< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lpg ve Esp arızası
-
-
hocam lpg programında obd baglantı tipini !auto! olarak seçmiş muhtmelen. O seçeneği aracınıza hangisi uyuyorsa onu yapsın sorun çözülecektir. Muhtemelen 9.cu seçenek olması lazım -
Tamamen lpgci arkadaşın iş bilmezliği obd bağlantısının seçeneklerini değiştirecek bilgisayardan o kadar .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam aynısı opel corsa ede yaşadım 1.4 atiker gold başta tüm ışıkları yaktı
sonra arada esp yakıyordu obd iptal ettiler ondan beri hiç yanmadı düzgün bir ayarda obdye gerek yok ama hangi lpgci on numara ayar yapabiliyor ki -
Yine bir opel ve lpgnin kötü etkileri .Umarım çözülür ama zor günler sizi bekliyo
Oksijen sensörü verilerine bakarak yada wideband afr cihazı ile çok profesyonel ayar yapılır ama dediğin gibi kimse yanaşmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: korsan58
sonra arada esp yakıyordu obd iptal ettiler ondan beri hiç yanmadı düzgün bir ayarda obdye gerek yok ama hangi lpgci on numara ayar yapabiliyor ki
https://youtu.be/DnWE8RYBmEc
9. Seçenek demişsiniz yani bize uygun olan seçenek hangisi hocam belki bilmiyodur oradaki arkadaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWalker -- 7 Ağustos 2018; 0:54:3 >
orda deneyerek bulur o. doğru seçenek seçilince obd okuması gözükmeye başlıyor. tamirci değilim ben. Bir yerde daha siizin sorununuzu okudum. orda bu şekilde çözmüşlerdi -
Teşekkürler
Standart 500 sececeksiniz baglanti tipini
Aracı lpgde kullanırken motor arıza ve esp ışığı yaktı. En son böyle yaptığında lpgyi kapatıp 20km benzinde gitmiştim sonra lpgye geçtiğimde ışıklar sönmüştü. Yakın zamanda yine lpgde kullanırken motor arıza ve esp ışığı yandı, lpgyi kapattım 30km oldu hala ışıklar sönmedi. Bu arada esp ışığı yanarken yokuş kalkış desteği de çalışmıyor.
Google'dan aratıp gelenler için edit yapıyım atikerin programinin ayarlarında bağlantı tipi auto yerine standart 500 seçili durmalı. Bunu yaptıktan sonra birdaha uyarı vermedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WWalker -- 3 Kasım 2020; 17:58:25 >
Prins LPG kullanıyorum hocam. Çözümünü bulamadım henüz.
-
Yazılımsal olabilir o da ayarları tek tek deneyip bulabilirsiniz. Genelde bu obd sistemiyle alakalı oluyor uyarılar
quote:
Orijinalden alıntı: korsan58
sonra arada esp yakıyordu obd iptal ettiler ondan beri hiç yanmadı düzgün bir ayarda obdye gerek yok ama hangi lpgci on numara ayar yapabiliyor kiÖyle deme lpgciler bir ara yol ayarı diye insanları kandırıp yazlık aldı millet şehir şehir dolaşıyordu
-
afr dediler yol dediler her kafadan bir ses çıktı bi ayar için 300 lira isteyenler oldu
herkes düdükleme derdinden adam gibi nedir anlatan yok maalesef
-
quote:
Orijinalden alıntı: korsan58afr dediler yol dediler her kafadan bir ses çıktı bi ayar için 300 lira isteyenler oldu
herkes düdükleme derdinden adam gibi nedir anlatan yok maalesef
Para tuzağı yaptırmayın hocam bir kaç sosyal medya lpgcisi dışında hiç bir usta idda etmedi ve zaten prosedür gereği herkesin yaptığı birşey olduğunu söylediler.
Hatta ayarı evde yapanlar var hiç sorunsuz kullandıklarını idda ediyor şahsen ben inanıyorum.
-
Merhaba,
Astra J 1.6 Benzinli aracım var. Landi Renzo LPG sistemi takılı. Araba LPG'de biraz zorlandığı zaman teklemeye başlıyor ve ESP arıza ışığını yakıyor.
Rölantide de düzensizlik var.
Sorunun kesin çözümünü bilen var mı?
-
kontak bobini arızası. delphi marka olanından taktırın. orjinalinden daha uzun gidiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Philaekontak bobini arızası. delphi marka olanından taktırın. orjinalinden daha uzun gidiyor.
Geçen sene Delphi bobin takıldı. Kısa süre normal çalıştı, sonra sorun tekrar ortaya çıktı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam lpg programında obd baglantı tipini !auto! olarak seçmiş muhtmelen. O seçeneği aracınıza hangisi uyuyorsa onu yapsın sorun çözülecektir. Muhtemelen 9.cu seçenek olması lazım
|
Benzer içerikler
- cooper lastik ne malı
- en iyi antifriz
- en iyi arazi aracı
- araç boya mikron değerleri
- kia pride 1.3 dlx wagon 2000 model nasıl
- togg ortakları ayrıldı
- togg şarj süresi
- araç kamerası
- seres hangi ülkenin
- mg 7
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X