Şimdi Ara

Tek soru: Kaçıncı seviyesiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
5.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    B:0
  • A:30 B:4 b speci daha oynamaya niyetim yok zaten :-)
  • A:29
    B:11
  • A-Spec:26
    B-Spec'teki odun:1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

A-Spec:26
    B-Spec'teki odun:1

• A:28
    B:5
  • A:29
    B:31

ama gitmiyo artık zorlaştı iyice....
  • A-Spec 30
    B-Spec 23

B-Spec sıkıcı diyen arkadaşları kınıyorum. Oynamalarını şiddetle tavsiye ediyorum.
    A-spec tmm güzelde B-spec in keyfi bi başka oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demirci24

A-Spec 30
    B-Spec 23

B-Spec sıkıcı diyen arkadaşları kınıyorum. Oynamalarını şiddetle tavsiye ediyorum.

Hızlı bi araban varsa yarışa uygun kebap tabi.Beleşten para geliyor.Ben yarışı açıp gidiyorum lavaboya , pc ye bakmaya geliyorum para gelmiş :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_34

quote:

A-Spec 30
    B-Spec 23

Hızlı bi araban varsa yarışa uygun kebap tabi.Beleşten para geliyor.Ben yarışı açıp gidiyorum lavaboya , pc ye bakmaya geliyorum para gelmiş :))

B-specinde Güzelligi o ama bazı yarışlarda hızlı arabanında bi faydası olmuyor. Pit derdi çıkıyor.
    Sürücü manyaklaşabiliyor

• quote:

quote:

quote:

A-Spec 30
    B-Spec 23

B-specinde Güzelligi o ama bazı yarışlarda hızlı arabanında bi faydası olmuyor. Pit derdi çıkıyor.
    Sürücü manyaklaşabiliyor

Valla ne yalan söliyim oralara gelmedim daha.B-spec seviyem 3 :D A-specteki bütün yarışları bitirip,tekrar yeni bi profil açıp tekrardan başlıcam oyuna.
    Driving force gt alıcam çünkü.

• Tekrardan başlama sebebini anlıyamadım hocam. A spec bitir sonra B spece devam et ?
  • quote:

Tekrardan başlama sebebini anlıyamadım hocam. A spec bitir sonra B spece devam et ?

Öyle yapıcam zatende.Şimdi Driving force u alınca 3-4 yarış kalır kanımca.O zamanda bi anlamı kalmıcak direksiyon almamın.Sıfırdan başlıcam herşeye :)
  • quote:

quote:

Tekrardan başlama sebebini anlıyamadım hocam. A spec bitir sonra B spece devam et ?

Öyle yapıcam zatende.Şimdi Driving force u alınca 3-4 yarış kalır kanımca.O zamanda bi anlamı kalmıcak direksiyon almamın.Sıfırdan başlıcam herşeye :)

Şimdi anladım Zaten Bspecte direksiyonu kullanmıcaksın tekrardan başlamak mantıklı
  • 40 level tanidik var mi
  • A33 B28
  • uluslararası A lisansının son aşaması olan 16 araçlık yarışı nasıl bitirebildiniz? oyunu yapan arkadaşa bol bol selam söyledim 4 saatlik yarışta henüz 7. olamadım.9.olduktan sonra öndekiler sana çarpmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ha bu arada a spec level 17 deyim B Spec yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guveno21 -- 28 Şubat 2011; 14:52:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirya@superonline.

uluslararası A lisansının son aşaması olan 16 araçlık yarışı nasıl bitirebildiniz? oyunu yapan arkadaşa bol bol selam söyledim 4 saatlik yarışta henüz 7. olamadım.9.olduktan sonra öndekiler sana çarpmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ha bu arada a spec level 17 deyim B Spec yaramaz.

bspect kadar zevkli bi mod olamaz. yarışlarda farklı araba kazanıyorsun paralarda cabası. kesinlikle tavsiye ederim.
  •  Tek soru: Kaçıncı seviyesiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssari -- 28 Şubat 2011; 15:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssari

Tek soru: Kaçıncı seviyesiniz?

buna nerden baktın bu rada bnm: aspec:29 bspec:18 olldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.