Şimdi Ara

Tek soru: Kaçıncı seviyesiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
5.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

amacım tartışma vs değil, sadece levellerinizi yazarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 4 Şubat 2011; 23:02:14 >

• Bugun 11 de başladım, level 10 aspec
  • a:32
    b:24
  • a:12 b :4
  • A:20 B:9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertulan5 -- 5 Şubat 2011; 11:18:30 >
  • A:29
    B:0
  •  Tek soru: Kaçıncı seviyesiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son hangi kitabı okudunuz?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.c.i

Tek soru: Kaçıncı seviyesiniz?

• a30 , b4
  • a 17
    b 11

ya b-spec i nasıl oynuyorsunuz? özellikle arkadan itişli klasik araçlarla kazanmak imkansız gibi. çünkü araç isterse 1000 beygir olsun gerideyken sürekli fren yapıyor ve hep virajlarda spin atıyor gaza yüklendiği için deli oluyorum resmen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 5 Şubat 2011; 21:12:54 >
  • a 35,5
    b 25
  • a8
    b0

yeni aldım oyunu

Arkadaşlar lisansları bronz modda bitiriyorum altında nasıl bitiriyorsunuz acayip kasıyorum en fazla bazılarında gümüş yapabildim.
  • Asıl sen hangi seviyedesin önemli olan o..1 haftada oyunun tamamını görüp berbat olmuş diyen birinin seviyesi nerde acaba..40 mı?50 mi? 60 mı?
  • ben b spect te bulaşmıyayım demiştim ama historical race te altın yapamadım, sanırım b spect like and wind yarışı toyota 7 arabası veriyor. sırf onun için b spect 3 iken 2 günde 19 a çıkarttım. a ise 27.
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

a 17
    b 11

ya b-spec i nasıl oynuyorsunuz? özellikle arkadan itişli klasik araçlarla kazanmak imkansız gibi. çünkü araç isterse 1000 beygir olsun gerideyken sürekli fren yapıyor ve hep virajlarda spin atıyor gaza yüklendiği için deli oluyorum resmen..

hocam benimde dikkatimi çekti şu adamı biri durdursun.
  • A-spec 33 B-spec 22
    araç alış verişi için ikinci bir psn kullanıcı tanımlamıştım, ikinci kullanıcıda A-spec 28 B-spec 0
  • a space 37
    b space 27

çok keyifli oyun...

Psn RAINN-TURK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAQ -- 7 Şubat 2011; 19:36:08 >
  • klasik japon yarışında mitsubishi lancer 74 aldım bir bmw parası harcadım hala gitmiyor işin kötüsü para bitti
  • a:31
    b:16
    psn ıd:karanlik_84
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Asıl sen hangi seviyedesin önemli olan o..1 haftada oyunun tamamını görüp berbat olmuş diyen birinin seviyesi nerde acaba..40 mı?50 mi? 60 mı?

halen okuma bilmeden yazabildiğini gösterdiğin için teşekkürler...

not: ben A Spec 13, B Spec 6 civarında oyunu takasla elden çıkarttım... oyun hakkındaki görüşlerim ise benim görüşlerimdir, ve benim görüşlerim asla arkadaşın yazdığı kadar seviyesiz değildir... biri de arkadaş okuma bilmediği için arayıp filan tartışma yaratmak istemediğimi anlatabilirse çok sevinirim... ha okuma biliyorsa nerede "oyun tamamen berbat olmuş" dediğimi göstersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 7 Şubat 2011; 22:42:52 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.