Şimdi Ara

Tek soru: Kaçıncı seviyesiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
5.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    B spec:0
  • daha yeni başladım A-Spec 9 seviye. B-Spec'den hiç hoşlanmadım 0 seviye

Ve bir Camaro SS '10 um var bayılıyorum bu arabaya ama tabi ki oyunda bana çok katkısı bulunan 'matai' ye teşekkür ediyorum
  • A da 16
    B ye daha bulasmadim.
    Amacim bir an once 30 olup redbull X2010 u kullanmak.
  • A Spec= 29 Level
    B Spec= 21 Level(galiba)
  • Sırf iş olsun diye konu açılmış galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Sırf iş olsun diye konu açılmış galiba.

öncelikle tekrar belirtiym: kavgaya değil, konuşmaya kapım açık...
    açıkçası amacıma henüz tam ulaşamadım... konuyu açarkenki amacım grubu rahatsız etmeden level 40'ı geçmiş birini bulmak ve fiziksel kaza modellemesi var mı diye sormaktı... bunu neden merak ettiğim ise oyunun reklamlarında, tanıtım versyonlarında bulunan bir şeyin oyunda olup olmadığı, ve bu var ise nasıl ulaşıldığı... level 36 olan arkadaşa özelden sordum, henüz bir değişiklik olmadığını belirtti, ben de teşekkür ettim kendisine...

bunu direkt, "level 40 olan yada kaza modeli gören var mı?" diye sorsam muhtemelen bir linç girişimi olurdu, ama amacım tartışmak değil dediğim gibi... ha "saçma bir başlık olmuş", "çöp bu başlık" diyen şikayet eder... değersiz, gereksiz görüyorsanız da kimse mesaj atmaz, diplere düşer...

• quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

quote:

açıkçası amacıma henüz tam ulaşamadım... konuyu açarkenki amacım grubu rahatsız etmeden level 40'ı geçmiş birini bulmak ve fiziksel kaza modellemesi var mı diye sormaktı... bunu neden merak ettiğim ise oyunun reklamlarında, tanıtım versyonlarında bulunan bir şeyin oyunda olup olmadığı, ve bu var ise nasıl ulaşıldığı... level 36 olan arkadaşa özelden sordum, henüz bir değişiklik olmadığını belirtti, ben de teşekkür ettim kendisine...

bunu direkt, "level 40 olan yada kaza modeli gören var mı?" diye sorsam muhtemelen bir linç girişimi olurdu, ama amacım tartışmak değil dediğim gibi... ha "saçma bir başlık olmuş", "çöp bu başlık" diyen şikayet eder... değersiz, gereksiz görüyorsanız da kimse mesaj atmaz, diplere düşer...

O zaman şöyle cevap vereyim 40 Levelden sonra bu sorduklarının hiçbirisi yok. 40 Levelden sonra level artışıda yok.

• quote:

quote:

quote:

O zaman şöyle cevap vereyim 40 Levelden sonra bu sorduklarının hiçbirisi yok. 40 Levelden sonra level artışıda yok.

teşekkürler bilgi için...

• A = 21
    B = 1 :D

Ayrıca bir arkadaş sormuş hasar alıyormu araba diye.Ben 21 Level ım.Arabam görsel hasar alıyor şu anda.Mekanik hasar daha göremedim.Carreer hariç normal araba seçip yarış yaparsan mekanik hasar diye bi bölüm var onu işaretlersen mekanik hasar oluyor.Fakat çok zor oluyor mekanik hasarda araba kullanımı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_34 -- 9 Şubat 2011; 15:02:50 >
  • Kariyer yarışları haricindeki diğer modlarda mekanik hasar var, 40. levelde açılacak lafı birilerinin uydurmasıydı böyle bir resmi açıklama olmadı, oyun ilk çıktığından beri online yarışlarda mekanik hasar vardı sonra da hızlı yarış moduna geldi
  • A spec : 34
    B spec : 35
  • Bu konunun da açılma amacını böylelikle öğrenmiş olduk.
    40. leveli görmekmiş.Peh..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokhan35

a:31

walla o kötü kaderden kurtulmak için 2 gün uğraşmıştım neyseki şuan 35 lerdemi neyim,çoktandır girmiyom oyuna
  • güzel konu olmuş a spec 27 b spec 21 bide şu güncelleme gelse para toplasak hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Kariyer yarışları haricindeki diğer modlarda mekanik hasar var, 40. levelde açılacak lafı birilerinin uydurmasıydı böyle bir resmi açıklama olmadı, oyun ilk çıktığından beri online yarışlarda mekanik hasar vardı sonra da hızlı yarış moduna geldi

detaylı bilgi için sana da teşekkürler... 3. update ile(644MB olan olmalı) mekanik hasarın hızlı yarışa eklendiğini hatırlıyorum... ama sonuç olarak halen tanıtım versyonlarındaki yada tanıtım videolarındaki hasarlara kavuşamadığımız da açık...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Kariyer yarışları haricindeki diğer modlarda mekanik hasar var, 40. levelde açılacak lafı birilerinin uydurmasıydı böyle bir resmi açıklama olmadı, oyun ilk çıktığından beri online yarışlarda mekanik hasar vardı sonra da hızlı yarış moduna geldi

detaylı bilgi için sana da teşekkürler... 3. update ile(644MB olan olmalı) mekanik hasarın hızlı yarışa eklendiğini hatırlıyorum... ama sonuç olarak halen tanıtım versyonlarındaki yada tanıtım videolarındaki hasarlara kavuşamadığımız da açık...

Birşey değil, videolardaki hasar oyunda var arabanın kaportası yamuluyor kapıları çıkıyor, hatta çok zorlayıcı olduğu için online yarışlarda geçici hasar kullanıyoruz

• Bugün başladım GT moda, toplamda 7 saat aralıksız oynadım (arada ihtiyaç molası verdim tabi ).

A: 7
    B: 0
  • A=23
    B=salla gitsin hiç hoşlanmadım,sıkıcı bir mod olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaghanK.

daha yeni başladım A-Spec 9 seviye. B-Spec'den hiç hoşlanmadım 0 seviye

Ve bir Camaro SS '10 um var bayılıyorum bu arabaya ama tabi ki oyunda bana çok katkısı bulunan 'matai' ye teşekkür ediyorum

Önemli değil dostum,yardımım dokunduysa ne mutlu bana:)

A-spec 23 B-spec 20

• A: 16
    B: 3 gibi bişeydi galiba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.