Bildirim
Tek port Usb+Ethernet modemim ve swich yardımıyla bağlatıyı paylaştırmak?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nerde oturduğunu bilemiyorum ama her hangi bir bilgisayar malzemesi satan bir yere gidiceksin.
Ben 3 tane kablo istiyorum 2 makinayı+ bir modemi swich'e bağlantı yapıcam diyeceksin.
sonra eve gelip ikisini makinaya birini modeme takıcaksın 3 tane boşta kablon olucak bunlarıda swiche bağlıycaksın.
iki makinanında ip alımı otomatik olucak kimse kurcalamadıysa otomatiktir zaten.problem çıkarsa yazarsın gene tarif ederiz forumca
ver elini internet dicen sonra :) -
Selam. Ben izmirde oturuyorum. Ayrıca jak yapmak için aletim ve tecrubemde var. Şimdi elimde ethernet portundan çalışan bir modemin var. İlk başta modemden çıkıp bilgisayar giden ethetnet kablosunu bilgisayarın üzerinden çıkarıp swiche bağladım. Daha sonra swich üzerinden bir kabloyuda bilgisayarın ethernet girişine bağladım ama çalışmadı. kullandığım kabloların hepsi düz kabloydu. Biraz daha ayrıntılı tarif edebilirsen sevinirim. Yardımların için teşekkürler. -
peki ben hiç bir şey bilmiyorsundan yola çıkıp anlatmıştım. Alt taraftaki şekil gibi bağlarsan tüm kabloların uçlarını hiç bir problem çıkmaz çıkarsa ya swich yada yanlış bağlantıdandır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X