Şimdi Ara

Tek port Usb+Ethernet modemim ve swich yardımıyla bağlatıyı paylaştırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Elimde DATRON ADSL RTA1320 EXTERNAL MODEM var.Tek port usb ve tek port ethernet özelliği olan bir modem.Bununla adsl bağlantımı bir swich yardımıyla paylaştırmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

• Nerde oturduğunu bilemiyorum ama her hangi bir bilgisayar malzemesi satan bir yere gidiceksin.

Ben 3 tane kablo istiyorum 2 makinayı+ bir modemi swich'e bağlantı yapıcam diyeceksin.

sonra eve gelip ikisini makinaya birini modeme takıcaksın 3 tane boşta kablon olucak bunlarıda swiche bağlıycaksın.

iki makinanında ip alımı otomatik olucak kimse kurcalamadıysa otomatiktir zaten.problem çıkarsa yazarsın gene tarif ederiz forumca

ver elini internet dicen sonra :)
  • Selam. Ben izmirde oturuyorum. Ayrıca jak yapmak için aletim ve tecrubemde var. Şimdi elimde ethernet portundan çalışan bir modemin var. İlk başta modemden çıkıp bilgisayar giden ethetnet kablosunu bilgisayarın üzerinden çıkarıp swiche bağladım. Daha sonra swich üzerinden bir kabloyuda bilgisayarın ethernet girişine bağladım ama çalışmadı. kullandığım kabloların hepsi düz kabloydu. Biraz daha ayrıntılı tarif edebilirsen sevinirim. Yardımların için teşekkürler.
  • peki ben hiç bir şey bilmiyorsundan yola çıkıp anlatmıştım. Alt taraftaki şekil gibi bağlarsan tüm kabloların uçlarını hiç bir problem çıkmaz çıkarsa ya swich yada yanlış bağlantıdandır.

Tek port Usb+Ethernet modemim ve swich yardımıyla bağlatıyı paylaştırmak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.