabilirsiniz.
     tek nokta enjeksiyonlu araçlarda lpg

http://www.propanturk.com/lpg-performans-mikseri/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.