Şimdi Ara

Tek nokta enjeksiyonlu lpg kitlerinin fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tek nokta enjeksiyonlu lpg kitlerinin fiyatı nekadar????

• 650 ytl ye taktırdık biz 96 corolla ya xei 1.6 için

önce benzinle çalışan sonra gaza geçiren cihazda fiyata dahil
  • Arkadaşım, ben yılbaşında imzamdaki tek nokta aracıma Voltran marka kit taktırdım. 350YTL ye mal oldu.Çok da memnunum.Yalnız bu fiyat içinde proje yok.Dolayısı ile ruhsata da işletmedim.Yani kaçak kullanıyorum.Montajı yapan servis proje için de ek 150 YTL alıyor.

bu haliyle bana toplam 350YTL ye mal oldu.Eğer ruhsata işletseydim,bu kite proje almak için, 150 YTL montajı yapan servise proje parası farkı,yaklaşık 150 YTL de rusat parası Bana toplam 650YTL civarında bir fiyata malolacaktı...

Artık kendine göre değerlendirirsin...
  • Tavsiyem Brc. Fiyat 600 ytl
  • bende 1,4 palio tek nokta enjeksiyonlu araba var
    ben aldesa taktırdım 2 hafta oldu yaklaşık 570 ytl tuttu
    world karta 12 ay taksit yaptılar
    plan proje vs vs hepsi içinde
  • Arkadaşlar

Aldesa için proje dahil 450 ytl lovato için 600 ytl ve brc için 525 ytl peşin olmak şartı ile farklı ustalardan fiyat aldım. Depo yan yerleştirilen silindir küçük olan depolardan. Simit depo olunca 50 ytl fiyatlar artıyormuş. Ne dersiniz. Fason malzeme kullanımı olabilirmi.? Fiyatlara sızdırmazlık raporu dahil değil. Ustaları tanımadığım için görüşlerinizi almak istiyorum. Fiyatlar nasıl......?
  • lovato ve brc için fiyatlar gayet uygun. bizim fiyatlarımızla aynı. güven konusu da sana kalıyo tabi. hangi ildesiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malatyadayım.
  • brc 500
    omvl 600
    fema320
    omvl550
    atiker350
    bizim fiyat listemiz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.