Şimdi Ara

Tek sorun bendemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 10mb sınırsız superonlıne kullanıyorum 2-3 gundur cok yavas videolar yuklenmıyor pardustan 60 kb ile dosya cekıyorum bana ozelmı yoksa herkeste boyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: runarer

arkadaslar 10mb sınırsız superonlıne kullanıyorum 2-3 gundur cok yavas videolar yuklenmıyor pardustan 60 kb ile dosya cekıyorum bana ozelmı yoksa herkeste boyle?

bunu yazan bi sol ark. daha vardı 400 ü geçemiyom demişti.Bence sol calışma filan yapıyordur, ara bi sor
    http://resim.donanimhaber.com/m_60592845/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60592845

• Aynen bende de öyle öteki konuyada yazdım max 200 kb
  • Bende de 2 gündür bir ağırlık var 10 mbit ve AKK'sız. Maksimum 150-200 kbit arası download var. Speedtest ise yurtdısı serverlara 3 mbit, yurtiçine 4 mbit download gösteriyor ki bence bu doğru değil. 1-2 mbit falan. Upload'ta sıkıntı yok. Durum sıkıcı. AKK'nin millete ne hissettirdiği hakkında bir empati kurmamı sağlıyor yani.
  • Şuan bende de Speedtest sonuçları çok kötü, 20Mbit Akk'siz kullanıyordum.

Tek sorun bendemi

Hale bak, upload download'dan fazla. Torrentde sıkıntı olmuyor tam hıza ulaşıyorum. Youtube ve internette gezerken hissediliyor yavaşlık, şuan 360p youtube videoları bile takılılıyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Mayıs 2012; 14:48:34 >
  • Bende de bir iki haftadır torrent'lar fena derece yavaş.
  • Bende başlık açmak için girmiştim konuyu şimdi gördüm. Beylikdüzünde oturuyorum ve 10mbit sınırsız bağlantım var torrent'te sorun yok 1 mbit ile iniyor ama sayfalar acayip ağır açılıyor ve videolar dolmuyor 2dk lık video 15dk da doluyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bende başlık açmak için girmiştim konuyu şimdi gördüm. Beylikdüzünde oturuyorum ve 10mbit sınırsız bağlantım var torrent'te sorun yok 1 mbit ile iniyor ama sayfalar acayip ağır açılıyor ve videolar dolmuyor 2dk lık video 15dk da doluyo.

Bende beylikdüzündeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Bende başlık açmak için girmiştim konuyu şimdi gördüm. Beylikdüzünde oturuyorum ve 10mbit sınırsız bağlantım var torrent'te sorun yok 1 mbit ile iniyor ama sayfalar acayip ağır açılıyor ve videolar dolmuyor 2dk lık video 15dk da doluyo.

Bende beylikdüzündeyim.

Ben de Beylikdüzü'ndeyim. Videolar ve web inanılmaz sıkıntılı. Torrent ise normal. Bir olaylar var herhalde ama insan bir mail/sms atar bilgilendirmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ready2strike

quote:

quote:

Bende beylikdüzündeyim.

Ben de Beylikdüzü'ndeyim. Videolar ve web inanılmaz sıkıntılı. Torrent ise normal. Bir olaylar var herhalde ama insan bir mail/sms atar bilgilendirmek için.

Birazdan arayacağım, duruma göre yazarım buraya.

Edit: Aramak için telefonu elime aldım, son bi speedtest yaptırayim dedim

Tek sorun bendemi

Videolardaki sorun da gitmiş. Şimdilik sorun yok.

Tek sorun bendemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Mayıs 2012; 17:42:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ready2strike

quote:

quote:

Bende beylikdüzündeyim.

Bende beylikduzundeyim oha hepimiz beylikduzundeyiz bir ara falan buralarda turnuva falan mi duzenlesek

• @Vatov

İyi fikir, yukardaki mesajı düzenledim. Sorun yok şuan.
  • 15'inden sonra Diablo III kasarız pingler tavan olmazsa haha

Bende de youtube kendine gelmiş.
  • Ben yeşilkentteyim ama aksamlari bizimkentte felan takiliyoz bazen :) arada nostalji cafe felan aksam guzel ortam oluyor. Turnuva felan yapilabilir evet
  • Şuan nispeten iyi 8 mbit dowloand 0.4 mbit upload çıktı normalde 10 mbit dl 1 mbit upload çıkardı. Evet turnuva iyi olur. Halı saha da yapabiliriz ama söyleyim önceden sigara kullandığımdan bir tıkanıklık fazla koşamamak var ama defansta iyiyim.
  • Bende beylikdüzündeyim konuyu actıktan yarım saat sonra 1mb ile torrent indirdim ama videolar falan gene aynı anlasılan beylıkduzunde sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.